Unboxing: Beautybox December 2013

Categoriën Overig

Beautybox December 2013

Vlak voor de feestdagen stond de pakketbezorger voor de deur met de Beautybox van december. Aangezien december een echte feestmaand is, verwachtte ik er best veel van. Zijn jullie net zo nieuwsgierig als ik? Lees dan snel verder om erachter te komen wat er in de box zat!

Beautybox December 2013

Dit is hem dan! Volgens Beautybox zouden deze producten je helpen de puntjes op de i te zetten voor je party look. Laten we ze eens van dichterbij gaan bekijken.

Beautybox December 2013 waterclouds repair shampoo

Waterclouds Repair Shampoo – mini van 70 ml – een full size flacon van 250 ml kost € 19,95

Deze shampoo van het Zweedse merk Waterclouds zou droog en beschadigd haar weer heerlijk zacht laten voelen. Hij bevat verschillende verzorgende oliën, waaronder macadamiaolie, die het haar intensief zouden voeden. De shampoo is vrij van parabenen maar bevat wel SLES en siliconen. De verpakking is biologisch afbreekbaar. Zo’n klein formaatje vind ik altijd wel fijn om mee te nemen op vakantie, dus dan ga ik deze zeker proberen. Mijn haar is dan sowieso wat droger en kan dan vaak wel wat voeding gebruiken.

Beautybox December 2013 Wellaflex Volume Mousse

Wellaflex 2nd Day Volume Mousse – full size van 200 ml (€ 4,50)

Een mousse die je haar tot wel twee dagen versteviging en volume zou geven, dat klinkt goed! Voor mijn kapsel tijdens de feestdagen had ik geen mousse nodig maar ik ga deze zeker eens proberen wanneer ik weer krullen maak.

Beautybox December 2013 Superlooks Blending Brush

Superlooks Wide Blending Brush – Full size (€ 12,95)

Deze blending brush is heerlijk zacht en behoorlijk groot! Hij lijkt me wel fijn om oogschaduw  net boven de arcadeboog mee te vervagen.

Beautybox December 2013 Teeez Glitter Lash Liner

TEEEZ Glitter Gossip Lash & Liner – Full size € 4,99

Over deze Glitter Gossip Lash & Liner heb ik heel lang geleden al een review geschreven. Ze zaten namelijk in de TEEEZ City Trip collectie. Je kunt ze gebruiken als glitter eyeliner of over je mascara heen aanbrengen. Kan best leuk zijn voor een feestje maar eerlijk gezegd is het niet zo mijn ding.

Beautybox December 2013 SATC Body Spray

Sex and the City Body Spray – full size van 150 ml (€ 5,95)

Ah, leuk! Een body spray die ik kan combineren met de parfum van deze geur! Ik heb dit parfum nog steeds dus nu kan ik me helemaal in deze geur hullen. Ik vind hem best lekker!

Al met al ben ik niet echt ondersteboven van deze box. Ik had er misschien ook teveel van verwacht, maar ik vind de producten niet superfeestelijk of zo. Ik had nepwimpers, glitter oogschaduw of een mooie klassieke rode lipstick verwacht, maar helaas. Het viel me wel op dat 4 van de 5 producten full size zijn, dus dat is mooi meegenomen. Het leukst vind ik die blending brush van Superlooks. Een kwast zie je namelijk niet vaak in dit soort boxen! De shampoo, mousse en body spray ga ik ook zeker proberen.

De BeautyBox kun je bestellen via www.beautybox.nl, alleen deze december-editie is niet meer te bestellen. Het is namelijk iedere maand een verrassing wat er in de box zit. De Beautybox kost maandelijks €14,95 incl. verzendkosten. Opzeggen kan ook iedere maand. Je zit er dus niet aan vast!

Wat vinden jullie van deze Beautybox? Zijn jullie nog benieuwd naar bepaalde producten uit deze box en zou je graag een review zien? Laat het me dan weten in de reacties!

Liefs, Laura

8 thoughts on “Unboxing: Beautybox December 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.