essence like an unforgettable kiss

Categoriën Nieuwe Collecties

Het klinkt nu waarschijnlijk nog heel ver weg, maar 14 februari is het zoals ieder jaar weer Valentijnsdag! Speciaal voor deze dag van de liefde komt essence vanaf half februari t/m maart 2015 met een mierzoete collectie: essence like an unforgettable kiss. De collectie bevat – hoe kan het ook anders – veel romantische kleuren zoals passievol roze, paars en rood en verpakkingen in hartjesvormen. Kijk je mee naar een preview van de producten?

essence like an unforgettable kiss oogschaduw

essence like an unforgettable kiss – eyeshadow (€ 1,89)
De drie oogschaduwen met een zachte textuur in mint, blauw en paars hebben een parelmoereffect. Elke tint heeft een ander reliëf – slotjes, hartjes en kussende lippen versieren de verschillende kleuren. Verkrijgbaar in 01 always on my mint, 02 love is in the air en 03 cloud number nine.

essence like an unforgettable kiss lip smoother

essence like an unforgettable kiss – lip smoother (€ 1,99)
De lipsmoother verzorgt je lippen zodat ze heerlijk zacht en gaaf aanvoelen. Het lichte peelingeffect maakt ze ook nog eens heerlijk glad. Bovendien geef je lippen met de lipsmoother een mooie glans en voelt de crèmetextuur fijn aan. Verkrijgbaar in 01 keep calm and kiss me.

essence like an unforgettable kiss lipstick

essence like an unforgettable kiss – lipstick (€ 2,39)
De lipsticks in abrikoos, roze en felrood houden de focus op je prachtige mond. De hoogglans textuur geeft je lippen glans en zorgt tegelijkertijd voor mooi verzorgde lippen. Verkrijgbaar in 01 nothing but lovestoned, 02 pink me en 03 keep calm en kiss me.

essence like an unforgettable kiss blush

essence like an unforgettable kiss – duo blush (€ 3,99)
De duo blush geeft je gezicht een subtiel vleugje kleur dankzij de twee perfect op elkaar afgestemde tinten. De combinaties van licht abrikoos met levendig perzik en rosé met roze zorgen voor frisblozende wangen. En de superleuke hartvormige verpakking is een echte eye-catcher! Verkrijgbaar in 01 nothing but lovestoned en 02 pink me.

essence like an unforgettable kiss blush brush

essence like an unforgettable kiss – blush brush (€ 2,89)
De blush brush is gemaakt uit fijne synthetische haartjes in een rozetint en loopt taps toe zodat het extra gemakkelijk is om de blush op te nemen, aan te brengen en te blenden. Het paarse hart in het midden geeft de kwast een totaal unieke look. Verkrijgbaar in 01 dear valentine!

essence like an unforgettable kiss nagellak

essence like an unforgettable kiss – nail polish (€ 1,89)
De tinten abrikoos, mint, paars en roze zullen menig beautyhart sneller laten bonzen. De nagellakken bieden hoge dekking en een supershiny gel-finish. Verkrijgbaar in 01 nothing but lovestoned, 02 always on my mint, 03 you let my heart skip a beat en 04 pink me.

essence like an unforgettable kiss edt

essence like an unforgettable kiss – fragrance (€ 2,99 voor 10 ml, € 6,99 voor 50 ml)
Deze sprankelende, fruitige bloemengeur heeft topnoten van roze grapefruit, mango en mandarijn en biedt direct een heerlijke frisheid. De combinatie met lelie en framboos in het hart resulteert in een superromantisch parfum. Warme sandelhout, musk en vanille in de basisnoot geven de geur een tikje sensualiteit. De mini van 10 ml en grotere flacon van 50 ml zullen worden toegevoegd aan de standaardcollectie!

Ik ben benieuwd naar de nieuwe geur en die duo blushes doen me een beetje aan die van Too Faced denken! Wat denken jullie van deze collectie?

essence “like an unforgettable kiss” is verkrijgbaar van half februari t/m maart 2015 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België

Liefs, Laura

3 thoughts on “essence like an unforgettable kiss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.