Budgettopper: Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Categoriën Ogen, Testjes

essence i love extreme crazy volume mascara

Budgetmascara’s. Ik was er eigenlijk nooit zo van onder de indruk. Een aantal die ik geprobeerd heb, waren wel aardig maar ze konden toch niet tippen aan iets duurdere drogisterijmascara’s of de veel duurdere mascara’s van luxe merken. Totdat ik deze Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara ontdekte. Wat een geweldige mascara! De beste budgetmascara die ik tot nu toe geprobeerd heb!

essence i love extreme crazy volume mascara borstel

De verpakking is felroze waardoor hij me gelijk opviel in het essence schap. Het borsteltje is behoorlijk lang maar qua dikte valt het wel mee. Er blijft heel veel mascara aan het borsteltje zitten. Naar mijn mening iets té veel. Daarom veeg ik het overtollige altijd een beetje af aan de rand van de huls, wat vervolgens weer mee in de huls gaat als ik hem dichtdraai. Een voordeel van het feit dat de borstel zo veel product opneemt, is dat je met één à twee laagjes al een mooi effect krijgt en dus snel klaar bent.

essence i love extreme crazy volume mascara voor na

Hierboven zie je mijn wimpers zonder en met de Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara. De mascara zorgt zeker voor volume en lengte. Daarnaast separeert hij mijn wimpers goed, wat ik ook altijd erg belangrijk vind. Wel even opletten dat je niet té enthousiast aan de slag gaat met deze mascara, want na twee laagjes krijg je al gauw spinnenpootjes.

Verder blijft deze mascara bij mij de hele dag goed zitten, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik zelden last heb van mascara die uitloopt. Hij maakt mijn wimpers een beetje hard, maar niet keihard waardoor ze afbreken.

essence i love extreme crazy volume mascara full face

Ik ben heel enthousiast over deze mascara van essence! Vooral het gemak waarmee ik dit effect kon bereiken, verbaasde me. Het is een mascara met een korte gebruiksaanwijzing, maar voor die prijs hoor je mij zeker niet klagen! De Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara geeft mijn wimpers in een mum van tijd meer volume en lengte, en dat voor maar € 2,89!

Wat vind jij van het effect van deze mascara?

Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Budgettopper: Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

  1. Ik blijf zo fan van de Fals Lash van MaxFactor dat ik eigenlijk nooit wat anders probeer. Vind zulke borsteltjes erg fijn!! Misschien moet ik deze ook maar proberen, vooral voor dat prijsje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.