Ziaja

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van Ziaja, of ik een aantal producten van hen wilde proberen. Het merk bestaat al een tijdje maar is sinds kort ook hier in Nederland verkrijgbaar. Zoals jullie weten, probeer ik graag nieuwe merken en producten uit en naar dit merk was ik dan ook heel nieuwsgierig. Voornamelijk omdat ik er veel positieve berichten over las op buitenlandse blogs (voor zover ik die kon lezen) én omdat dit merk ook nog eens zeer budgetvriendelijk is! Ik probeerde de Rose Butter Moisturizing Day Cream en Jasmine Micellar Water geruime tijd uit en vandaag heb ik voor jullie de review. Nieuwsgierig naar dit merk geworden? Lees dan zeker even verder.

Ziaja

Ziaja heeft in Nederland vooralsnog één fysieke winkel in Den Haag maar wellicht dat dat nog uitgebreid wordt. Je kunt de producten sowieso bestellen in de net geopende webshop, ook fijn! Er zijn allerlei producten: voor het gezicht, lichaam, het haar, intieme verzorging, speciaal voor mannen, voor de voeten, voor de zon en voor kinderen. Daarnaast zijn er ook nog diverse sets en verschillende lijnen. Genoeg keus in ieder geval en zo zal er vast ook een lijn zijn die geschikt is voor jouw huid.

Ziaja Rose Butter Moisturizing Day Cream

Laat ik beginnen met de dagcrème. Deze is gericht op de 30+ huid maar met mijn 25 jaar, vochtarme en iets droge huid kan ik deze ook prima gebruiken. Hij kost 7,49 wat een heel fijn prijsje is voor een dagcrème als je het mij vraagt.

Ziaja Rose Butter Moisturizing Day Cream ingredienten

Hierboven zie je de ingrediëntenlijst. Er zitten veel verzorgende oliën en boters in en maar een klein beetje parfum (fijn voor degenen met een gevoelige huid).

Ziaja Rose Butter Moisturizing Day Cream

De crème is vrij dik en ‘vol’ maar voor de normale tot droge huid is dit alleen maar fijn. Hij smeert gemakellijk uit en trekt redelijk snel in. Na een paar minuten kan ik door met mijn make-up. De crème hydrateert en voedt mijn huid goed en maakt deze heerlijk zacht en soepel. Droogtelijntjes op mijn voorhoofd zijn al gauw verdwenen. Al met al een een fijne basic crème voor de normale tot droge huid die wel wat hydratatie en vet kan gebruiken.

Ziaja Jasmine Micellar Water

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik een groot fan van micellaire reinigers. Ook deze van Ziaja is erg fijn. Dit milde watertje verwijdert mijn make-up met gemak en ook waterproof make-up eraf halen is geen probleem. Op de verpakking staat 50+, maar ik ben van mening dat hij eigenlijk voor alle huidtypen en leeftijden geschikt is.

Ziaja Jasmine Micellar Water ingredienten

Deze micellaire reiniger bevat geen kleurstoffen, parfums of parabenen. Wel zitten erg een aantal oliën in, maar laat je daardoor niet afschrikken. Het is geen reiniger op oliebasis maar juist op waterbasis. Geen waas voor je ogen dus na het gebruik van deze reiniger, da’s wel zo prettig. Je brengt het aan op een wattenschijfje (of twee) en hiermee kun je zowel je ogen als je gezicht reinigen. Afspoelen is niet nodig. Deze reiniger is ook geschikt voor lensdragers. Hij kost 4,99 voor 200 ml. Een fijn prijsje!

Ik ben erg tevreden over deze twee producten van Ziaja. Ze zijn vrij basic en verrichten geen wonderen maar ze doen wél wat ze beloven. Voor de prijs die je ervoor betaalt zijn het absolute aanraders! Ziaja is te koop in hun filiaal aan het Regentesseplein 223a in Den Haag en via de webshop.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Ziaja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.