Yves Rocher Stralend & Verjongend Effect (foundation, concealer en poeder)

Categoriën Testjes

Yves Rocher Stralend en verjongendeffect

Yves Rocher komt volgende maand met een nieuwe lijn bestaande uit een foundation, een concealer en een poeder. De foundation bevat gladmakende glansdeeltjes met rozenwas die voor een stralend en verjongend effect zouden moeten zorgen, vandaar ook de naam van de lijn: Stralend & Verjongend Effect. Wel zo gemakkelijk en helder. Ik heb de drie producten uit deze lijn getest en vandaag lees je mijn review.

Yves Rocher Youthful Glow Foundation

De foundation zit in een pompflacon en komt in een doosje. Opvallend: hij heeft geen dop. Je kunt hem wel ‘op slot zetten’ door het mondje een kwartslag te draaien zodat je hem toch mee kunt nemen in je toilettas zonder dat er product gaat lekken. Toch heb ik zelf liever een dop, dat geeft een veiliger gevoel. Aan de andere kant: die doppen raak ik vaak toch kwijt (vraag me niet hoe) of ze gaan kapot.

De flacon bevat 30 ml. Hij is verkrijgbaar in 10 verschillende tinten. De kleur 200 beige rosé past goed bij mijn huidskleur en die heb ik dan ook getest.

Yves Rocher stralend en verjongend effect foundation

Zoals je misschien al een beetje kunt zien op bovenstaande foto’s, is de foundation heel vloeibaar. Dat maakt dat hij gemakkelijk te verdelen is over de huid. Eén laagje zorgt voor een medium dekking, waar gewenst kun je nog wat extra aanbrengen.

De foundation zou een gladmakend effect hebben en tekenen van huidveroudering vervagen. Nu kan ik dat met mijn jonge huid natuurlijk niet echt beoordelen, maar ik kan wel zeggen wat ik van het effect in het algemeen vind. Daar kom ik later op terug. Laten we eerst de andere producten uit deze lijn nog even bekijken.

Yves Rocher Radiant Youth Corrector Pen

Ik denk dat jullie allemaal zo’n concealer/highlighter pen wel kennen. De bekendste is de Touche Éclat van YSL, maar inmiddels heeft bijna ieder merk wel zo’n pen in hun assortiment. Door aan het uiteinde te draaien, komt er product aan de voorkant bij het kwastje uit. Ik breng het het liefst met het kwastje onder de ogen aan en verdeel het daarna met mijn vingers. Deze van Yves Rocher is vrij vloeibaar, gemakkelijk te verdelen en heeft een mediumdekking. Hij is verkrijgbaar in drie tinten. Ik heb 02 gebruikt.

Yves Rocher Stralend en verjongend effect glanspoeder

Ten slotte het poeder. Yves Rocher noemt het een ‘glanspoeder’ maar die naam doet me denken aan een highlighter, wat dit absoluut niet is. Hij maakt de huid juist heel mooi mat en satijnachtig.

Yves Rocher Stralend en verjongend effect glanspoeder

In het doosjes zit 8 gram product een een klein kwastje. Een bijzonder fijn kwastje moet ik zeggen. Heerlijk zacht en perfect om het poeder aan te brengen. Het poeder zelf is heerlijk fijn en zacht. Het droogt de huid niet uit en houdt mijn make-up urenlang op z’n plek. Ja, deze vind ik heel erg fijn! Verkrijgbaar in vier tinten. Ik heb 200 Teint Clair gebruikt.

Yves Rocher Stralend En Verjongend effect voor en na

Goed, even terug naar de foundation. Hierboven zie je een voor- en nafoto. Op de eerste foto draag ik helemaal niets. Op de tweede foto draag ik de Yves Rocher foundation, poeder en concealer. Verder alleen wat mascara, wenkbrauwpoeder, lipstick en blush.

Yves Rocher Stralend En Verjongend effect full face

De producten geven een matte en satijnachtige finish aan mijn huid. Erg mooi, vind ik zelf. Wel is het belangrijk dat je huid niet droog is en vrij van velletjes, want de foundation accentueert droge plekjes. Let daar dus op als je deze foundation wil gebruiken. Dat is eigenlijk het enige dat ik op te merken heb aan deze producten.

Yves Rocher Stralend En Verjongend effect full face

Het effect van deze drie producten vind ik echt mooi! Dat zachte, satijnachtige en toch stralend (maar niet glanzend). Like! Als je op zoek bent naar een foundation die gemakkelijk te verdelen is over de huid, een medium dekking heeft en een mooie satijnen finish heeft, ga dan deze van Yves Rocher eens bekijken. Vergeet ook zeker het poeder niet, want oh, wat is die heerlijk zacht en wat zorgt die voor een mooi effect!

Introductieprijzen (van 3 tot 27 februari) :

Foundation: € 18,95
Concealer: € 15,95
Poeder: € 19,95

Prijzen na 27 februari:

Foundation: € 29,00
Concealer: € 24,50
Poeder: € 29,00

De Stralend & Verjongend Effect lijn van Yves Rocher is verkrijgbaar vanaf februari 2014 in de winkels van Yves Rocher en via de webshop

Liefs, Laura

5 thoughts on “Yves Rocher Stralend & Verjongend Effect (foundation, concealer en poeder)

  1. Ziet er mooi uit! Ik vind het juist fijn dat het niet al te dekkend is, dus houd het even in de gaten bij Yves Rocher. Mooie introductieprijs ook… De poeder lijkt mij ook wel wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.