Aussie Miracle Dry Shampoo

Categoriën Haar, Testjes

Aussie Dry Shampoo

Waar zo’n beetje ieder merk inmiddels al een droogshampoo in het assortiment heeft, bleef Aussie op dat gebied een beetje achter. Maar nu is het eindelijk zo ver: Aussie heeft sinds kort de Miracle Dry Shampoo geïntroduceerd. And it was worth the wait!

Aussie Miracle Dry Shampoo

Er zijn drie varianten: Mega Instant (voor direct frisser haar), Colour Mate (om je kleur te beschermen) en Aussome Volume (voor extra volume). Ik heb ze getest!

Aussie Miracle Dry Shampoo mini

Van de varianten Mega Instant en Aussome Volume zijn ook twee mini verpakkingen verkrijgbaar. Handig voor op reis of voor in je tas!

Als eerste viel me op dat deze droogshampoo’s die typische Aussie geur hebben. Heerlijk, ik hou ervan! Het geheim van de Aussie Miracle Dry Shampoo zit in het tapiocazetmeel. Dit helpt vet te absorberen en maakt je haar ook een beetje stug waardoor je volume krijgt. Aussie belooft geen witte waas achter te laten in het haar maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Als ik de droogshampoo aanbreng, zie ik wel degelijk een witte waas. Die is overigens ook zo weer verdwenen als ik een beetje door mijn haar ga en het product verdeel, maar toch. Verder merk ik niet heel veel verschil qua werking tussen de drie varianten al geeft de Aussome Volume variant wel het meest volume. Alle drie zorgen ze ervoor dat mijn haar er weer fris uitziet, heerlijk ruikt en weer lekker veel volume heeft. Love it!

Aussie Miracle Dry Shampoo before after

Ik had het van tevoren niet verwacht, maar ik heb mijn nieuwe favoriete droogshampoo gevonden! De Aussome Volume variant is voor mij echt top omdat ik droogshampoo voornamelijk gebruik om het volume terug te krijgen in mijn haar. Daarnaast vind ik het natuurlijk ook fijn dat mijn haar er weer lekker fris uitziet. En die Aussie geur blijft toch ook érg lekker!

Aussie Miracle Dry Shampoo is verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos. Een flacon van 180 ml kost € 7,11 en een mini van 65 ml kost  €2,99

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

8 thoughts on “Aussie Miracle Dry Shampoo

  1. Ik vind droogshampoo’s zo fijn! Kan niet zonder. Vooral als ik door mijn gezondheid niet zo vaak mijn haar kan wassen soms als ik wil. Maar dat stugge gevoel vind ik niet fijn!

  2. see… how about grabbing a michael kors watch, a tailored all saints jacket and a pair of highest heels ever. that would perfectly match the zara jeans and h&m white tee i already have ;) high street and designer are a perfect match, eh?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.