Testpanel: Wilkinson Sword Hydro Silk

Categoriën Testjes

Wilkinson Sword Hydro Silk

Bijna twee maanden geleden plaatste ik een oproepje waarbij ik op zoek was naar enthousiaste mensen die graag de nieuwe Wilkinson Sword Hydro Silk wilden testen. Uit de aanmeldingen heb ik twee mensen gekozen en met z’n drieën hebben we de afgelopen maand het scheersysteem uitgebreid getest. Benieuwd naar onze bevindingen? Lees dan verder.

Wilkinson Sword Hydro Silk scheermesje

De voornaamste reden dat ik deze review niet alleen op mijn eigen ervaringen wilde baseren, is dat ik sinds kort mijn benen hars in plaats van scheer. Ik ben gewoon benieuwd hoe dat voor mij werkt en ik kan dus niet tussendoor mijn benen scheren, want dan kan ik weer van voren af aan beginnen met harsen. Mijn oksels en bikinilijn scheer ik wel en daar heb ik deze Wilkinson Sword Hydro Silk op getest.

Wilkinson Sword Hydro Silk

Laat ik eerst even vertellen wat er zo speciaal is aan dit nieuwe scheermesje van Wilkinson Sword. De Hydro Silk bevat een vochtinbrengend serum met zee-extracten en sheaboter dat de huid hydrateert tot twee uur na het scheren en je huid zijdezacht zou maken. Daarnaast is het het eerste scheersysteem voor vrouwen van Wilkinson met vijf mesjes. Deze mesjes zitten ieder apart vast waardoor ze zich gemakkelijk aanpassen aan de vrouwelijke vormen.

Wilkinson Sword Hydro Silk scheermesje

Hier zie je het mesje van dichtbij. De witte puntjes die je op de rand ziet, bevatten het vochtinbrengend serum.

Wilkinson Sword Hydro Silk scheermesje

Er zit een handige zuignap met houder bij die je op kunt hangen in de douche zodat je het mesje na gebruik daarin terug kunt hangen.

Wilkinson Sword Hydro Silk scheermesje

Goed, over naar onze bevindingen. Samen met Ingrid en Melissa ben ik aan het testen geslagen. Ik geef eerst het woord aan Melissa:

“Ik gebruikte altijd de mesjes van Gilette en was daar eigenlijk altijd tevreden over. Toch werd ik nieuwsgierig naar dit nieuwe mesje van Wilkinson door het artikel. Zou hij beter zijn dan mijn vertrouwde Gilette mesjes? Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de Wilkinson Sword Hydro Silk. Tijdens het scheren glijdt het mesje over mijn huid en scheerschuim heb ik eigenlijk bijna niet nodig door het serum dat uit de gaatjes komt. Na het scheren merk ik eigenlijk niet veel van het serum. Ik merk niet dat mijn huid extra gehydrateerd is maar het is gelukkig ook niet geïrriteerd en daar ben ik al heel blij mee. Ik ben nog niet helemaal overtuigd want daarvoor test ik graag wat langer door om te kijken hoe lang ik met één mesje kan doen maar mijn eerste indruk is zeker positief!”

Wilkinson Sword Hydro Silk scheermesje

Ingrid:

“Ik wilde dit scheermesje graag testen omdat mijn huid vaak geïrriteerd is na het scheren. Ook heb ik een gevoelige huid dus ik was benieuwd of dit scheermesje met serum van Wilkinson verzachtend zou werken voor mijn huid. Ik ben erg blij dat ik dit mesje mocht testen want mijn huid is nu nog nauwelijks geïrriteerd na het scheren! Hier en daar heb ik nog wel wat rode bultjes maar zeker niet zo veel als voorheen. Ik merk niet zozeer dat mijn huid gehydrateerd is na gebruik maar het serum werkt dus zeker wel verzachtend. Deze blijf ik zeker gebruiken!”

Wilkinson Sword Hydro Silk scheermesje

Laura:

Natuurlijk heb ik dit nieuwe scheermesje van Wilkinson zelf ook nog getest. Ik vind hem persoonlijk erg fijn. Het Hydro Silk serum zorgt ervoor dat het mesje moeiteloos over mijn huid glijdt en dat ik eigenlijk geen scheerschuim of iets dergelijks meer nodig heb. Dat vind ik sowieso al een pluspunt. Na afloop voelt mijn huid zacht en glad aan, maar echt gehydrateerd kan ik het niet noemen. Een kleine opmerking over het ophangsysteem: de zuignap is bij mij tot 3 keer toe van de wand gevallen waardoor het mesje met de kop naar beneden op de vochtige vloer in de douche terecht kwam. Hierdoor liep het serum er een beetje uit en zat het mesje vastgekleefd aan de vloer. Zonde, want nu heb ik minder lang plezier van dat fijne Hydro Silk serum, en de zuignap zou eigenlijk juist moeten voorkomen dat het mesje na gebruik in contact komt met vocht. Na een vierde keer ophangen, bleef de zuignap gelukkig kleven en nu hangt hij nog steeds. Al met al een fijn scheermesje die ik zeker nog blijf gebruiken.

Conclusie: we zijn alle drie erg tevreden over de Wilkinson Sword Hydro Silk! Van de vochtinbrengende eigenschappen merken we alle drie eigenlijk niet veel maar het werkt wel verzachtend en vergroot het scheergemak. De zuignap is wat mij betreft nog een puntje van verbetering, maar wellicht ligt dat ook gewoon aan mij ;).

De Wilkinson Sword HYDRO Silk is verkrijgbaar bij de drogist. Het scheersysteem kost € 13,99 (inclusief één mesje), een navulverpakking met drie mesjes kost € 14,99.

Tip: T/m 6 april 2014 krijg je bij Kruidvat bij aankoop van de navulverpakking het scheersysteem gratis! Milou, bedankt voor deze tip!

Liefs, Laura

3 thoughts on “Testpanel: Wilkinson Sword Hydro Silk

  1. Hi Laura! Misschien nog een leuke aanvulling op je artikel: ik zag dat Kruidvat deze week een aanbieding heeft: Als je een Wilkinson navulverpakking koopt, krijg je het scheersysteem gratis! Ik was al van plan hem te gaan halen, maar na deze review ben ik helemaal overtuigd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.