New in: 3 x brown boots

Categoriën Fashion

new in 3x new boots

Toen ik een paar weken geleden met mijn moeder naar de Huishoudbeurs ging (kan het nog burgerlijker?!) kocht ik daar o.a. een paar leuke bruine lederen laarsjes. Ik plande een artikel in om ze aan jullie te laten zien maar voordat ik het wist had ik nóg twee paar bruine laarsjes gekocht bij Cinderella in Breda. Oeps! Nou ja, dan laat ik ze maar alle drie tegelijk aan jullie zien!

Wolky Rome leder bruine laarsjes hak

Laat ik maar gewoon beginnen met de laarsjes die ik als eerste kocht: deze bruine lederen laarsjes van Wolky. Op de Huishoudbeurs dus, of all places. Wolky heeft misschien niet een heel hip imago maar feit blijft dat de schoenen van dit merk wel erg lekker zitten. Alsof je op wolkjes loopt!

Wolky leder bruine laarsjes hak

De laarsjes hebben een beetje een afgedragen look, maar dat vind ik juist wel tof. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant zitten ritsjes maar die aan de buitenkant zijn voor de sier. Volgens mij heet het model Rome.

Wolky leder bruine laarsjes hak

Ik kan nooit lang op hakken lopen maar deze van Wolky trek ik gerust aan voor een middagje shoppen. Geen probleem. Normaal kosten deze laarsjes € 179,95 maar ik kocht ze op de Huishoudbeurs met flinke korting voor slechts € 75,00.

Cinderella enkellaarsjes taupe hak ster

Toen ik laatst iets eerder klaar was van m’n werk, ging ik nog even de stad in voor een boodschap. Ik liep langs schoenenwinkel Cinderella en zag groots aangeplakt “70% korting” staan. Daar moest ik even naar binnen!

Cinderella enkellaarsjes taupe hak ster

Mijn oog viel op deze taupekleurige lederen enkellaarsjes van Cinderella’s eigen merk. Ik paste ze en ze zaten als gegoten!

Cinderella enkellaarsjes taupe hak ster

Op de achterkant staan twee gouden glittersterren. Deze laarsjes kosten normaal € 89,95 maar waren nu dus met 70% korting. Ik betaalde er slechts 27 euro voor! Geen geld voor laarzen die zowel van binnen als van buiten van leder zijn.

Bibob Cognac laarsjes bont

Ik keek nog even verder bij Cinderella en zag ook nog deze stoere cognackleurige boots staan van Bibob. Na al die schoenen met hakken die ik de afgelopen tijd gekocht heb, had ik eigenlijk ook wel een paar platte laarzen nodig. Nou ja, nodig… dat niet echt natuurlijk, maar het is een fijne aanwinst binnen mijn schoenencollectie.

Bibob Cognac laarsjes bont

Het touwtje om de enkel vond ik een leuk detail. Aan de binnenkant zit een soort teddyberenvachtje. Lekker warm! Verder heeft de laars een profielzool waardoor je veel grip hebt. Altijd fijn wanneer het glad is of wanneer het gesneeuwd heeft! Al zal dat voorlopig nog wel even duren…

Bibob Cognac laarsjes bont

Deze laarzen waren ook met 70% korting en waren nu dus afgeprijsd van € 109,95 naar 33 euro! In de webshop van Cinderella staan ze overigens nog gewoon voor de oude prijs… Ik kocht bij Cinderella dus twee paar lederen laarzen voor slechts 60 euro. Score!

Heb jij de afgelopen tijd nog koopjes gescoord?

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.