catrice viennart

Ook Catrice komt natuurlijk dit jaar weer met een kerstcollectie. Catrice Viennart heet ‘ie en de producten zijn misschien niet helemaal wat je verwacht bij een kerstcollectie maar dat maakt ze niet minder glamorous. Geïnspireerd door art nouveau, kanten dessins en bloemdecoraties heeft Catrice de collectie ontwikkeld. Hij ligt vanaf half november t/m december 2014 in de schappen en bevat producten in tal van rode nuances die gecombineerd worden met zachte abrikoostinten, klassiek mauve met metaalglanzend lavendel. Stralend goud en glinsterend parelmoer zorgen voor glamour. De absolute must-have van deze collectie is de Scented Powder in een decoratieve sprayflacon. Benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder.

Catrice Viennart eyeshadows

Catrice Viennart – Baked Eyeshadow (€ 3,99)
De drie Baked Eyeshadows zorgen voor een expressieve oogmake-up in stijl. De poederoogschaduw is verkrijgbaar in lavendel, goud en paars. Verkrijgbaar in C01 Pearly Plastering, C02 Stunning Stucco en C03 Lovely Lace.

Catrice Viennart Collectie Shimmer Lip Colour

Catrice Viennart – Shimmer Lip Colour (€ 3,99)
Pure pigmenten en de fijnste glansdeeltjes laten lippen glanzen. De textuur is aangenaam en zacht, de elegante verpakking met bloemdecoratie een eyecatcher. Nude, fris abrikoos en donker Bordeaux creëren elke gewenste look – van subtiel voor overdag tot ​​een elegante galalook. Verkrijgbaar in C01 C01 Nude Nouveau, C02 Klimt‘s Gentle Kiss en C03 Klimt’s Ardent Kiss.

Catrice Viennart Collectie Scented Powder

Catrice Viennart – Scented Powder (€ 4,99)
Dit transparante poeder, voorzien van bloemige geur, geeft prachtige glinsterende highlights op het gezicht en de hals. De decoratieve, ronde glazen flacon met een pompverstuiver is nostalgisch charmant en geeft een subtiel laagje poeder op de huid. Echt een must-have.

Catrice Viennart blush

Catrice Viennart – Powder Blush (€ 3,99)
De Powder Blush heeft een artistiek dessin en geeft een vleugje kleur. Fris abrikoos en zacht nude komen samen in een sierlijk patroon en geven wangen een stralende look. Verkrijgbaar in C01 Floral OrnARTment.

Catrice Viennart Ultimate Nail Lacquer

Catrice Viennart – Ultimate Nail Lacquer (€ 2,99)
Vier nagellakken overtuigen met ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. De effecten variëren van kleur tot kleur, en geven lavendel, abrikoos en Bordeaux een eigen karakter en glans. De flesjes zijn uniek gedecoreerd met een kanten bloemdessin. Verkrijgbaar in C01 Pearlescent Purpose, C02 Vienna Rose Woods, C03 LilART Lily en C04 ARTful Red.

Catrice Viennart Spiegeltje

Catrice Viennart – Mirror (€ 3,59)
Het opvouwbare handspiegeltje met een zilveren verpakking hoort thuis in elke handtas. Ideaal voor een snelle beauty-check onderweg.

Het is weliswaar geen typische kerstcollectie, maar er zitten wel mooie producten bij. Ik ben benieuwd naar het Scented Powder en de nagellakjes vind ik ook wel mooi, vooral de rode kleur. Wat vind jij van deze Catrice Viennart collectie?

Catrice Viennart is vanaf half november t/m eind december 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

3 thoughts on “Catrice Viennart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.