The Body Shop Blueberry Special Edition

Categoriën Huidverzorging, Lippen, Nieuwe Collecties

The Body Shop Blueberry

Bosbessen, ik vind ze heerlijk! Lekker als gezonde snack! Voor iedereen die net als ik gek is op bosbessen heb ik goed nieuws: The Body Shop heeft sinds begin deze maand een Blueberry Special Edition in de winkels liggen! Ik kan je alvast verklappen dat de geur van deze producten minstens zo lekker is als die van echte bosbessen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

The Body Shop Blueberry body scrub gelee

Laat ik beginnen met de Body Scrub Gelee (€ 15,00). Die ziet er al heerlijk uit, toch? Het lijkt wel jam! De pitjes en stukjes die je ziet zitten zijn frambozenpitjes en walnootschaal.

The Body Shop Blueberry body scrub gelee

Deze bosbessenjam scrub vind ik erg prettig werken. Ondanks dat het een gelei is, scrubt hij best stevig en daar hou ik van. Een scrub moet natuurlijk wel iets dóen voor je huid. Na het afspoelen laat hij geen vettig laagje achter maar wel een subtiele heerlijke bosbessengeur. Goede werking + geen vettig laagje + heerlijke geur = top!

The Body Shop Blueberry body butter

Dan de Body Butter (€ 16,00). Ik hou van de body butters van The Body Shop omdat ze boordevol verzorgende (fair trade!) ingrediënten zitten. Ze voeden mijn huid goed en maken de huid lekker zacht en soepel.

The Body Shop Blueberry body butter

De substantie van deze body butter vind ik perfect! Ik hou van dikke body butters maar soms zijn ze zo dik dat je ze amper uit kunt smeren. Deze body butter is wel lekker dik maar ook romig en gemakkelijker te verdelen over de huid. De geur is vrij sterk maar dat vind ik totaal niet erg want ik HOU van deze blueberry geur! Het is mijn favoriete geur van The Body Shop geworden (samen met Vineyeard Peach, de vorige Special Edition die er nu dus helaas niet meer is).

The Body Shop Blueberry lip butter

Ten slotte de lip butter (€ 5,00). Als je je haast niet in kon houden om een hapje van de body scrub te nemen, dan is er gelukkig ook nog deze lip butter waardoor je stiekem toch een beetje van de heerlijke bosbessen kunt proeven. De lip butter is erg zuinig in gebruik en maakt mijn lippen lekker zacht en soepel. Yum!

The Body Shop Blueberry body butter

Ik ben héél erg enthousiast over deze Blueberry Special Edition! Die geur meiden, die moet je echt even gaat ruiken bij The Body Shop als je van zoete, fruitige geuren houdt. Er zijn overigens ook nog een Blueberry Shower Gel en Body Lotion verkrijgbaar. Jammer dat het een Special Edition is. Ik had deze graag in het vaste assortiment van The Body Shop gezien, maar wie weet…

Hou jij ook zo van bosbessen?

The Body Shop Blueberry Special Edition is vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar bij The Body Shop, de shop-in-shops in de V&D en in de webshop.

Deze producten heb ik ontvangen ter review. Uiteraard heeft dit geen invloed op mijn mening. 

Liefs, Laura

6 thoughts on “The Body Shop Blueberry Special Edition

  1. Deze lijn is hemels :-) Ik heb vorige week de geur in real life mogen ruiken. Heerlijk! De scrub lijkt op jam: grappig! Maar, ik heb niets gekocht. Ik heb tijdens de sale al teveel producten gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.