Valentijn cadeautips!

Categoriën Testjes

valentijn cadeautips

Over een paar dagen is het al Valentijnsdag en speciaal voor deze dag heb ik een aantal beauty cadeautjes uitgezocht die je bijvoorbeeld aan je moeder kunt geven (omdat je zo veel van d’r houdt), voor jezelf kunt kopen (omdat je het verdient) of je laat deze pagina gewoon als hint open staan voor je partner ;). Ik heb cadeautjes in verschillende prijsklassen uitgezocht, dus voor ieder wat wils!

Oriflame Valentijn

Oriflame heeft speciaal voor Valentijn een aantal producten gelanceerd waaronder een eau de parfum, een handcrème, een zeepje en liplossjes.

Oriflame Volare Eau de Parfum (€ 29,00/50 ml.)

Oriflame heeft de geur Volare in een speciaal jasje gestoken. De flacon heeft de vorm van een roos gekregen, perfect voor Valentijn! Deze geur is heel poederig wat ik zelf altijd ook associeer met romantiek. De topnoten zijn heel fruitig: abrikoos en perzik. Het hart bestaat uit bloemige noten van rozen, viooltjes en iris. De basis bestaat uit sandelhout, amber en muskus.

Oriflame p.s. I Love You Soap Bar en Hand Cream (€ 3,00 voor 75 gram en € 8,00 voor 75 ml.)

Voor de kleinere portemonnee heeft Oriflame een heerlijke handcrème en zeepje. Beide ruiken heerlijk zacht en zoet. De handcrème is erg prettig trouwens: hij smeert fijn uit en trekt snel in. De geur is behoorlijk aanwezig maar dat is niet erg als je deze geur erg lekker vindt, net als ik.

Oriflame Very Me Gloss Lovers (€ 8,00/stuk)

Deze glossjes geven een subtiele kleur af en smaken bovendien erg lekker! Verkrijgbaar in een nude-tint met amandelsmaak, een bruintint met chocoladesmaak en een oranjetint met saffraansmaak.

LUSH Valentijn 2014

Natuurlijk is dit lijstje niet compleet zonder een paar heerlijke Valentijnsproducten van LUSH.

Prince Charming Showergel (€ 7,95 voor 100g, € 15,95 voo 250g en € 26,95 voor 500g)

Te beginnen met de Prince Charming Showergel die marshmallowwortel, vanille, granaatappel en amandelolie bevat. De geur is gemaakt van sandelhoutolie, geranium en grapefruit. Geen persoonlijke favoriet, maar ik weet zeker dat er mensen zijn die deze geur wél kunnen waarderen.

Neon Love Soap (€6,95 per 100g)

Deze zeep is een ode aan 12 Months of Neon Love; een kunstproject waarbij teksten van bekende lovesongs groot in neonschrift zijn uitgebeeld. In deze Neon Love zeep vind je verse vijgen, passievruchten en sojayoghurt voor een zijdezacht velletje. Heerlijk! De grote zeep waaruit ze bij LUSH een stuk snijden heeft de vorm van een hart maar ook binnenin deze zeep zitten er allemaal kleine, witte hartjes. Te leuk!

Tender is the Night Massage Bar(€ 10,95 per stuk) 

Tender is the Night is dit jaar terug met een nieuwe look! Hij ruikt naar jasmijn en ylang ylang met cacaoboter en sheaboter. Hij smelt langzaam op de warme huid en wordt dan een heerlijke olie. En goed nieuws: ook na Valentijn blijft Tender is the Night Massage Bar bij LUSH in het assortiment.

Philosophy Field Of Flowers 2014
Philosophy Field of Flowers

Is een boeket van bloemen voor jou niet genoeg? Dan koop je toch gewoon een heel bloemenveld? Philosophy heeft speciaal voor Valentijn de Field of Flowers limited edition met daarin een shampoo, showergel & bubbel bath (€ 20,56) , een parfum (€ 42,11) en een body lotion (€ 42,17). Alsof je een bloemenveld binnenloopt…

Behind The Scenes Januari 2014

Fab. Beauty

Over deze beautylijn van het accessoiremerk Fab. komt nog een uitgebreide review maar met die leuke kusjes en hartjes op de verpakking móest ik ze ook even voorbij laten komen in dit artikel. De lijn is verkrijgbaar bij DA en Fab en ook nog eens prima betaalbaar! Het Bath & Body assortiment bestaat uit vijf producten ieder uitgevoerd in twee geuren: Fab. Loving met Ginger & Patchouli en Fab. Sparkling met Lemon & Mimosa. Op de foto hierboven zie je ze Shower Foam (€ 7,99) die zacht roze (!) schuim creëert, de Body Scrub (€ 12,99) met kristalzout en verzorgende oliën, de Hand Soap (€ 6,99) en de Kate’s Kiss small make-up bag (€ 14,99)

Supertrash GIFTSUITE Albert Heijn

Leuk nieuws van SuperTrash! Het merk gaat namelijk in verband met verschillende nationale feestdagen een leuke samenwerking aan met Albert Heijn! Vanaf deze week zijn de eerste displays in 600 deelnemende Albert Heijn-winkels te vinden, in het kader van Valentijnsdag. Welke winkels dat precies zijn, weet ik helaas niet. Je vindt er o.a. een zilveren beauty case, een zwart notebook van A5-formaat, een luxe manicureset, een armbandsetje in zwart en roze en een zwart telefoonhoesje. De prijzen zijn lekker betaalbaar en variëren van € 4,95 tot € 9,95. Ik ga het telefoonhoesje aanschaffen als die nog niet uitverkocht is!

Nivea-valentijn

Nivea valentijnsblikjes (€ 1,69 voor 75 ml, € 2,84 voor 150 ml, € 4,36 voor 250 ml)

Ten slotte het ‘ouderwetse’ blikje Nivea, want dat is altijd goed. Wie heeft er niet zo’n blikje in huis? Speciaal voor Valentijnsdag heeft Nivea drie limited editions uitgebracht van deze golden oldie: ‘Flakes of Love’ (veel kleine hartjes op het blikje), ‘Love on top’ (één crèmehartje bovenaan) en ‘Heart mattes’ (twee hartjes).

Hopelijk hebben jullie iets aan deze Valentijn cadeautips!

Heb jij al een cadeau voor jouw Valentijn of koop je gewoon lekker iets voor jezelf?

Liefs, Laura

5 thoughts on “Valentijn cadeautips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.