Gezocht: Testpanel voor de Wilkinson Sword Hydro Silk!

Categoriën Testjes

Wilkinson Sword Hydro Silk scheermesje

De gemakkelijkste en minst pijnlijke manier van ontharen blijft toch echt scheren. Even een scheermesje erover en klaar ben je. Achteraf kan je huid wat droog en geïrriteerd aanvoelen. Niet echt prettig. Gelukkig heeft Wilkinson Sword daar nu iets op gevonden. Hun nieuwste scheermesje genaamd Hydro Silk bevat namelijk een vochtinbrengend serum dat het natuurlijke vochtgehalte van je huid aanvult. Ik ben enorm benieuwd en ga dit scheermesje dan ook uitgebreid testen maar ik zoek nog twee anderen die mij hierbij willen helpen en ook de nieuwe Wilkinson Sword Hydro Silk willen testen. Iets voor jou? Lees dan gauw verder!

Wilkinson Sword Hydro Silk scheermesje

De voornaamste reden dat ik de review niet alleen op mijn eigen ervaringen wil baseren, is dat ik sinds kort mijn benen hars in plaats van scheer. Ik ben gewoon benieuwd hoe dat voor mij werkt en ik kan dus niet tussendoor mijn benen scheren, want dan kan ik weer van voren af aan beginnen met harsen. Mijn oksels en bikinilijn scheer ik wel dus daar ga ik deze Wilkinson Sword Hydro Silk op uittesten. Ik zoek dus eigenlijk twee panelleden die hun benen (en eventuele andere lichaamsdelen) wél zouden willen scheren met de Wilkinson Sword Hydro Silk.

Wilkinson Sword Hydro Silk scheermesje

Wat is er nu zo speciaal aan dit nieuwe scheermesje van Wilkinson Sword? De Hydro Silk bevat een vochtinbrengend serum met zee-extracten en sheaboter dat je huid hydrateert tot twee uur na het scheren en je huid zijdezacht zou maken. Daarnaast is het het eerste scheersysteem voor vrouwen van Wilkinson met vijf mesjes. Deze mesjes zitten ieder apart vast waardoor ze zich gemakkelijk aanpassen aan de vrouwelijke vormen.

Wilkinson Sword Hydro Silk scheermesje

Er zit een handige zuignap met houder bij die je op kunt hangen in de douche zodat je het mesje na gebruik daarin terug kunt hangen.

Wilkinson Sword Hydro Silk scheermesje

Ik ben erg benieuwd naar de Wilkinson Sword Hydro Silk en ga hem uitgebreid testen. Om een goed beeld te kunnen vormen, ben ik op zoek naar 2 personen die ook graag (gratis) de Wilkinson Sword Hydro Silk zouden willen testen.

Voorwaarden:

  • Je bent bereid om de Wilkinson Sword Hydro Silk een maand lang uitgebreid te testen op diverse lichaamsdelen zoals benen, oksels en/of bikinilijn.
  • Na een maand gebruik schrijf je een verslagje/review van jouw bevindingen en stuurt deze via de mail naar mij op.
  • Je krijg een exemplaar van de Wilkinson Sword Hydro Silk toegestuurd (gratis) en mag het product na afloop houden.

Lijkt dit je wat? Geef je dan op voor het Wilkinson Sword Hydro Silk testpanel! Laat een reactie achter op dit artikel waarin je vertelt waarom je de Wilkinson Sword Hydro Silk graag wil testen. De 2 personen die zijn uitgekozen om deel te nemen aan het testpanel krijgen vanzelf bericht via e-mail. Vergeet dus niet een geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje. Je kunt je opgeven t/m 12 februari 2014.

De Wilkinson Sword HYDRO Silk is verkrijgbaar bij de drogist. Het scheersysteem kost € 13,99 (inclusief één mesje), een navulverpakking met drie mesjes kost € 14,99.

Liefs, Laura

21 thoughts on “Gezocht: Testpanel voor de Wilkinson Sword Hydro Silk!

  1. Ik zou graag mee willen doen aan deze test. Vooral omdat ik na het scheren nog wel is last heb van uitslag en rode bultjes, dus ik ben benieuwd of deze scheermesjes daar verandering in kunnen brengen.

  2. Ik zou je graag willen helpen met het testen! Ik scheer al heel lang m’n benen, maar dat doe ik nog steeds met de wegwerp scheermessen van de action. Dit werkt opzich wel prima, maar toch heb ik regelmatig kleine wondjes en gebruik ik na t scheren een dikke crème om geen droge benen te krijgen. Daarom ben ik hier heel benieuwd naar!

  3. Wat leuk dat je je lezers hierbij betrekt en de kans geeft om samen met jou dit product te reviewen! Ik zou dit scheermes ook graag willen testen omdat ik al allerlei soorten en merken scheermesjes heb geprobeerd, maar toch nog niet het scheermesje heb gevonden dat mijn huid niet irriteert. Dus ik ben heel benieuwd of dit scheermesje, door het vochtinbrengend serum en de sheaboter, mijn huid wel zonder bultjes,wondjes en droge plekken achterlaat na het scheren.
    Ook zou ik het erg leuk vinden om je te helpen bij het reviewen hier van!

