Winactie: Braun Silk-épil 9 & Braun Face (+ mijn review)

Categoriën Gadgets, Testjes

Braun Silk Epil 9 Braun Face

Ja ladies, het lijkt erop dat de zomer nu toch echt is begonnen. De hoogste tijd dus om je lichaam ook summerproof te maken en dat betekent weg met die wintervacht! Nu zijn er verschillende manieren om te ontharen. Vorige zomer was ik helemaal into het waxen maar nu wil ik me weer eens gaan wagen aan het epileren met een epilator. Zo kon ik ook gelijk de nieuwe Braun Silk-épil 9 en de Braun Face gezichtsepilator testen. Oh, en ik mag deze set met beide producten t.w.v. €260,- ook nog verloten onder 2 lezers! Lees gauw verder!

Braun Silk-Epil 9

Braun Silk-épil 9

Mijn grootste ‘probleem’ met waxen was dat ik de haartjes weer een tijdje moest laten groeien voor dat ik de volgende waxbeurt kon doen. Daar zit je dan, met 30 graden in een lange broek omdat je haartjes nog niet lang genoeg zijn voor de volgende waxbeurt maar ook weer niet zo kort dat je met blote benen naar buiten durft. Dilemma! De nieuwe Braun Silk-épil 9 zou dit dilemma voor mij op moeten lossen. Dankzij de geometrische rondingen heeft de Silk-épil 9 beter contact met de huid waardoor tot wel 4 keer kortere haartjes kunnen worden verwijderd dan met wax mogelijk is. De huid voelt tot wel 4 weken glad aan. Klinkt goed! Tijd om te testen!

Braun Silk-Epil 9

De Braun Silk-épil 9 is de nieuwste epilator van dit merk en heeft een extra brede en ergonomische kop en door de Micro Grip Tweezer Technology krijg je meer haartjes dan ooit in één beweging verwijderd. Je kunt hem droog maar ook onder de douche of in bad gebruiken omdat hij 100% waterbestendig is. Ik gebruik hem het liefst nat omdat dat het epileren net iets minder pijnlijk maakt. Want laten we eerlijk zijn: het is gewoon een pijnlijk klusje. Maar wie mooi wil zijn, moet (even) pijn lijden. Gelukkig wordt het epileren steeds minder pijnlijk naarmate je het vaker doet. Echt.

Braun Silk-Epil 9

De brede kop van de epilator zorgt ervoor dat ik iets sneller klaar ben met epileren en de pijn maar van korte duur is. Ik zal niet beweren dat het epileren prettig of pijnloos is, daarvoor gebruik ik hem ook nog niet lang genoeg, maar het is wel fijn dat je met het resultaat tot wel 4 weken vooruit kan én dat hij ook effectief is op korte haartjes. Je hoeft dus niet te ‘sparen’ en da’s wel zo prettig in de zomer.

De Braun Silk-épil 9 wordt geleverd met 6 accessoires: een scheerkop, een opzetstukje om te trimmen, een massagekop om het epileren nog minder pijnlijk te maken en de bloedcirculatie te bevorderen, een opzetdeel voor het lichaam, een opzetdeel voor het gezicht en een handige oplaadstandaard. De Braun Silk-épil 9 9-561 Legs, body & face is verkrijgbaar voor de adviesprijs van€159,99.

Braun Face

Braun Face

Nu ik toch aan het epileren geslagen ben, was ik ook wel benieuwd naar de Braun Face. De apparaat combineert het gemak van een precisieborsteltje om delen van je gezicht te kunnen epileren en de dieptereiniging van een elektrische gezichtsborstel. Ik was al bekend met elektrische gezichtsborstels maar die van Braun had ik nog niet geprobeerd.

Braun Face

Ik heb de Braun Face maar heel even gebruikt om te epileren in het gezicht omdat ik daar (gelukkig) amper haartjes heb (behalve mijn wenkbrauwen dan, maar die epileer ik met een pincet). Daar was ik dus gauw klaar mee maar op zich bevalt hij prima. Ik heb de Braun Face voornamelijk getest als elektrische gezichtsborstel en ik moet zeggen: hij bevalt goed! Met de borstelkop erop is hij waterdicht en kun je hem dus onder de douche of in bad gebruiken. Ik gebruik hem in combinatie met de Philosophy Purity Made Simple gezichtsreiniger maar je kunt natuurlijk ook jouw favoriet reiniger gebruiken. De Braun Face werkt op batterijen.

