Mijn favorieten van 2013!

Categoriën Favorites

favorieten van 2013

Vandaag sluit ik het jaar af met hét artikel van het jaar. Van alle producten die het afgelopen jaar voorbij zijn gekomen op Beauty Addicts, heb ik mijn ultieme favorieten geselecteerd. Zoals jullie weten, heb ik geen maandelijkse favorieten zoals sommige andere bloggers. Ik vind het veel leuker om aan het einde van het jaar één artikel te maken met dé producten die ik het afgelopen jaar ontdekt heb. Natuurlijk heb ik nog veel meer favoriete producten. Alle producten die ik vorig jaar in de favorieten van 2012 liet zien bijvoorbeeld, zijn nog steeds favoriet. Ik dit artikel laat ik je alleen de producten zijn die ik het afgelopen jaar ontdekt heb en helemaal te gek vind. Lees gauw verder!

Klik op de naam van het product om naar de volledige review te gaan.

Clarisonic Mia 2

Clarisonic Mia 2

Sinds de eerste keer dat ik de Clarisonic Mia 2 gebruikte, was ik verkocht. Deze reinigingsborstel maakt mijn huid zo ongelooflijk goed schoon! Ik gebruik hem iedere dag en toen ik hem op vakantie niet bij me had, miste ik hem echt! Hij maakt mijn huid niet alleen super goed schoon maar ook heerlijk zacht en hij geeft me een mooie healthy glow. Toen ik mijn gezicht nog met mijn handen reinigde, kwam er vaak nog make-up en viezigheid af als ik er met een tonic overheen ging. Met de Clarisonic blijft mijn watje helemaal schoon. Ik gebruik hem nog steeds zo’n 4 keer per week en kan niet meer zonder! Ondanks de flinke aanschafsprijs (149 euro) vind ik dit echt een aanrader.

Hannah xperience

Hannah Xperience

De hannah Xperience die ik onderging was er één om nooit te vergeten. Het is veel heftiger en intensiever dan een behandeling bij de schoonheidsspecialiste. Lees zeker even het artikel dat ik erover schreef. De bindweefselmassage vond ik geweldig (wel heftig!) en echt het hoogtepunt van de hele behandeling. Alleen daarom al wil ik in 2014 vaker een hannah Xperience ondergaan. Op dit moment ben ik bezig met de het testen van de producten die tijdens de behandeling op mijn huid zijn gebruikt. Daar kunnen jullie begin 2014 een review van verwachten!

Catrice All Matt Plus foundation

Catrice All Matt Plus Foundation

Mijn favoriete foundation van 2014 is een echte budgettopper! Ik liet hem helaas kletteren in de badkamer en wist niet hoe snel ik een nieuwe moest halen. De Catrice All Matt Plus Foundation heeft een mooie matte finish met een vleugje glans. I like! Hij heeft een mediumdekking, smeert fijn uit en blijft goed zitten. Zeker het proberen waard!

Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara set

Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara

Huh? Van deze mascara is toch nog helemaal geen review online verschenen op BeautyAddicts.nl? Dat klopt, maar die volgt zeer binnenkort en het feit dat hij in deze favorietenlijst zit, verraadt al dat ik er enorm enthousiast over ben. Dit is de beste mascara die ik in jaren (that’s right, járen!) geprobeerd heb. Verder verklap ik nog niet te veel, de review volgt!

MAC eye shadow quad Showstopper

MAC Eye Shadow Quad Showstopper

Hét oogschaduwpalet dat ik het afgelopen jaar het meest gebruikt heb: MAC Eye Shadow Quad Showstopper. Aan de hand van dit palet heb ik van MAC Make Up Artist Flavio nog beter leren blenden en iedere keer wanneer ik de look maak die hij me geleerd heeft met dit palet, krijg ik complimentjes over mijn make-up. Ik ben gek op dit palet. De kwaliteit is geweldig, de kleuren passen perfect bij mij en ze zijn gemakkelijk om mee te werken.

MAC Springsheen blush

MAC Blush Springsheen

Om maar even bij MAC te blijven: ik heb er een favoriete blush bij! De kleur Springsheen stond al jaren op mijn wishlist en dit jaar kocht ik hem eindelijk. Ik denk dat dit mijn meeste gebruikte blush van het afgelopen jaar is en nog lijkt hij nauwelijks gebruikt. Je doet er echt heel lang mee!

