Catrice Metallure

Categoriën Nieuwe Collecties

Catrice Metallure

Geïnspireerd op diverse catwalk looks introduceert Catrice in augustus en september 2014 een nieuwe limited edition met fantastische make-up die perfect past bij de metallic trend: Catrice Metallure. Naast de klassieke edelmetalen kleuren goud, zilver en koper bevat de collectie tinten als fris roze, klassiek rood en zacht wit. Kijk je mee naar een preview van de producten?

Catrice Metallure oogschaduw

Metallic Marbled Eye Shadow (€ 3,59)
De metallic en gemarmerde oogschaduw met hoge pigmentatie heeft een zachte poederstructuur, die aanbrengen en blenden supergemakkelijk maakt. Er is keuze uit combinaties van koperachtig roségoud met wit, donkerzilver of stralend goud. Als afwisseling kun je ook de meerdere nuances blenden. Verkrijgbaar in CO1 Metalight, CO2 Metafusion en CO3 Metalliciour.

Catrice Metallure mascara topper liner

Mascara Topper & Liner (€ 3,99)
Dit 2in1 product kan zowel worden gebruikt als een vloeibare eyeliner en als een mascaratopper dankzij de duo-applicator. De zwarte textuur met zilver-metallic glinstering is heel precies aan te brengen en is extra langhoudend. Verkrijgbaar in CO1 Dazzling Dark.

Catrice Metallure bronzer

Luminizing Bronzer (€ 4,99)
De gebakken koperrosé met goud gemarmerde bronzing powder geeft het gezicht en hals een natuurlijke bruine tint en een subtiele gloed. De poedertextuur met metallic gemarmerd effect is een lust voor het oog. Ideaal om de zomer te verlengen. Verkrijgbaar in CO1 Shimmer Shade.

Catrice Metallure lipsticks

Lip Colour (€ 3,99)
De hoog gepigmenteerde langhoudende lipstick is extreem romig en voelt zijdezacht aan. De lipstick komt in een mooie metalen roségouden verpakking. Er is keuze uit drie kleuren – roségoud, roze en rood. Verkrijgbaar in CO1 Metalight, CO2 Alluring Pink en CO3 Alluring Red.

Catrice Metallure nagellak

Ultimate Nail Lacquer (€ 2,99)
De gehele Metallure kleurencollectie is weerspiegeld in deze vijf modieuze nagellakken: donker zilver, modern goud, warm roségoud, klassiek rood en fris roze. Het extra brede reservoirkwastje geeft precies de benodigde hoeveelheid nagellak af voor een streeploos en professioneel resultaat. Verkrijgbaar in CO1 Alluring Red, CO2 Alluring Pink, CO3 Metalight, CO4 Metallicious en CO5 Metalfusion.

De bronzer lijkt me erg mooi en daar ben ik dan ook heel nieuwsgierig naar. De lipsticks ga ik ook zeker bekijken. Wat vind jij van deze Catrice Metallure Limited Edition?

Catrice Metallure is in augustus en september 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Catrice Metallure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.