Braun Face brushes

De Braun Face wordt geleverd met een normaal borstelkopje maar er zijn ook losse kopjes voor de gevoelige huid, een scrubborsteltje en een beautysponsje te koop. Met die laatste kan je bijvoorbeeld een serum, olie of crème extra intensief maar toch zacht inmasseren. Deze vier verschillende borsteltjes zijn ook in een setje te koop, zoals je op de foto ziet. Dit setje kost €29,99. Handig als je graag afwisselt!

De Braun Face mini epilator & cleansing brush wordt geleverd met epilatorkop, een borstelkopje voor de normale huid, schoonmaakborsteltje en een dop. De Braun Face 810 is verkrijgbaar voor de adviesprijs van €69,99.

Braun Silk Epil 9 Braun Face

Winactie
Wil jij kans maken op 1 van de 2 Braun pakketten met hierin de Braun Silk-épil 9, de Braun Face 810 én 4 extra borsteltjes met een waarde van €260,- per pakket?

1. Volg mij dan via minimaal 1 (meer vind ik alleen maar leuk!) van mijn social media kanalen. Dat kan dus via Facebook, Twitter, Youtube, Instagram en/of Bloglovin’. Laat in een reactie hieronder waar je me volgt en met welke gebruikersnaam. Natuurlijk mag je deze post daar ook liken of delen maar dit is niet verplicht.
2. Laat in de reactie hieronder ook jouw ultieme zomertip achter.

Meedoen kan t/m 26 juni 2015.

Good luck & happy summer! 

 Advertorial

Liefs, Laura

58 thoughts on “Winactie: Braun Silk-épil 9 & Braun Face (+ mijn review)

  1. ooh waauw wat een gaaf pakket! Mijn ultieme zomertip is drink voldoende water! Anders droog je niet alleen zelf uit maar ook je huid en haar hebben hier dan last van.
    Ik volg je op fb (Nina de Graaf), youtube (Marina de Graaf), instagram (Marinaatje1984) Bloglovin (Marina)
    Duimen!

  2. ik doe mee!
    ik volg op bloglovin; zoelouwerse
    mijn tip is om zo min mogelijk make up te dragen, vooral geen foundation.

  3. Wauw wat een leuke actie!
    Helemaal nu het echt lekker weer wordt!
    Ik volg je via FB (laura.dehaas.5) en via Instagram (lauradehaasx).
    Mijn ultieme zomertip is: drink genoeg water en smeer je goed in tegen de zon!

  4. Super actie!! En zeker welkom tijdens deze heerlijke temperaturen :)
    Mijn ultieme zomertip: naast veel water drinken en goed smeren, huur een scooter op Ibiza, gewoon fantastisch!

    Ik volg je via FB (Marlon Hendriks) en via Instagram (Marlon88)

  5. Wat gaaf! Dat scheren en met de hand epileren ben ik zo beu! En ben benieuwd hoe dat gezichtsborsteltje werkt. Dat doe ik nu ook met een gewoon gezichtsborsteltje.
    Ik volg je op Bloglovin (Arianne van Lierop
    Ik volg je op Facebook (Arianne van Lierop)
    Ik volg je op Twitter (@AriannevLierop)
    Ik volg je op Instagram (arianne731)

    Mijn ultieme zomertip is: geniet ultiem van de zomer door er op uit te gaan en zo min mogelijk met telefoon/laptop/tv bezig te zijn!

  6. Mijn ultieme zomertip:
    Elke dag even Laura’s blog Beautyaddicts checken, want daar valt over fashion, beauty en lifestyle regelmatig weer veel nieuws te ontdekken!
    Ik volg je op Facebook (Babette Brugman) en zou dat ook doen op alle andere mediakanalen, dat ik dat niet kan, vind ik wel stevig balen!

    Ik hoop op het winnen van de Braun Face voor een dieptereiniging van mijn hele gezicht, en dat al epilerend de overbeharing van mijn wenkbrauwen daarmee wordt verlicht!
    Mijn beide benen zitten bovendien verlegen
    om zo’n effectieve Braun Silk-Épil 9:
    ze zijn nogal behaard, maar een super glad vel,
    krijgen ze met die Braun Silk-Épil vast en zeker WEL!
    Ze willen wandelen op het strand en er trots kunnen flaneren,
    dus hopen ze dat dit apparaat hun voortaan mag komen scheren!
    Daarom doe ik namens mijzelf en mijn benen, hun alle twee,
    graag met deze super leuke prijsvraag mee!

    1. Hi Laura,

      Daniëlle en Donna Luisa hebben deze winactie gewonnen. Ik heb inmiddels ook al een reactie terug en de pakketten worden naar hen opgestuurd :)

      Groetjes, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.