MAC MSF Soft and Gentle

MAC MSF Soft and Gentle

Het zou me niets verbazen als MAC Soft and Gentle de meest verkochte MSF van MAC is. Wat is ‘ie mooi! Ik gebruik maar een klein beetje op mijn jukbeenderen en onder mijn wenkbrauw dus ik denk dat ik hiermee mijn hele leven doe, haha. Het is een prachtige shimmery champagnekleur die perfect te combineren is met zowel koele als warme looks.

MAC makeup lesson in 90

MAC 217 brush

Oke, dit is echt het laatste product van MAC in deze lijst. Ik kan er niets aan doen, het afgelopen jaar heb ik gewoon onwijs veel geweldige MAC producten ontdekt! De MAC 217 brush is ook weer een echte topper. Dé ideale kwast om oogschaduw mee te blenden. Ik gebruikt geen andere meer. Op aanraden van MUA Flavio gekocht en geen minuut spijt gehad. Echt, het is de investering (want zo heet dat als je iets koopt dat eigenlijk veel te duur is) meer dan waard.

Chi Magnified Volume Shampoo Conditioner

CHI Magnified Volume Shampoo & Conditioner

Mijn nieuwe favoriete shampoo en conditioner ever. Deze toppers zorgen écht voor volume, ruiken heerlijk en zijn bovendien vrij van sulfaten en parabenen. Ze bevatten geen ‘slechte’ siliconen maar enkel plantaardige siliconen die in water oplosbaar zijn. Ben je op zoek naar een goede volumeshampoo en -conditioner? Dit is de beste combi die ik tot nu toe geprobeerd heb.

Rimmel Apocalips

Rimmel Apocalips

De Rimmel Apocalips Lip Lacquers zijn mijn favoriete lipproduct van het afgelopen jaar. Ze glanzen mooi, voelen zacht en prettig aan op mijn lippen, plakken niet en blijven goed zitten. Ze houden ongeveer net zo lang als een gemiddelde glanzende lipstick. Een drankje overleven ze wel, maar na de lunch of het avondeten moet je even bijstiften. De kleur is niet compleet verdwenen, maar zit er gewoon niet zo mooi en egaal meer op. Desalniettemin een erg fijn lipproduct!

See By Chloe

See by Chloé

Mijn favoriete geur van het afgelopen jaar ontdekte ik eigenlijk al vrij snel. In het voorjaar van 2013 kwam See by Chloé op de markt. Een heerlijke poederige, warme en chique geur. Typisch Chloé. Maar See by Chloé is ook fris, fruitig en speels en dat alles bij elkaar maakt deze geur verrukkelijk! Prikkelend, verleidelijk, verslavend.

iPhone 5

iPhone 5

Ik heb even getwijfeld of ik mijn iPhone wel in dit lijstje zou zetten maar ik kón eigenlijk niet anders. Ik ben verknocht aan dit ding. Het is mijn eerste iPhone en ik wil eigenlijk niet anders meer. Wat is ‘ie fijn, gebruiksvriendelijk, mooi… hij laat me nooit in de steek. Zelfs de batterijduur, waar sommigen niet tevreden over zijn, vind ik prima. Hij gaat hier met gemak een hele dag mee. Vaak is hij na een dag pas voor de helft leeg!

Dove purely pampering pistache meiklokjes

Dove Purely Pampering Douchecrème Pistache & Meiklokjes

Over deze douchecrème hebben jullie mij het afgelopen jaar wel vaak genoeg gehoord, denk ik. Het behoeft verder ook geen uitleg; ik vind de geur gewoon verrukkelijk! Bedankt Wendy, voor het ontwikkelen van deze geur. Ik wil hier een gigaflacon van!

Remington Pearl Wand resultaat

Remington Pearl Wand

En als allerlaatste de Remington Pearl Wand. Ik ban FAN! Ik gebruik eigenlijk geen andere tang meer om krullen mee te maken; deze van Remington vind ik het fijnst. Het gaat gemakkelijk, snel en de krullen blijven ongelooflijk goed zitten. De volgende dag zijn ze wel wat uitgezakt, maar nog steeds heb ik een flinke bos krullen. Ik heb zelfs gehoord dat meiden met deze tang drie dagen lang mooie krullen hadden!

Dit waren mijn favorieten van 2013! Welke pareltjes heb jij ontdekt het afgelopen jaar? Deel ze in de reacties! Ik ben onwijs benieuwd!

Liefs, Laura

6 thoughts on “Mijn favorieten van 2013!

  1. Springsheen is zo’n mooie kleur! Jammer dat Mac een beetje prijzig is. Dat houdt mij echt tegen om iets te kopen.

    De pearlwand geeft echt een mooi effect! Staat uw goed, die krullen!

    Xx;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.