DKNY Be Delicious Skin

Categoriën Parfum

DKNY Be Delicious Skin

Het groene appeltje van DKNY Be Delicous is jullie vast niet onbekend. De geur is onwijs populair, vooral onder jonge vrouwen. Ook ik ben gek op deze geur en draag hem vaak in het voorjaar. Wist je dat er iedere 10 seconden ergens op de wereld een flacon van Be Delicious over de toonbank gaat? Wow! Vanaf begin april is er ook een Be Delicious Skin verkrijgbaar. Dit lichte parfum gebruik je over je hele lichaam en zou de huid ook nog hydrateren en een gezonde gloed geven. Je begrijpt dat ik onwijs nieuwsgierig was geworden. Natuurlijk heb ik hem getest!

DKNY Be Delicious Skin

De flacon van Be Delicous Skin is anders dan we van Be Delicous gewend zijn. De ronde, appelvormige fles is platter en groter, waardoor hij beter in de hand zou liggen. Persoonlijk heb ik niet echt een voorkeur qua flacons, al moet ik zeggen dat ik het echte ronde appeltje toch wel het leukst eruit vind zien.

DKNY Be Delicious Skin

Hoe werkt het nou precies? Het is de bedoeling dat je de geur over je hele lichaam verstuift. Je kunt het eventueel nog een beetje uitsmeren met je handen. Wees niet bang dat er een hele parfumwalm om je heen hangt want dat is gelukkig niet zo. De geur is niet zo sterk geconcentreerd waardoor je naar hartelust kunt sprayen. De geur blijft wel goed hangen. Na zo’n 6 uur ruik ik hem nog steeds en als ik er nog langer van wil genieten, spray ik gewoon nog even bij.

Enne… werkt het nou ook echt verzorgend? Ik merk dat Be Delicious Skin mijn huid zeker hydrateert en daardoor ook iets zachter maakt en dáárdoor er gezonder uitziet. Voor mijn droge benen is dit product echter bij lange na niet genoeg. Daar heb ik toch echt een voedende body lotion of -butter voor nodig. Be Delicious Skin gebruik ik graag op mijn armen en decolleté, want daar werkt hij wel prima. Als je gevoelig bent voor parfum zou ik deze skippen. Het lijkt me dan namelijk niet zo’n goed idee om heel je huid onder te dompelen in een licht parfum.

DKNY Be Delicious Skin

DKNY Be Delicious Skin vind ik een ideaal product voor de lente en zomer. Niet alleen door de frisse geur van groene appeltjes die me aan het voorjaar doet denken maar ook doordat deze spray lekker verfrissend en luchtig is. Ik had verwacht dat deze flacon heel snel op zou gaan maar dat valt reuze mee. Ik heb hem nu een ruime week iedere dag gebruikt en je ziet eigenlijk nog niet eens dat er iets uit is. Gelukkig maar, want ik wil nog heel lang genieten van deze geur!

Hou jij ook zo van DKNY Be Delicious? Is deze hydraterende spray iets voor jou?

DKNY Be Delicious Skin Hydrating Eau de Toilette Spray 50ml €48,00
DKNY Be Delicious Skin Hydrating Eau de Toilette Spray 100ml €68,00

Verkrijgbaar vanaf april 2014.

Liefs, Laura

5 thoughts on “DKNY Be Delicious Skin

  1. Wat een leuk concept zeg! :) Ik heb het ‘appeltje’ ook in mijn parfumstash staan :) heerlijke geur! Maar ik vind de prijs wat aan de hoge kant, dan koop ik liever een gewone parfum/eau de toilette!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.