The Voice of Holland eau de toilettes

Categoriën Parfum

TVOH eau de parfums

The Voice of Holland fans opgelet! Het populaire RTL 4 programma heeft twee geuren uitgebracht, eentje voor vrouwen en één voor mannen. De verpakking is wel heel erg bijzonder; de flacons hebben de vorm van een microfoon!

TVOH eau de parfums

De flacons van de mannen- en vrouwenversie zijn hetzelfde. Beide hebben de vorm van een microfoon wat ik echt onwijs leuk en origineel bedacht vind. De verpakking van de twee geuren is wel anders, zo zijn ze ook gemakkelijk te onderscheiden. De vrouwenversie heeft een rode verpakking, die voor mannen heeft een zwart doosje.

TVOH eau de parfums

Het bovenste gedeelte van de ‘microfoons’ is de dop en daaronder zit het spuitmondje.

TVOH eau de parfums

TVOH eau de parfums

De vrouwengeur opent de ‘performance’ met topnoten van citroen, bloedsinaasappel, bergamot en groene mandarijn. Lekker fruitig dus. Het hart is bloemig en vrouwelijk door geurnoten van sambac jasmijn, sinaasappelbloesem, lelietje-van-dalen, neroli en gardenia, met een verfrissend vleugje ozon (de frisse geur die je ruikt na een onweersbui). De basis is warm en sensueel dankzij musk, vanille, amber, cederhout met een mysterieus accent van patchouli.

TVOH eau de parfums

TVOH eau de parfums

De mannelijke versie opent heerlijk fris met topnoten van citroen, bergamot, ananas en mandarijn. Het hart onthult geurnoten van jasmijn, lelietje-van-dalen en roos, in combinatie met verrassend kruidig nootmuskaat en kardamom. De basis bestaat uit geurnoten van amber, musk en sandelhout.

Het viel me op dat de twee geuren veel dezelfde geurnoten bevatten maar toch totaal verschillend ruiken. Aan de geurnoten te zien, dacht ik dat ik de vrouwengeur wel lekker zou vinden maar eerlijk gezegd kan hij mij niet echt bekoren. Een geur is natuurlijk heel persoonlijk dus wellicht dat jij hem juist wel lekker vindt. De mannengeur daarentegen vind ik wel erg lekker. Voor mannen dan ;). De geuren blijven overigens niet lang hangen. Na een paar uur zijn ze al weer vervlogen. Het zijn dan ook eau de toilettes en de prijs is belachelijk laag. Voor een flacon van 100 ml betaal je slechts € 14,95. Dat maakt ze ook erg leuk om cadeau te doen!

TVOH eau de parfums

Beide eau de toilettes zijn exclusief verkrijgbaar bij de filialen van Kruidvat. Bij aankoop van één van beide geuren maak je bovendien kans op 2 VIP-kaarten voor de finale van volgende week! Je ontvangt hiervoor een extra kassabon met daarop een code. Deze code kun je activeren via www.kruidvat.nl/TVOH.

Zit jij als The Voice of Holland fan ook iedere vrijdagavond trouw voor de buis? Dan zijn dit echte must haves! Ze zijn ook erg leuk als cadeautje voor iemand die van zingen of muziek houdt! Natuurlijk staat een chique parfumflesje mooier in de kast of op je beautytafel maar ik vind deze microfoons toch ook wel erg leuk en origineel.

The Voice of Holland eau de toilettes zijn exclusief te koop bij Kruidvat. Een flacon van 100 ml kost slechts € 14,95.

Wat vind jij van deze The Voice of Holland parfums? En zit jij vanavond ook weer voor de buis voor de halve finale?

Liefs, Laura

4 thoughts on “The Voice of Holland eau de toilettes

  1. Ik kan me niet voorstellen dat iemand hier geld aan wil uitgeven. Het is allemaal erg leuk bedacht en ontworpen, maar wie wil er nu een TVOH ea de toilette in de vorm van een microfoon? Zo jammer, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.