Win 1 van de 2 WK-pakketten!

Categoriën Winacties

win een van de twee wk-pakketten

Vandaag gaat het WK voetbal officieel van start en morgen speelt het Nederlands elftal zijn eerste wedstrijd. Kijk jij er ook al weken naar uit en ben je er al helemaal klaar voor? Heb je je oranje outfit al klaar liggen? Dan heb ik iets leuks voor je. Om je outfit helemaal compleet te maken, heb ik twee WK-pakketten samengesteld met allerlei leuke goodies en die kun jij winnen! Lees gauw verder om te weten wat er allemaal in zit en wat je moet doen om kans te maken op één van deze twee pakketten.

Win een WK-pakket

Pakket 1:

  • 5 Etos nagellakjes (t.w.v. € 2,49 per stuk)
  • essence Hup Holland Hup lashes (€ 2,39)
  • essence Hup Holland Hup stickers (€ 1,39)
  • essence Hup Holland Hup clips (€ 1,99)
  • Zenner WK elastiekjes (€ 1,99)

Win Hup Holland Hup Pakket

Pakket 2:

  • essence Hup Holland Hup nagellakjes (€ 1,69 per stuk)
  • essence Hup Holland Hup elastiek (€ 1,59)
  • essence Hup Holland Hup tattoos (€ 1,99)
  • Etos nagellakje (€ 2,49)
  • Zenner WK klem (€ 2,50)
  • Zenner WK krinkel met nephaar (€ 3,99)

Beide pakketten hebben een waarde van ongeveer 20 euro.

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze twee pakketten? Heel simpel: laat in een reactie achter hoe jij de komende wedstrijd van het Nederlands elftal gaat kijken! Ik ga bijvoorbeeld eerst gezellig barbecuen met vrienden om daarna naar binnen te verkassen en in onze oranje tenues de wedstrijd te kijken met natuurlijk oranje hapjes op tafel. Maar misschien ga jij wel een kroeg in of kijk je gezellig met het gezin, ik ben benieuwd!

Vergeet niet om in je reactie je voorkeur voor pakket 1 of 2 door te geven én om een geldig e-mailadres achter te laten in het daarvoor bestemde veld zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.

Deze winactie heeft maar een korte looptijd, dus wees er snel bij! Je kunt meedoen t/m 15 juni 2014. Dan hebben de winnaars het pakket op tijd binnen voor de tweede wedstrijd. 

Liefs, Laura

16 thoughts on “Win 1 van de 2 WK-pakketten!

  1. Pakket 2 heeft mijn voorkeur! ;-)
    En ik ga heerlijk met mijn mannen (Man en 2 zonen) eerst lekker eten en daarna samen kijken. Niet echt iets heel bijzonders dus! ;-)

  2. Ik zou graag pakketje 1 willen winnen! Het lijkt me onwijs leuk om helemaal in stijl naar de wedstrijden te gaan kijken. Wat ook onwijs leuk is, is dat ik zondag bij de finale van het WK hockey ben. Hopelijk staan de Nederlandse mannen er in, kan ik deze items dubbel gebruiken! Ik ga de voetbalmannen bewonderen bij ons in de stad. Er staat een enorm groot scherm waar we lekker met z’n allen op gaan kijken. Een heerlijke sfeer, ik heb er zin in! <3

  3. oeeeh leuk pakketje, ik doe zeker mee!!! Ik ga morgen eerst helaas de hele dag werken, maar daarna komt de hele familie bij ons het WK kijken. We hebben de kamer al versierd met vlaggen en overal wuppies en oranje dingen haha! Ik zou graag pakketje twee willen winnen, die vind ik erg leuk!! Liefs Mariëlle (mariellemarkgraaff@gmail.com)

  4. Wat een leuke pakketjes. Ik moet eerst werken en moet ik snel opschieten en naar huis en dan ga ik op de bank kijken naar de wedstrijd met vrienden. lekker hapjes en drankjes en mijn leuke wkdress. Mijn look word helemaal compleet met setje 2.

    Groetjes,

    Cheyenne

  5. ik doe graag mee voor pakketje 2. Ik kijk het WK met 2 andere stelletjes en de 1e wedstrijd gaan we bij stel 1 kijken en zo komen we bij ieder een wedstrijd kijken uiteraard in oranje outfit inclusief accessoires zoals ketting, oorbellen en een boa.

  6. Ik ga de wedstrijd bekijken met twee oranje bloemen in mijn haar, en mijn nagels oranje gelakt. Lekker subtiel!
    Gezellig op de bank met mijn moeder. Wat hapjes op tafel, en juichen maar! Alsof we al die tijd al eeuwige voetbalsupporters zijn geweest ;)

    Ik speel trouwens graag voor pakketje 1 mee!

  7. Nergens. Ik heb helemaal niets met voetbal. Daardoor maak ik waarschijnlijk ook weinig kans om te winnen. Maar ik doe toch een poging; het pakket kan ik zeker gebruiken.

  8. Ik heb geen voorkeur voor een pakketje, ik vind ze beide heel leuk :) Vanavond ga ik paardrijden, en daarna heel snel naar huis om de wedstrijd af te kijken samen met mijn ouders en een bakje chips ;)

  9. Ik ga de wedstrijd kijken samen met mijn gezin. Gezellig helemaal in het oranje. Ik hoop dat Nederland wint. Ik zou het ook helemaal geweldig vinden om pakket 2 te winnen. Ik hou van nagellak en haarklemmen.

  10. Gisteren hebben wij thuis gekeken in ‘t oranje uitgedost met 5 meiden en mijn vriend, arme jongen :-) Veel gekakel tussen ‘t voetbal door ;-) Dus als troost hebben de dames zijn biertjes gehaald!!

    Vind beide pakketjes erg leuk. Kan niet kiezen… 1 dan maar!! Groetjes, Corinne.

  11. Ik waag een kansje. Heb ik de smaak te pakken na gisteren! Had er niet zoveel zin in eerlijk gezegd maar na het tweede doelpunt zat ik er helemaal in. Heb op het terras van een leuke kroeg hier gekeken samen met mijn zus! Aan de Radler 0,0etjes (wat een uitvinding!)
    Door het scheef zitten bij de tv heb ik het nu wel in mijn rug helaas. Hopelijk is dat voor woensdag weer voorbij! Dan ga ik weer naar mijn zus en haar vriend, in hetzelfde tenue (bijgeloof), voetbal kijken. Ik zeg 2-1 voor Nederland.
    Pakketje 1 lijkt mij het leukste. Fingers crossed!! :-D xoxo

  12. In m’n eentje de wedstijd aanschouwd,
    omdat vriendlief niet van voetballen houdt!
    Dus ga ik voor Pakket 2, want wat
    Oranje kan, kan ik wellicht ook….
    WINNEN (haha)

  13. hee wat een leuke winactieee!!!
    ik doe zeker mee en ga voor pakketje 2!! was vandaag nog in de kruidvat opzoek naar die essence nagellakjes, maar waren helaas al uitverkocht :(, dus dit is een mooie kans om ze alsnog in handen te krijgen aha! de komende wedstrijd ga ik kijken in mijn Roy Donders pak ayeaah!! verder niks bijzonders, gewoon met mijn ouders, zus en broertje op de bank voor de tv, en misschien dat mijn opa en oma nog komen. gezellig dus!
    Groetjes, Stephanie xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.