Action food shoplog

Categoriën Overig

Action food shoplog

Ik ben weer naar de Action geweest! Dit keer kocht ik eigenlijk bijna geen beauty, fashion of lifestyle dingen, maar voornamelijk food! Omdat ik weet dat jullie gek zijn op Action shoplogs, besloot ik om er toch een artikel over te maken. Heb je zin in een food shoplog? Kijk dan verder!

Laat ik gewoon beginnen met de dingen die je op bovenstaande foto ziet. Ik kocht een pak met 3 Snickers (mijn favo candybar) voor €0,94 en doosje met 3 chocolade verrassingseieren (€0,99), waarvan ik er al gelijk één op at. Ze zijn niet zo lekker als die van Kinder (met die lekkere witte binnenkant!) maar chocolade is natuurlijk altijd goed ;).

Action food shoplog

Bij Action zag ik ook een blikje kokoswater (€0,69) die ik wel wilde proberen. Het is zo’n hype tegenwoordig en was erg benieuwd hoe deze zou zijn. Ik heb ooit eens kokoswater geproefd en dat vond ik niet zo heel lekker eigenlijk, dus ik ben benieuwd of deze beter smaakt. Ik zag ook nog een blikje met Hello Kitty erop (€0,39) en die móest ik gewoon meenemen. ‘Met gummyberensmaak’, stond erop. Neem van mij aan dat het gewoon naar energy drink smaakt. Niet zo’n succes. Ook nam ik nog een aantal blikjes van Gazeuze Campagne Pils mee (€0,27). Jeugdsentiment! Wie dronk dit ook vroeger?

Action food shoplog

Ik nam ook verschillende notenmixen mee: Pepitamix (€1,29), Healthy Mix (€1,89) en Sambalmix (€0,98).

Action food shoplog

Altijd lekker als tussendoortje: een mueslireep. Ik kocht twee pakken van Liga en één van Corny. Allemaal €0,99 per pak.

Action food shoplog

Ik ga zelf aardbeien kweken! Nou ja, in ieder geval een poging doen tot… Dit kweeksetje kostte slechts 99 cent!

Action food shoplog

Altijd makkelijk: een bakje noodles. Eentje met rundvleessmaak en eentje met de smaak van kip (€0,55 per bakje).

Action shoplog toetsenbord

We hadden een extra toetsenbord nodig. Het is een beetje een lang en technisch verhaal maar het komt erop neer dat we straks boven in bed gedownloade series en films kunnen kijken op onze tv en om dat systeem aan te kunnen sturen hadden we een extra toetsenbord nodig. Deze zagen we bij Action. Het is een mooi klein formaat die we gemakkelijk in één van onze nachtkastjes kunnen opbergen en hij was slechts €12,95.

Action shoplog zonnebril

Ik zag ergens in een schap deze verdwaalde zonnebril liggen. Het was de laatste en voor slechts €0,99 kon ik hem niet laten liggen.

Action superfoods raw

Ik spotte ook nog deze raw foods bij Action. Ik nam ze niet mee want ik eet het eigenlijk niet, maar wilde het toch even meegeven als tip voor hen die er wel van houden. Prijzen variëren van €0,69 tot €1,99.

action sieradenkastje spiegel

Tot slot zag ik ook nog dit leuke sieradenkastje met spiegel voor slechts €6,95! Hij is er in het grijs en in het wit. Ik wilde de witte meenemen maar liet hem toch staan omdat mijn sieradencollectie er bij lange na niet in past. Ik vond hem wel erg leuk!

Heb jij onlangs nog leuke dingen bij de Action gescoord?

Liefs, Laura

7 thoughts on “Action food shoplog

  1. Champagnepils kon ik laats ook niet laten om mee te nemen! Inderdaad jeugdsentiment, hoe lekker. De kip noodles worden hier in huis vaak als 4 uurtje gegeten. En aan cocoswater waag ik mij niet meer! Bah wat is dat vies! Mij benieuwen wat jij van deze vind. Voor de rest lekkere producten en leuk sieradenkastje wat ook voor mijn sieraden stash te klein is! Maar leuk is ie wel! ;-) I love de action! ;-)

  2. Beviel dat sieradenkastje goed, want ik ben van plan om hem ook te kopen en op dit moment is hij 5 euro dus nog goedkoper. Verder hele leuke aankopen.

    Veel liefs Busra

    1. Ik heb hem toen alleen gespot maar niet gekocht omdat niet al mijn sieraden erin passen. Hij zag er wel heel leuk uit vond ik! Zou hem zeker kopen als je hem wil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.