essence update Lente / Zomer 2014 | Nail Art

Categoriën Nieuwe Collecties

composing 2nd meter essence update 02/2014

Oke, dit is voorlopig echt de laatste update over essence of Catrice want daarover hebben jullie de afgelopen dagen wel genoeg gelezen dacht ik zo. Ik laat je in dit artikel graag nog even de nieuwe nail art producten zien van essence, want daar zitten ook zeker leuke dingen tussen. Nail art fans, kijk snel verder!

essence lente zomer 2014 nail art magnetic top coat

essence nail art magnetic top coat NIEUW (€ 1,99)

Met deze magnetic top coat kan elke essence nagellak worden gemagnetiseerd. Wanneer de top coat wordt aangebracht over de essence nagellak, kun je met behulp van de nail art magneet mooie designs creëren. Zo werkt het: lak eenvoudigweg de nagels met je favoriete nagellak en laat deze helemaal drogen. Breng vervolgens een laagje van de top coat aan en houdt de nail art magneet boven je nagel zolang de top coat nog nat is. Een uniek ontwerp ontvouwt zich op je nagels!

essence lente zomer 2014 nail art magnet

essence nail art magnet (€ 1,89)

De unieke chipvorm van de magneet biedt een extra sterk magnetiserend effect. Zo werkt het: houd magneet boven de nog natte magnetics top coat gedurende 15 seconden. Met de twee nieuwe versies tover je een elegant ruitjes patroon of een cool hartjes-ontwerp op de nagels. Verkrijgbaar in een praktisch hersluitbaar tasje, in twee nieuwe en in totaal vier verschillende varianten.

essence lente zomer 2014 nail art cracking top coat

essence nail art cracking top coat (€ 1,89)

Een trendy smaragdgroene top coat voegt zich bij het cracking assortiment van essence vanaf februari. Breng eenvoudigweg aan op je gekleurde nagellak en zie hoe de nagellak binnen enkele seconden “openbreekt”. Verkrijgbaar in een nieuwe kleur en in vijf kleuren in totaal.

essence lente zomer 2014 nail art effect toppers

essence nail art special effect topper (€ 1,89)

De special effect toppers bieden altijd een bijzonder effect. Vijf nieuwe kleuren worden toegevoegd aan het assortiment, variërend van een polkadot ‘Dalmatiër’ look tot een juweeltjes effect. Deze lakken in verschillende tinten garanderen een opvallende finish en een oogverblindend effect. Verkrijgbaar in negen kleuren in totaal.

essence lente zomer 2014 nail art effect nails

essence nail art effect nails (€ 1,99)

Het assortiment effect nails wordt uitgebreid met verrassende, driedimensionale texturen. Zwart velours poeder, 3D glitter in turkoois en multidimensionale glitter flakes sieren de nagels vanaf februari 2014. De kleine potjes zijn voorzien van een praktisch zeefje, dat het aanbrengen heel simpel maakt. Sprenkel de effect nails op de nog vochtige nagellak en je bent klaar. Of strooi de effect nails in het dekseltje en duw dan je nagel erin. Verkrijgbaar in drie nieuwe en in totaal acht verschillende texturen en kleuren.

essence lente zomer 2014 nail art 3d jewels

essence nail art 3D jewels set NIEUW (€ 2,99)

Nagels worden ware accessoires met dit decoratiesetje bestaande uit verschillende dessins en materialen. Alle looks zijn mogelijk, of je nu gaat voor elegant, opvallend of romantisch. De 3D jewels kunnen op je natuurlijke nagel of op nagellak worden aangebracht en kunnen naar hartenlust worden gecombineerd, passend bij je stemming. Inclusief nagellijm voor langhoudende resultaten. Verkrijgbaar in twee nieuwe versies, een “to love” en een “go crazy” variant.

essence lente zomer 2014 nail candies

essence nail candies NIEUW (€ 1,89)

Wat een snoepjes! De nieuwe nail candies laten je nagels niet alleen schitteren in de meest geweldige pasteltinten als abrikoos, rosé of pistache, maar bieden ook zes verzorgende effecten. Ze verstevigen de nagels, beschermen ze tegen alle dagelijkse invloeden van buitenaf, maken nagels gladder, geven ze een fruitige geur, drogen de nagels snel en geven ze een glanzende finish. Verkrijgbaar in zeven kleuren.

essence lente zomer 2014 nail art pro white glow

essence studio nails pro white glow NIEUW (€ 1,89)

Een blush voor je nagels! Deze roze-transparante nagellak versterkt de natuurlijke kleur van je nagels en maakt de nagelrandjes zichtbaar lichter! Voor een prachtige, verzorgde, glossy look.

