Behind The Scenes: Oktober 2014

Categoriën Personal

Behind the Scenes Oktober 2014

Daar waar september een maand was vol leuke en spannende dingen, was oktober eigenlijk vrij rustig. Daar kwam nog eens bij dat ik de maand afsloot met veel verdriet, maar ook daar lees je over in deze Behind The Scenes. Geen zorgen, er komen ook genoeg leuke foto’s voorbij ;).

Behind the Scenes Oktober 2014

Voor #freeagirl maakte ik deze red lipstick selfie op Wereldmeisjesdag :)

Behind the Scenes Oktober 2014

Ik ging uit eten met mijn ouders, vriend, broertje en schoonzusje bij Denovo in Breda. Daar hebben ze het shared dining concept waarbij je allemaal kleine gerechtje geserveerd krijgt die je met elkaar kunt delen. Een beetje een tapas idee, maar dan niet met alleen maar Spaanse gerechten. Erg leuk en lekker!

Behind the Scenes Oktober 2014

Bij de Action kwam ik deze lava- en plasmalampen tegen. Ik weet nog dat deze helemaal hip waren toen ik tiener was. Jeugdsentiment!

Behind the Scenes Oktober 2014

We bestelden afgelopen maand maar liefst twee keer sushi bij Sushipoint. Yum!

Behind the Scenes Oktober 2014

Bij de Jumbo Foodmarkt in Breda kun je pompoensoep proeven. Wij vonden hem zo lekker dat we het recept meegenomen hebben en hem diezelfde dat nog gemaakt hebben. Wel met een eigen twist, door bijvoorbeeld de groenten te roosteren in de oven.

Behind the Scenes Oktober 2014

Toen ik dit zag, dacht ik: Huh? Uggs bij de Media Markt? Ik vond het maar vreemd. Ze waren wel erg goedkoop en het liep dan ook storm bij Media Markt. Ikzelf ben niet gegaan, ik vind Uggs niet geweldig mooi en al helemaal niet als je maatje 42 hebt zoals ik :’). Ik heb ooit wel een paar gekregen van een PR Bureau en ik moet zeggen dat ze wel érg lekker lopen en heerlijk warm zijn.

Healthy Havermout Pannenkoekjes

Ik maakte deze heerlijke en gezonde havermout pannenkoekjes. Het recept vind je hier.

Behind the Scenes Oktober 2014

Mean Girls was weer eens op tv en hoewel ik deze film al zo vaak gezien heb, kijk ik hem toch iedere keer weer. #sofetch #onwednesdayswewearpink #youcantsitwithus

Behind the Scenes Oktober 2014

Op 23 oktober kreeg ik van mijn moeder het verdrietige bericht dan mijn oma was overleden. Het ging al een hele tijd niet goed met haar maar zulk nieuws komt toch altijd onverwacht. We hebben haar een mooi afscheid gegeven en ik heb heel veel kaarsjes voor haar aangestoken. Rust zacht lieve oma ‘Plein’. <3

Om de maand toch nog leuk af te sluiten, ging ik gezellig met vrienden tapas eten bij La Cubanita in Breda. Het was erg lekker en enorm gezellig!

Komende maand staan er weer een hoop etentjes op de planning, oh boy! Daarnaast zal ik vooral bezig zijn met cadeaus kopen en gedichten maken voor Sinterklaas. De dagen worden kouder en het wordt sneller donker. Ik zit nu al gezellig op de bank met een dekentje, warme chocolademelk en kaarsjes aan. Heerlijk! En jullie?

Liefs, Laura

6 thoughts on “Behind The Scenes: Oktober 2014

  1. Gecondoleerd met het verlies van je oma. Veel sterkte Laura!

    De rode lipstick staat je goed! Mooie foto ook. ;)

    Breda is echt een leuke stad. Ben er geweest in september. Zeker voor herhaling vatbaar. Zo gezellig. ^^ Denovo wil ik zeker eens doen. Ligt dat in het centrum van Breda?

    De pompoensoep is gewoon de pompoen, ui en paprika roosteren in de oven en dan in een pot met water en mixen? Peper en zout toevoegen en klaar?

    En alvast gefeliciteerd met het 5 jarige bestaan van Beautyaddicts! Doe zo verder. Elke dag weer bezoek ik je site. ^^

    Xx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.