Weleda Amandel Verzachtende Verzorging

Categoriën Huidverzorging

Eerder vertelde ik jullie over de Weleda Sensitve Skin Challenge die eraan zit te komen. Hebben jullie je al aangemeld? :smile: Deze challenge is speciaal voor de gevoelige huid om deze weer helemaal in balans te krijgen op een natuurlijke manier. Speciaal voor de gevoelige huid heeft Weleda de Amandel Verzachtende Verzorging-serie ontwikkeld. Ik review vandaag álle producten uit deze lijn.

Weleda Amandel Verzachtende Verzorging

De producten zijn mooi verpakt in deze doosjes. Behalve de douchecrème, die zit niet in een doosje. Alle producten uit deze lijn zijn 100% natuurlijk. Ik laat de producten één voor één aan je zien en vertel je wat ik ervan vind.

Weleda Amandel Verzachtende Bodylotion

Weleda Amandel Verzachtende Bodylotion

Ik begin met de bodylotion. Deze zit in een handige pompflacon (= hygiënisch!) en is redelijk vloeibaar. Hij trekt lekker snel in en heeft een heel subtiele amandelgeur. Ik smeerde me hiermee in na een paar uurtjes in de zon te hebben gezeten en merkte gelijk dat mijn huid gekalmeerd werd.

Prijs: €13,99 / 200 ml

Weleda Amandel Verzachtende Douchecreme

Weleda Amandel Verzachtende Douchecreme

Dan door naar de douchecrème. Deze is lekker zacht en romig. Daarnaast is hij zeepvrij en pH-neutraal, wat wel zo fijn is voor de gevoelige huid. Je zou niet zeggen dat deze douchecrème zeepvrij is, want hij schuimt prima. Mijn huid voelt na gebruik totaal niet trekkerig aan. De amandelgeur is iets meer aanwezig dan bij de bodylotion maar zeker niet overheersend. Als je van amandelspijs houdt dan is dit een absolute musthave  :wink: . Na afspoelen ruik ik de geur eigenlijk niet meer terug op de huid, maar daarna kun je dus de bodylotion gebruiken om weer van de geur te kunnen genieten  :smile: .

Prijs: €7,99 / 200 ml

Weleda Amandel Verzachtende Reinigingsmelk

Weleda Amandel Verzachtende Reinigingsmelk

Als je je gevoelige huid reinigt, dan wil je dat natuurlijk op een zo mild mogelijke manier doen. Parfum en agressief reinigende ingrediënten kun je dan het beste vermijden. Deze reinigingsmelk van Weleda is heerlijk zacht, mild en parfumvrij. Mijn huid voelt na het reinigen totaal niet trekkerig of droog aan, maar juist zacht en verzorgd. Ook de roodheid in mijn gezicht is iets minder zichtbaar. Hoewel het eigenlijk niet de bedoeling is dat je deze reiniger op je ogen gebruikt, heb ik het toch geprobeerd. Oogmake-up verwijderen ging prima, alleen waterproof oogmake-up krijg je er niet mee af. Deze reinigingsmelk is gelijk in mijn verzorgingsroutine belandt en blijf ik zeker gebruiken!

Prijs: €9,99 / 75 ml

Weleda Amandel Verzachtende Handcreme

Weleda Amandel Verzachtende Handcreme

Mijn voornaamste eis aan het handcrème is dat hij snel moet intrekken (en lekker ruiken natuurlijk). Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het aan een handcrème die maar vettig aan blijft voelen. Gelukkig trekt deze van Weleda razendsnel in. Hij hydrateert goed en de amandelgeur ruik je héél subtiel terug op de huid. Van mij had de geur best wat meer aanwezig mogen zijn, want ik vind hem erg lekker! De tube vind ik nét iets de groot voor in mijn handtas, dus hij staat hij gewoon op mijn bureau zodat ik er tijdens het werken aan herinnerd word om mijn handen even in te smeren.

Prijs: €7,99 / 50 ml

Weleda Amandel Verzachtende Gezichtsolie

Weleda Amandel Verzachtende gezichtsolie

Weleda Amandel Verzachtende Gezichtsolie

Heb je een gevoelige huid en kan je huid daarnaast wel wat extra verzorging gebruiken? Probeer dan deze Verzachtende Gezichtsolie eens. Hij is parfumvrij en je kunt hem het beste ‘s nachts gebruiken of als kuur. Door je smalle opening is hij gemakkelijk te doseren. Bonus: je kunt hem ook als oogmake-up remover gebruiken!

Prijs: €15,99 / 50 ml

Weleda Amandel Verzachtende Gezichtscreme Light

Weleda Amandel Verzachtende Gezichtscreme light

Een dag- en nachtcrème mag natuurlijk niet ontbreken in deze Verzachtende Verzorging-serie. Er zijn twee verschillende: eentje voor de gemengde huid en eentje voor de droge huid. Beide zijn parfumvrij. Deze light variant (voor de gemengde huid) is net iets te licht voor mijn huid, die toch wat aan de droge kant is (zeker in de winter). Ik denk dat hij prima is voor de gevoelige, gemengde tot vette huid.

Prijs: €14,99 / 30 ml

Weleda Amandel Verzachtende Gezichtscreme

Weleda Amandel Verzachtende gezichtscrème

Tenslotte de Verzachtende Gezichtscrème voor de gevoelige, droge huid. Met deze crème van Weleda was ik al bekend. Deze pak ik er steevast bij als mijn huid uit balans is. Vooral in het najaar vind ik deze perfect. Hij is geschikt als dag- en nachtcrème. Hij kalmeert gelijk en vermindert de roodheid in mijn gezicht. Topper!

Prijs: €14,99 / 30 ml

Deze Verzachtende Verzorgingslijn van Weleda is perfect voor de gevoelige huid. Hoewel mijn huid niet héél erg gevoelig is (maar wel een beetje), probeer ik toch altijd te kiezen voor milde, zachte verzorging voor de huid. Als je lief bent voor je huid, is je huid ook lief voor jou  :wink: . Mocht je niet van de geur van amandel houden, laat je dan zeker niet afschrikken door de naam van deze lijn. De amandelgeur is vaak zo subtiel dat je het bijna niet ruikt maar de werkzame stoffen van amandelolie zijn wél uiterst geschikt voor de gevoelige huid. Ik ben ik ieder geval erg enthousiast over deze lijn!

Advertorial

Liefs, Laura

1 thought on “Weleda Amandel Verzachtende Verzorging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.