Unboxing: Beautybox November 2014

Categoriën Overig

Beautybox November 2014

Alsof de Beautybox van oktober niet geweldig genoeg was, komt Beautybox deze maand weer met een heel mooie box! Rituals, Sabon en Thierry Mugler zijn niet de minste merken en ze zitten allemaal in deze box! Kijk gauw verder als je ook zo nieuwsgierig bent naar de inhoud.

Beautybox November 2014

Jep, hij zit weer lekker vol deze box met een heleboel mooie merken!

Beautybox November 2014

Thierry Mugler – Alien Eau de Parfum 

In deze box zit, naast een handige sample om deze geur te ontdekken, ook een miniatuurflacon die je tegen inlevering van de productkaart kan laten vullen bij ICI Paris XL bij jou in de buurt. Super leuk! Op deze manier vraagt Thierry Mugler aandacht voor duurzaamheid en een beter milieu. Navullen is ook niet verkeerd voor de portemonnee; wist je dat je ongeveer 35% bespaart als je je eigen Thierry Mugler flacon laat vullen? En hoe schattig is deze miniatuurflacon?!

Beautybox November 2014

Rituals Deodorant – Full size – € 8,00 voor 150 ml

Yes! Weer een Rituals product! Daar kun je wat mij betreft nooit genoeg van hebben ;-). En laat ik nou ook nog eens een product gekregen hebben in mijn favoriete Rituals geur ever: Rice Milk & Cherry Blossom. Ik ben heel blij met deze deo!

Beautybox November 2014

Beauty UK Eyebrow Kit – Full size – € 6,00

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: je wenkbrauwen vormgeven is enorm belangrijk. Ze omlijsten namelijk je gezicht en laten je ogen spreken. Dit kitje van Beauty UK bevat drie kleuren om je wenkbrauwen mee in te vullen. Je kunt ze natuurlijk ook mengen om zelf de perfecte kleur te maken. Daarnaast zit er ook een wenkbrauwgel, kwastje en mini pincet in. Handig voor on-the-go!

Beautybox November 2014

Sabon – Linen Soap, 10 year Anniversary special edition – Full size – € 5,00

Wist je dat Sabon al 10 jaar in Nederland bestaat? Wat gaat de tijd toch snel. In de box zit een heerlijke handgemaakte zeep met een frisse, zachte linnengeur. Niet alleen heerlijk om je handen mee te wassen, maar ook om in je kast te leggen zodat je kleding lekker lang fris blijft. Er zit ook een kortingsvoucher t.w.v. 5 euro in de box die je in kunt leveren bij Sabon als je voor minimaal 25 euro daar besteed. Handig als je nog op zoek bent naar mooie Sinterklaas- of kerstcadeautjes bijvoorbeeld! 

Beautybox November 2014

Himalaya Herbals – Neem Face Mask & Bodylotion – € 4,00

Himalaya Herbals ben ik al eerder tegengekomen in één van de Beautyboxen. Dit keer zitten er twee samples in van de Bodylotion en het Neem Face Mask. Himalaya Herbals is een natuurlijk huidverzorgingsmerk. Deze samples komen altijd wel van pas.

Ik ben erg blij met deze Beautybox! Vooral de deo van Rituals en de Sabon zeep zijn heerlijk luxe producten waar ik zeker van ga genieten. Wat vind jij van deze box?

Zou jij deze Beautybox ook graag willen hebben? Dat kan! Hij is nog t/m het einde van deze maand te koop via www.beautybox.nl. Wees er snel bij, want op is op. Via www.beautybox.nl sluit je een abonnement af voor €14,95 per maand incl. verzendkosten en dan krijg je iedere maand de box thuisgestuurd. Opzeggen kan ook iedere maand. Je zit er dus niet aan vast! Iedere maand een box vol beautyverrassingen, hoe leuk is dat?!

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

5 thoughts on “Unboxing: Beautybox November 2014

  1. Ik vind de box tegenvallen. Er zitten alleen weer verzorgende produkten in. Ik zou het leuk vinden om vaker make-up er in te vinden. Denk dat ik op ga zeggen. Maar ja smaken verschillen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.