Gezocht: Testpanel voor de Dr. van der Hoog ClearSkin lijn

Categoriën Testjes

Als beautyblogger ontvang ik een hoop producten en stroomt mijn mailbox over van de persberichten. Hartstikke leuk en daar ben ik nog steeds iedere dag dankbaar voor. Helaas kan ik niet alles zelf testen omdat ik daar geen tijd voor heb, omdat de kleur niet bij me past of omdat het product niet geschikt is voor mijn huid. Dat is best jammer, want soms ziet iets er heel interessant uit en dan kan ik het helaas tóch niet proberen. Maar gelukkig bereik ik met mijn blog ook een hoop lezeressen die mij daarbij kunnen helpen door een testpanel te vormen. Dit heb ik al eens eerder gedaan met diverse producten en nu ben ik weer op zoek naar testpanelleden. Dit keer voor de ClearSkin huidverzorgingslijn van Dr. van der Hoog. Lijkt dit je wat? Lees dan gauw verder!

Voor wie is de Dr. van der Hoog ClearSkin lijn?

Ik zal je allereerst wat informatie geven over de ClearSkin lijn van Dr. van der Hoog, zodat je weet wat je straks eventueel mag gaan testen. De ClearSkin lijn richt zich op de huid met onzuiverheden en puistjes. Dat is al gelijk de reden waarom ik deze producten niet zelf kan testen; ik heb namelijk geen onzuivere huid. Lucky you, hoor ik je denken, maar troost je: mijn huid is daarentegen vochtarm en droog. Ieder z’n eigen huidproblemen blijkt wel weer  :wink:

Dr van der hoog ClearSkin

Welke producten zijn er?

De Dr. van der Hoog ClearSkin huidverzorgingslijn bestaat uit vijf producten die aanvullend op elkaar werken. Het is dus belangrijk dat het verzorgen van je huid een dagelijkse routine is (of wordt) want dan bereik je de beste resultaten. Het ritueel bestaat uit de stappen reinigen (met de face wash, cleansing lotion en scrub gel) en verzorgen (dag- en nachtcrème). Al deze producten zijn ontwikkeld op natuurlijke basis met o.a. bramenbladextract en salicylzuur. Daarnaast kun je puistjes en onzuiverheden camoufleren en deze tegelijkertijd bestrijden, met de cover cream.

Dr van der hoog ClearSkin 3

Hoe kun je je aanmelden? GESLOTEN

Ik ben op zoek naar 3 personen die graag deze producten van Dr. van der Hoog willen testen.

Voorwaarden:

  • Je hebt een vette / onzuivere huid en bent bereid om de Dr. van der Hoog ClearSkin producten een maand lang uitgebreid te testen
  • Je bent consequent in het gebruik van de producten (tenzij je huid er slecht op reageert natuurlijk, maar daar gaan we even niet van uit).
  • Na een maand gebruik schrijf je een kort verslagje/review van jouw bevindingen en stuurt deze via de mail naar mij op.
  • Je krijgt de 5 genoemde ClearSkin producten toegestuurd (gratis) en mag de producten na afloop houden.

Lijkt dit je wat? Geef je dan op voor het Dr. van der Hoog ClearSkin testpanel! Laat een reactie achter op dit artikel waarin je vertelt waarom je de producten graag wil testen. De 3 personen die zijn uitgekozen om deel te nemen aan het testpanel krijgen vanzelf bericht via e-mail. Vergeet dus niet een geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje. Je kunt je opgeven t/m 7 juli 2016.

Thanks! 

Liefs, Laura

9 thoughts on “Gezocht: Testpanel voor de Dr. van der Hoog ClearSkin lijn

  1. Lijkt me leuk om te testen! Ik heb al jarenlange struggles met mijn huid, het gaat gelukkig al iets beter maar het is nogsteeds vet en onzuiver. En daarnaast is een hele verzorgingsroutine ook nog eens heel prijzig en heb ik er niet altijd even veel geld voor om de beste producten ervoor te kopen. Maar ik ben heel benieuwd naar deze producten van dr. Van der hoog, want hiervan heb ik nog nooit wat geprobeerd dus wie weet knapt mijn huid hier heel erg van op! Dat zou super zijn.

    Groetjes,
    Stephanie

  2. Volgensmij ben ik (een van) de persoon die je zoekt! Ik heb een vette en onzuivere huid (jeugdpuistjes). Ik ben altijd op zoek naar fijne producten om te testen! Dit klinkt heel goed en ben dan ook zeker bereid om dit te testen. Ik ben heel consequent in het testen van dit soort producten. Ik zou dit graag willen testen. Ook wil ik er graag een review over schrijven op mijn blog. Ik ben erg benieuwd! Liefs, Gudrun

  3. Ik had verwacht dat met de jaren (en na de pubertijd) de onzuiverheden als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen… Maar niets is minder waar, helaas. Op 28 jarige leeftijd heb ik er nog steeds mee te maken en heb hiervoor nog geen wondermiddel gevonden. Al verschillende producten geprobeerd, maar tot nu toe nog geen die onzuiverheden tegen gaat en daarnaast je huid niet strak/trekkerig laat aanvoelen. Dus wie weet heb jij mijn wondermiddel in handen! :idea: In probeer het graag uit tijdens mijn dagelijkse verzorgingsritueel! Dus kom maar op! :upsidedown: :yay:

  4. Hoi!
    Ik had hierboven een reactie achtergelaten dat ik deze producten graag wil testen, wat nog steeds zo is. Wat ik me niet had gerealiseerd is dat ik al iets test. Dat is niet zo handig… Ik wist niet hoe ik mijn reactie moest verwijderen dus ik dacht ik laat even een berichtje achter. Laura, ik hoop dat jij mijn reactie misschien kan verwijderen :blinkhearts:
    Liefs,
    Gudrun

    1. Hi Gudrun,

      Goed dat je het aangeeft! Ik zal je reactie niet meenemen.
      Over een tijdje komt er vast wel weer iets anders waar je je voor kunt aanmelden :)

      Liefs, Laura

  5. Ik wil heel graag testen omdat ik helaas ook op mijn 31e nog steeds een vette onzuivere huid heb. Ik ben heel benieuwd naar deze producten en wat ze eventueel voor mijn huid kunnen doen!

  6. Mijn huid is vettig, vooral op mijn voorhoofd. Bij mijn neus en kin is onzuiver denk ik wel het juiste woord ja.
    Ik vind het leuk om een review te schrijven, heb dit nog nooit gedaan voor verzorgingsproducten maar oefening baart kunst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.