Unboxing: Beautybox Oktober 2014

Categoriën Overig

Beautybox Oktober 2014

Zoals iedere maand werd ook deze maand weer de Beautybox bij mij thuis bezorgd. Nieuwsgierig als ik ben, kon ik niet wachten met uitpakken en greep ik snel mijn camera zodat ik er foto’s van kon maken. En ik kan jullie alvast verklappen: dit is wat mij betreft één van de beste boxen óóit. Ik ben met alle producten heel erg blij! Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan gauw de unboxing!

Beautybox Oktober 2014

Yay! Dat ziet er heel goed uit!

Beautybox Oktober 2014 Dermaglogica

Dermalogica Dynamic Skin Recovery – €84,90 voor 50 ml
In deze box zit een mini (10 ml) van het prachtige luxe huidverzorgingsmerk Dermalogica, een merk waar ik zelf heel erg fan van ben! De mini is de Dynamic Skin Recovery, een moisturizer voor intense hydratatie. Precies wat mijn huid nodig heeft!

Beautybox Oktober 2014 Redken

Redken Color Extend Magnetics Shampoo – €22,90 voor 300 ml
Redken is een fantastisch kappersmerk waar ik tot nu toe alleen maar goede ervaringen mee heb. Deze shampoo is speciaal voor gekleurd haar om de kleur langer mooi te houden, maar versterkt ook de glans van een natuurlijke haarkleur. Dit formatie van 50 ml gaat mee op een korte vakantietrip :)

Beautybox Oktober 2014 Greenland

Beautybox Oktober 2014 Greenland Body Butter

Greenland Body Butter – €8,95 (full size product)
Een body butter is altijd welkom en al helemaal als die body butter heerlijke essentiële oliën in combinatie met sheaboter, cacaoboter, bijenwas en glycerine bevat én naar kokos ruikt (ik ben gek op kokos)! Allemaal heerlijk verzorgende ingrediënten die voor een zacht en soepel huidje zorgen. Hij trekt nog redelijk snel in voor een body butter en laat een dun verzorgend laagje achter. Dat laatste vind ik persoonlijk wat minder.

Beautybox Oktober 2014 Rituals

Beautybox Oktober 2014 Rituals Handlotion-Mandarin-Mint

Rituals Handlotion – €8,50 (full size product)
Yay! Weer een Rituals product in deze box! Nu het weer wat kouder wordt, liggen droge handen met bijbehorende kloofjes op de loer. Een handlotion met héérlijke geur is dan meer dan welkom! Ik hou sowieso van de Rituals handlotions. Ze trekken snel in, verzorgen goed en ruiken geweldig lekker.

Beautybox Oktober 2014 Golden Rose

Beautybox Oktober 2014 Golden Rose Velvet Matte Lipstick nr 10

Beautybox Oktober 2014 Golden Rose Velvet Matte Lipstick nr 10 swatch

Golden Rose Velvet Matte Lipstick – €7,95 (full size product)
Golden Rose heb ik al vaker voorbij zien komen in de Beautybox, maar een matte lipstick van dit merk had ik nog niet. In de box zit een burgundy, nude, rood of roze kleur. Ik heb een nuderoze / oudroze kleur gekregen. De lipstick voelt prettig aan op de lippen en blijft goed zitten. De houdbaarheid is sowieso vaak beter bij matte lipsticks. Wel benadrukt hij droge velletjes op de lippen, dus van tevoren even je lippen scrubben.

Ik ben erg blij met deze Beautybox! Ik vind sowieso dat de boxen van Beautybox de laatste tijd erg mooie en fijne producten bevatten. Top! Wat vind jij van deze box?

Zou jij deze Beautybox ook graag willen hebben? Dat kan! Hij is nu nog te koop via www.beautybox.nl. Wees er snel bij, want op is op. Via www.beautybox.nl sluit je een abonnement af voor €14,95 per maand incl. verzendkosten en dan krijg je iedere maand de box thuisgestuurd. Opzeggen kan ook iedere maand. Je zit er dus niet aan vast! Iedere maand een box vol beautyverrassingen, hoe leuk is dat?!

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

5 thoughts on “Unboxing: Beautybox Oktober 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.