Cadeautips onder de 5 euro!

Categoriën Tips & Tricks

Cadeautips onder de vijf euro

Over een paar dagen is het pakjesavond en daarna staat de kerst al weer voor de deur. Deze dagen gaan gepaard met veel gezelligheid, lekker eten en cadeautjes. In deze tijden van recessie (of waren we daar inmiddels al weer uit?) hebben veel mensen het niet al te breed en daarom heb ik een aantal cadeautips onder de 5 euro op een rijtje gezet. Cadeautjes hoeven helemaal niet duur te zijn, het gaat immers om het gebaar, en ook met een klein budget kun je hartstikke leuke dingen kopen!

Over veel van deze cadeautips heb ik al een uitgebreide blogpost geschreven. Klik op de link om naar de bijbehorende blogpost te gaan. Daar vind je ook de verkooppunten.

Treacle Moon douchegels

Treacle Moon douchegels€ 4,95

Ik ben zo enthousiast over deze douchegels! Er zijn veel varianten die stuk voor stuk heerlijk ruiken. De verpakking ziet er luxe uit (à la Philosophy) en ze kosten slechts € 4,95 per stuk. Je krijgt maar liefst een halve liter douchegel, enorm veel!

Dove purely pampering pistache meiklokjes

Dove Purely Pampering douchecrèmes – v.a. € 3,55

Andere heerlijke doucheproducten zijn de Purely Pampering douchecrèmes van Dove. Als ik je een geur aan zou mogen raden: Pistache & Meiklokjes. Ver-ruk-ke-lijk! Echt, doe mij hier maar een levensvoorraad van. Rond de kerstdagen zijn er van Dove ook vaak leuke geschenksets verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen.

DA Glamour Nails

DA Glamour Nails sets – € 4,99

Voor 5 euro heb je een nagellaksetje van DA met daarin een nagellak in blauw of rood en een flesje rode of zilveren glitterdust waarmee je je nagels kunt versieren.

Etos Nail Caviar Zwart

Etos kerstcollectie caviar – € 2,99

De caviar nails ken je misschien al van duurdere merken als Ciaté, maar ook Etos heeft deze leuke nail art bolletjes in haar assortiment. Dat scheelt behoorlijk in de prijs! Deze kosten namelijk maar € 2,99 voor een flesje. Etos heeft ze in multicolor en chique zwart. Het kan overigens nog goedkoper. In het nail art schap van essence vind je de effect nails; potjes met fijne glitters, grove glitters, velvet en dus ook deze kaviaarbolletjes. De potjes van essence kosten slechts € 1,99 per stuk.

LUSH Candy Mountain

LUSH Candy Mountain – € 5,25 

Oke, hier smokkel ik een klein beetje. Deze Candy Mountain Bubble Bar van LUSH is nét boven de 5 euro, maar hij is zo lekker! Hij ruikt naar de bekende geur van Snow Fairy (mierzoete snoepjesgeur). Bij LUSH kun je heel goed slagen voor biologische en diervriendelijke doucheproducten. Zepen, douchegels, bruisballen en andere heerlijke douchespulletjes kun je al krijgen voor zo’n 5 à 6 euro per stuk. Heerlijke verwennerij!

DA Sinterklaas douche schuim

DA Sint douche- en badschuim – € 2,99

Als er iets goed past bij het Sinterklaasfeest dan zijn het wel deze Sint douche- en badschuims van DA (300 ml). Verkrijgbaar met de geur van melkchocolade of roze schuimpjes. Die laatste is mijn persoonlijke favoriet. Een aanrader voor slechts € 2,99!

Catrice Liquid Metal eyeshadows

Catrice en essence make-up – v.a. € 0,99

De make-upjes van essence en Catrice zijn natuurlijk ook hartstikke leuk om cadeau te doen. Hoewel ik niet over alles even enthousiast ben, zitten er zeker een hoop pareltjes tussen. Ik noemde al de effect nails van essence als cadeautip, maar er is nog veel meer. Hieronder een paar aanraders:

Catrice Liquid Metal Eyeshadow – € 3,99
Catrice Absolute Mono Eyeshadows – € 2,89
Catrice Ultimate Colour Lipsticks – € 3,99
Essence Longlasting Colour Lipsticks – € 2,39
Essence Kabuki Brush – € 3,99
Essence Smokey Eyes Brush – € 1,29

Als jullie nog cadeautips onder de 5 euro hebben, deel ze dan vooral in de reacties!

Liefs, Laura

10 thoughts on “Cadeautips onder de 5 euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.