  4. Leuk! Ik gebruik altijd mesjes van Wilkinson Sword dus ik ben wel benieuwd naar deze, mijn huid gaat vaak jeuken na het scheren dus het vochtinbrengende serum zou best kunnen helpen!

  5. Ik zou je graag willen helpen bij het testen omdat ik de mesjes van Gilette gewend ben en benieuwd ben hoe deze van Wilkinson zijn :). Het klinkt iig veelbelovend!

  6. Ik zou het super leuk vinden om dit nieuwe scheermesje samen met je te testen. Ik scheer mijn benen, oksels en bikinilijn elke dag. En heb een extreem droge huid, vooral op mijn benen, gepaard met eczeem. Zo’n vochtinbrengend scheermesje klinkt dus als een geweldige oplossing voor droge ongemakken die het scheren met zich mee brengt.

  7. Wat leuk, ik ben zelf nog niet bekend met de Wilkinson mesjes, maar mijn gevoelige huid is nog steeds op zoek naar een fijn scheermesje! Wellicht is dit een goed scheermesje, dat zou ik graag willen testen.

  8. Wat leuk! Ik gebruik normaal altijd de messen van Gilette, dus ben erg benieuwd naar dit merk. Ik scheer altijd alles, ben een watje en durf dus niet te harsen haha. Ik heb wel een IPL apparaat, maar ook die gebruik ik eigenlijk niet… Mijn huid is gevoelig, dus ik ben benieuwd of het niet gaat irriteren na het gebruik van de Wilkinson Sword Hydro Silk. Ik heb een eigen blog, dus schrijf regelmatig reviews van producten. Ik zou je graag helpen om dit product te reviewen :D

  9. Hay!

    Ik ben al een paar jaar opzoek naar de perfecte oplossing voor het scheren van mijn benen, bikinilijn en oksels. Ik heb verschillende producten geprobeerd, maar ben nog niet tevreden. Het lijkt mij daarom ook erg leuk om dit product te testen en daar een review over te schrijven. Ik ben altijd erg duidelijk in mijn reviews, en geef een eerlijke mening over het product.

    Groetjes Elvira.

    elviraotter@hotmail.com

  10. Ah wat leuk! Ik zou het wel willen proberen, ik scheer mijn benen al jaren en doe dit vrij vaak omdat ik veel sport. Na het scheren is mijn huid vrij droog. Ik zou het graag willen proberen.

  11. Hoi,
    zou ook supergraag dit product willen testen (ik zie dat ik niet de enige ben). lijkt me echt een heel erg interessant item! mn blogje is makkelijk te vinden onder mijn nickname en op vele social media.
    ben ook al enige tijd op zoek naar het perfecte product, heb het tot op heden niet gevonden, zou geweldig zijn om op mn blog ook over zo’n item meer info te kunnen geven en eens een product uit te testen.
    groetjes, Sandra (AlviraMacey)

  12. Hoi ik zou de Wilkinson graag uit willen proberen. Ik sta op het punt om nieuwe mesjes aan te schaffen , dus het is de ideale gelegenheid. Ik gebruik op dit moment Gilette Venus. Ik ben benieuwd of een ander merk mijn verwachtingen kan overtreffen .
    Ik maak dagelijks gebruik van een scheermesje, dus ben denk ik een perfect proefpersoon om dit produkt te testen .
    Groetjes Ingrid

  13. Dit lijkt me superleuk om te doen!
    Ik ben nog altijd op zoek naar het perfecte scheersysteem voor dames, dus zou deze erg graag willen proberen! :)

  14. Wat leuk dat je lezers vraagt om mee te testen. Ik zou graag willen deelnemen aan het testpanel. Ik scheer mijn benen, oksels en bikinilijn nu met scheersysteem van gilet venus, maar krijg vaak wel wat irritatie bij m’n oksel bikinilijn, enkels en knieën. Ben benieuwd of deze nieuwe formule dit kan verhelpen :) En aangezien in 3 keer per week in de sportschool sta en daar niet met behaarde benen en een oerwoud onder m’n oksels wil rondlopen is het geen probleem om hem een maand lang te testen ^_^

  15. Hoi,

    Ik zou graag dit scheermesje willen proberen omdat mijn huid vaak geïrriteerd is na het scheren. Ik hoop dat dat serum een beetje verzachtend werkt voor mijn huid.

    Groetjes, Ingrid

  16. Ik heb deze laatst gekregen met al mijn kruidvat spaarpunten. Ik ben er niet heel erg fan van nog, maar ik vind het leuk om te schrijven en ik wil deze best voor je revieuwen.

    Groetjes

  17. Al veel verschillende merken geprobeerd maar nog nooit Wilkinson. Mijn vriend gebruikt die echter wel en is er zeer tevreden over. Overtuig mij door ze te laten testen en ik schrijf u een leuke review.

  18. Thank you for any other fantastic article. The place
    else could anyone get that kind of information in such a perfect approach of
    writing? I’ve a presentation subsequent week, and I am on the search for such info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.