essence lente zomer 2014 nail art cuticle cream

essence studio nails moisturizing cuticle cream NIEUW (€ 1,99)

De hydraterende nagelriemcrème biedt volop verzorging en vocht aan je nagels en vertroetelt nagelriemen met vitamines, panthenol, glycerine en rijke oliën. Zeg maar dag tegen droge en broze nagels en nagelriemen. Verkrijgbaar in een schattig potje met feloranje dekseltje. Met heerlijk fruitige, verzorgende geur.

essence lente zomer 2014 sponge nail polish remover

essence quick & easy sponge nail polish remover NIEUW (€2,99)

De praktische, acetonvrije “dip-in” nagellak remover met geïntegreerd zwart sponsje verwijdert nagellak heel gemakkelijk zonder dat je een wattenschijfje nodig hebt.

essence lente zomer 2014 nail art cuticle pusher gel corrector

essence gel nails at home cuticle pusher NIEUW (€ 1,99)

De kwalitatieve nagelriemduwer met zachte zandstenen tip is ideaal om je nagels voor te bereiden op een langhoudende gelmanicure. Dit professionele hulpje is zacht voor je nagels en nagelriemen en biedt perfecte resultaten.

essence gel nails at home gel corrector NIEUW (€ 1,99)

Voor een langhoudende gelmanicure is het heel belangrijk dat de gel accuraat wordt aangebracht en dat eventuele restjes worden verwijderd van je nagelriemen voor je de nagels onder de led lamp laat drogen. Je kunt dit nu snel en gemakkelijk doen met de gel corrector; deze heeft een afwasbare siliconen tip

essence lente zomer 2014 mini led lamp

essence gel nails at home mini LED lamp NIEUW (€ 19,99)

Een mini led lamp met usb aansluiting. Vanaf nu kunnen alle gelnagel fans waar en wanneer ze maar willen hun gelmanicure aanbrengen of bijwerken. Dankzij de geïntegreerde usb kabel is een stopcontact aansluiting niet meer nodig. Je sluit de led lamp aan op je computer of de stroomaansluiting van je smartphone en klaar ben je! Bovendien droogt de led lamp de gel in slechts tien seconden per nagel, aangezien de lamp zich maar op één nagel tegelijk hoeft te concentreren. Ideaal voor wanneer je op vakantie of onderweg bent; het bespaart tijd en met de usb aansluiting ben je altijd en overal klaar voor een gelmanicure.

essence lente zomer 2014 effect gel top coat

essence gel nails at home effect gel top coat NIEUW (€ 3,59)

Je kunt je nagels nu naar hartenlust decoreren en ze omtoveren tot ware blikvangers. De gel effect manicure is heel simpel: allereerst breng je de peel off gel base aan, deze laat je zoals gebruikelijk is drogen onder de mini led lamp. Breng dan je favoriete essence nagellak aan en laat deze drogen. Vervolgens breng je een van de vijf unieke gel top coats aan die je ook weer laat drogen onder de led lamp. Als je wilt, kun je de stap van de nagellak overslaan en meteen een effect aanbrengen zonder kleur. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en effecten.

essence lente zomer 2014 3in1 nail oil

essence gel nails at home 3in1 nail oil NIEUW (€ 2,99)

Een after gel behandeling! Je gel manicure kan niet zonder een verzorgende behandeling na afloop. De 3in1 nagelolie met praktische bal applicator is een must! De 3-fasen olie combineert drie voordelen: de verzorgende formule hydrateert je nagels, versterkt ze en bevordert de groei. Het verzacht tevens je nagelriemen en kan na de gelmanicure worden aangebracht voor een verzorgende ‘boost’.

Er zitten weer een hoop leuke dingen tussen om je nagels te versieren en te verzorgen! Ik ben benieuwd naar de nieuwe effect toppers, effect nails en de top coat die iedere nagellak magnetisch maakt. Zelf ben ik niet zo van gelnagellak (ik verzorg mijn nagels liever echt goed zodat ze van nature lang en stevig zijn) maar voor de liefhebbers bevat het gel nails at home assortiment dus ook nieuwe dingen. Waar kijk jij naar uit?

De essence lente/zomer collectie is vanaf half februari 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

6 thoughts on “essence update Lente / Zomer 2014 | Nail Art

  1. Leuke spulletjes weer hoor! Ik ben benieuwd naar de nagelriemcreme en naar de 3 in 1 oil en natuurlijk naar de effect topcoats en ook naar de magneet topcoat! O jee eigenlijk alles wel! ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.