Besteld: Het SuperTrash Oranje WK Jurkje 2014

Categoriën Fashion

supertrash oranje wk jurkje 2014

Gisteren lanceerde SuperTrash haar oranje WK jurkje voor 2014. Voor de derde keer op rij is het Olcay Gulsen, de eigenaresse van SuperTrash, weer gelukt om een jurkje te ontwerpen dat ongetwijfeld een grote hit gaat worden. Ik vind hem in ieder geval weer erg leuk geworden en wist niet hoe snel ik hem moest bestellen.

Supertrash Oranje Jurkje 2014

Het begon in 2010 met het Bavaria-jurkje dat niet aan te slepen was. Twee jaar later was er het oranje jurkje dat je op zeven verschillende manieren kon dragen. Dit jaar is er voor het WK in Brazilië gekozen voor een SuperTeam Dress: een oranje stretchjurkje met losvallende top waar in grote zwarte letters 14 Superteam op prijkt. ’14 is natuurlijk het jaar van het WK, maar ook het nummer van Johan Cruijff (één van de beste Nederlandse voetballers allertijden, dames).

Supertrash WK Jurkje 2014

Ook dit keer kan het jurkje op meerdere manieren worden gedragen; met de V-hals voor en de letters op de rug of andersom. Voor het eerst is er nu ook de mini-me variant: speciaal voor meisjes van 4 tot 12 jaar. Super cute!

Het jurkje kost € 9,99 en het mini-me jurkje is € 6,99. Ik heb het jurkje gisteren besteld op SuperTrash.com (€ 3,95 verzendkosten), hopelijk net op tijd voor Koningsdag aanstaande zaterdag! Je kunt hem ook bestellen op ah.nl. Ik denk dat het jurkje later verkrijgbaar zal zijn in de Albert Heijn-winkels.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Besteld: Het SuperTrash Oranje WK Jurkje 2014

  1. Leuk jurkje, heb hem ook! Maar ik weet nog niet helemaal hoe ik hem moet dragen aangezien het niet top weer wordt morgen. Hoe dragen jullie hem? Met een spijkerbroek en welke schoenen?

  2. Ik vind het jurkje van SuperTrash tegenvallen…. Had er meer van verwacht. Dan vind ik het jurkje van flagdress n stuk orgineler,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.