Philosophy renewed hope in a jar

Categoriën Huidverzorging, Testjes

Philosophy Renewed Hope in a Jar

Ik denk dat velen van jullie inmiddels wel eens gehoord hebben van philosophy’s hope in a jar. Misschien heb je hem zelfs al eens geprobeerd of behoort hij tot je favorieten. Dat de crème populair is blijkt wel uit het feit dat hij meerdere awards heeft gewonnen en dat er elke 60 seconden een potje van verkocht wordt. Nu in 2015 is het tijd voor een vernieuwde versie. Vanaf mei is philosophy renewed hope in a jar verkrijgbaar. Ik vertel je er alles over en natuurlijk heb ik hem ook getest.

Philosophy Renewed Hope in a Jar

Allereerst rees bij mij de vraag: waarom iets veranderen dat zo succesvol is? Die vraag is op zich gemakkelijk te beantwoorden. De wetenschap staat niet stil en philosophy wil de nieuwste wetenschappelijk ontdekkingen op het gebied van huidverzorging graag toepassen. Waarom dan niet in hun succesvolle hope in a jar? Daar komt bij dat de verwachtingen en wensen van vrouwen ook verschillen met die van 10 jaar geleden. De hoogste tijd voor een ‘update’  dus.

Ingrediënten van de renewed hop in a jar: Water, Cyclopentasiloxane, Stearic Acid, Glycerin, Butylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycolic Acid, Dimethicone, Polyacrylamide, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, C13-14 Isoparaffin, Dimethicone Crosspolymer, Ceteareth-20, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Polysilicone-11, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Laureth-7, Citric Acid, Chlorphenesin, Mandelic Acid, Tocopheryl Acetate, Synthetic Fluorphlogopite, Ethlhexyl Palmitate, Propanediol, Parfum/Fragrance, Disodium Edta, Adenosine, Evodia Rutaecarpa Fruit Extract, Limonene, Faex/Yeast Extract/Extrait De Levure, Magnesium Stearate, Opuntia Coccinellifera Flower Extract, Silica Dimethyl Silylate, Caprylyl Glycol, Bht, Ethylhexylglycerin, Hyaluronic Acid, Silanetriol, Sodium Hyaluronate, Sorbic Acid, Hexylene Glycol, Bismuth Oxychloride (Ci 77163).

Philosophy Renewed Hope in a Jar substantie

Hoewel hope in a jar een enorm populair product is, ben ik zelf nooit echt fan geweest van deze crème. Mijn review van de ‘oude’ hope in a jar kun je hier lezen. Ik vond de vorige versie iets de luchtig en niet voedend/hydraterend genoeg voor mijn huid. Ik was dus enorm benieuwd of de renewed hope in a jar ook echt een verbetering was voor mijn huid.

Ik heb renewed hope a jar nu zo’n 1,5 maand in gebruik en ik moet zeggen dat deze crème écht anders is dan zijn voorganger. Het begint al met de geur. Die bekende lavendelgeur van de ‘oude’ hope in a jar – die lang niet iedereen kon waarderen – is niet meer. Renewed hope in a jar ruikt wat dat betreft veel neutraler. Het is een licht, fris geurtje en ik vind hem veel toegankelijker. Dat is dus in ieder geval al een verbetering!

Ook de substantie is anders. Hij is nog steeds romig en luchtig maar niet zo luchtig als de vorige versie. Die leek bijna opgeklopt! Ik vind de renewed hope in a jar gemakkelijker te verdelen en hij voelt prettig aan op de huid. Ook heb ik het idee dat deze crème mijn huid gedurende de hele dag goed hydrateert. Wel gebruik ik hem in combinatie met een SPF, wat die zit er niet in. Hoe mijn huid in de wintermaanden op deze crème reageert weet ik nu nog niet. Wellicht is hij voedend genoeg en anders vul ik hem aan met een serum.

Philosophy Renewed Hope in a Jar

Voor mij persoonlijk is de renewed hope in a jar absoluut een verbetering, maar voor de fans zal het even wennen zijn denk ik. Toch denk ik dat deze crème een goede ‘basic’ crème is voor veel jonge vrouwen. De hydratatie is echt goed en hij maakt de huid mooi zacht. Vul hem aan met een SPF en eventueel een serum.

Een pot van 60ml kost €45,50, ietsje duurder dan de ‘oude’ hope in a jar. De ‘oude’ hope in a jar zal volledig uit de schappen verdwijnen. Philosophy renewed hope in a jar is vanaf nu te koop bij Ici Paris XL. 

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

5 thoughts on “Philosophy renewed hope in a jar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.