Verslag: Beauty Brands United 2014

Categoriën Overig

Beauty Brands United 2014

Afgelopen donderdag reisde ik weer eens af naar Amsterdam voor hét beauty persevent van het jaar: Beauty Brands United. Het event werd voor de 10e keer georganiseerd door MOOI PR dus alles was extra feestelijk. Wat voor mij als blogger zo fijn is aan BBU is dat er zo veel merken bij elkaar zijn en ik in één middag weer helemaal op de hoogte ben van de nieuwste producten en lanceringen. Ik nam mijn camera mee en heb een hoop foto’s geschoten. Kijk je mee?

Beauty Brands United 2014

Bij binnenkomst was deze prachtig gedekte tafel vol heerlijke cupcakes het eerste dat ik zag. Wow!

Beauty Brands United 2014 paco rabanne

De eerste stand die ik bezocht was die van Paco Rabanne. Er komt binnenkort een speciale limited edition van de herengeur One Million uit en er werd mij ook ingefluisterd dat er binnenkort een nieuwe damesgeur aankomt!  

Beauty Brands United 2014 ahava

Nieuwe scrubs van Ahava.

Beauty Brands United 2014  ahava

Nieuwe serums van Ahava en een nieuwe gel-achtige dagcrème voor de vochtarme huid. Deze producten lijken me heel fijn!

BBU 2014 Ritzo

Ritzo is een nieuw Nederlands huidverzorgingsmerk voor en door jonge meiden. Het merk communiceert veel met hun doelgroep over wat zij nou eigenlijk zoeken in huidverzorging en dat resulteerde in deze lijn. De producten zijn heel betaalbaar en da’s wel zo fijn als je jong bent en niet veel te besteden hebt.

BBU 2014 Qiriness

Over Qiriness heb ik een hele tijd geleden al geschreven en nog steeds vind ik het een heel fijn merk! Hun Wrap D’eau bijvoorbeeld vind ik nog steeds geweldig en ik ben blij dat de verpakking van deze crème verandert van pot naar tube!

BBU 2014 OPI

Nieuwe nagellakjes van O.P.I! Er komt o.a. weer een Muppets collectie aan en een collectie met heel veel glitter lakjes! Die laatste zal alleen in de nagelsalons verkrijgbaar zijn. De nieuwe sheer nagellakjes zijn heel transparant zodat je ze gemakkelijk over elkaar heen kunt gebruiken voor een gradiënt nail art of andere creaties kunt maken.

BBU 2014 OPI

Glitternagellak is hartstikke leuk maar een crime om eraf te krijgen. Ik gebruik meestal deze methode om glitterlak te verwijderen. O.P.I komt nu met een peelable base coat die je aanbrengt onder je glitterlak. Als je de lak dan wil verwijderen zou je deze gemakkelijk eraf kunnen trekken zonder je nagel te beschadigen. Ik heb al eens eerder zo iets van essence geprobeerd, maar dat was geen succes. Hopelijk is deze van O.P.I beter want het zou wel ideaal zijn! Ik ga hem natuurlijk testen.

BBU 2014 Loccitane

L’Occitane komt binnenkort met een heerlijke zonnige lijn genaamd Jenipapo. De lijn bestaat uit zonbeschermingsproducten (niet op de foto) en heerlijk verzorgende after sun producten. Ik heb er alvast even aan geroken en kan je vertellen dat ik er een instant zomer gevoel van kreeg!

BBU 2014 L'occitane

L’Occitane heeft ook aan de mannen gedacht met deze Mer & Crystal lijn. De geur is heel fris en doet me denken aan de zee! Hoewel deze geur op mannen gericht is, denk ik dat sommige vrouwen deze geur ook wel kunnen waarderen en hem stiekem van hun man/vriend zullen pikken om op te spuiten ;). De lijn zal net op tijd voor Vaderdag in de winkels liggen.

BBU 2014 L'occitane

De Vitória Régia lijn van L’Occitane is opgedeeld ineen geur voor overdag (groen) en eentje voor in de avond (blauw).

BBU 2014 Gamila Secret

Over Gamilla Secret heb ik al zo veel goeds gehoord maar zelf heb ik het nog nooit geprobeerd. Het merk staat bekend om hun Cleansing Bars die de huid reinigen en verzorgen. Ik ga het binnenkort eens proberen.

BBU 2014 dr hauschka

Dr. Hauschka heeft hun bekende Rozencrème verbeterd en in een nieuw jasje gestoken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze populaire crème zelf nog nooit geprobeerd heb maar hij zat in de goodiebag dus daar komt binnenkort verandering in!

BBU 2014 Divine Sensation

Divine Sensation is nieuw op de Nederlandse markt. Het is een verfrissende en verzorgende spray die de huid hydrateert, verfrist, aanspant en een mooie glans geeft. Ik hou van dit soort sprays en ga hem zeker proberen!

BBU 2014 Dermalogica

Oh, Dermalogica. Wat hou ik toch van dit merk. Het is één van mijn favoriete huidverzorgingsmerken. Ze hebben nieuwe zonbeschermingsproducten en handige precleanse doekjes. Ik heb ‘s avonds gelijk zo’n doekje gebruikt als eerste stap in het reinigen van mijn gezicht en vond het enorm fijn! Het doekje is goed vochtige en heerlijk zacht. Good job, Dermalogica!

BBU 2014 Collistar

Collistar blijft een geweldig merk op het gebied van lichaamsverzorging. Hun Talasso scrub blijft mijn favoriete scrub ever.

BBU 2014 Collistar

Zonproducten van Collistar. Dat bruine flesje links is de best verkochte zelfbruiner in de parfumerie in Nederland. Die moet ik natuurlijk proberen.

BBU 2014 Collistar

Mooie, vrolijke nagellakjes van Collistar.

BBU 2014 Amika

De haarproducten van Amika waar je wellicht al eens iets over op de site voorbij hebt zien komen. Ik vind ze erg fijn!

BBU 2014 Boots No7

No7 (van Boots) heeft een onwijs handige gadget ontwikkeld. Met een speciaal apparaatje wordt er een foto gemaakt van je huid en het ding vertelt dan welke kleur foundation bij jouw huid past. Nooit meer de verkeerde kleur foundation. Ideaal! Waarom is dit nog niet eerder bedacht? Ik had een 100% match met de keur Calico dus die ga ik binnenkort eens uitgebreid proberen. Wil je weten wanneer dit apparaatje bij een Boots bij jou in de buurt is? Houd dan hun Facebook pagina in de gaten.

BBU 2014

Bedankt MOOI PR voor deze 10e editie en de goede zorgen! Mijn hoofd zit weer bomvol nieuwe informatie waar ik veel mee kan. Ik heb weer heel veel mooie producten om te testen!

Heb je producten voorbij zien komen in dit verslag waar je graag een review van zou willen zien? Laat het me weten!

Liefs, Laura

2 thoughts on “Verslag: Beauty Brands United 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.