Bobbi Brown Rich Chocolate Collection

Categoriën Lippen, Testjes

Bobbi Brown Rich Chocolate Look

Bobbi Brown is een merk waar ik talloze lovende reviews over heb gelezen, waar ik vaak bij de counter heb gestaan om producten te proberen maar waar ik toch nog nooit iets van geprobeerd had. Althans, tot voor kort. Een tijdje geleden vielen er twee producten op de deurmat en wat zijn ze fijn! Waarom had ik ook alweer niet eerder iets van dit merk gekocht?

Bobbi Brown Rich Chocolate

Deze blush en lipstick komen uit de Rich Chocolate collectie van Bobbi Brown die momenteel verkrijgbaar is bij de counters. Ik laat ze in dit artikel graag aan je zien.

 

Bobbi Brown Rich Chocolate Lipstick

De lipstick (€ 25,00) zit in een chique zwarte huls met witte letters en een goud detail. Niet heel bijzonder, wel mooi en klassiek.

Bobbi Brown Rich Chocolate Lipstick berry

Bobbi Brown Rich Chocolate Lipstick Berry

Bobbi Brown Rich Chocolate Lipstick Berry

Ik heb de kleur Berry. Een prachtige donkerrode / kersenrode lipstick. Wat een prachtige kleur, ik hou ervan! Ik vind hem perfect voor het najaar.

Bobbi Brown Rich Chocolate Lipstick Berry Swatch

Over de pigmentatie niets dan lof. Wat een kleur komt er van deze lipstick!

Bobbi Brown Rich Chocolate Lipstick berry swatch lippen

Ook de formule vind ik erg prettig; niet te romig, niet te droog. Per-fect. Hij voelt fijn aan op de lippen en omdat hij niet heel erg romig is, blijft hij ook zeer goed zitten. Een hapje en drankje overleeft hij met gemak en zelfs na de lunch zit hij er nog goed op. Na het avondeten is hij wel vervaagd en werk ik hem weer bij. Zelfs als hij vervaagd is, is hij nog mooi. Het vervaagt namelijk heel geleidelijk. De kleur wordt minder intens maar je hebt niet echt ‘kale plekken’. Toch fijn om te weten dat je er eigenlijk nooit ‘gek’ uitziet met deze lipstick.

Bobbi Brown Rich Chocolate blush Pink Coral

De blush (€ 28,00) zit in een vierkant zwart doosje. Wederom strak, simpel en chique. Handig dat je door het venster de kleur kunt ziet.

Bobbi Brown Rich Chocolate blush Pink Coral

Bobbi Brown Rich Chocolate blush Pink Coral

Deze blush heet Pink Coral (#31) en die naam zegt eigenlijk alles al. Deze koraalroze blush bevat geen shimmers of glitters, hij is compleet mat. Hij heeft een hele zachte en fijne textuur. Hij is een heel (heel!) klein beetje poederig maar op de huid merk je daar niets van.

Bobbi Brown Rich Chocolate blush Pink Coral swatch

Voor een blush vind ik de pigmentatie prima. Er komt niet in één keer onwijs veel kleur af zoals bij een oogschaduw, maar dat moet je ook niet willen. Een blush breng je veel subtieler aan en mocht je wat meer kleur willen, dan kun je hem altijd nog opbouwen.

Bobbi Brown Rich Chocolate Look

Pink Coral op mijn wangen, Berry op mijn lippen

Bobbi Brown Rich Chocolate Look

Ik ben vooral erg te spreken oven de lipstick. Wat een fijne textuur! Hij brengt prettig aan, voelt fijn aan op de lippen, blijft lang zitten, vervaagt mooi en droogt mijn lippen niet uit. Daarnaast vind ik de kleur prachtig, vooral voor het najaar. Wat wil je nog meer? De blush vind ik op zich ook wel fijn, maar niet heel bijzonder. Matte blushes zijn niet echt mijn ding, geef mij maar een mooie glans of shimmer! Desalniettemin is het wel een blush met een fijne textuur die gemakkelijk te blenden is en zo’n 7 uur blijft zitten.

Wat vind jij van de Berry lipstick en Pink Coral blush van Bobbi Brown?

De Bobbi Brown Rich Chocolate collectie is momenteel verkrijgbaar bij de counters in De Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam en bij Douglas in Alkmaar, Amsterdam (Beethovenstraat, Kalverstraat en PC Hooftstraat), Apeldoorn, Arnhem Ketelstraat, Den Haag, Haarlem, Laren, Leeuwarden, Rotterdam Lijnbaan, Maastricht, Roermond en Zwolle. Wees er snel bij, want het is een limited edition. Deze collectie bevat ook nog een prachtig oogschaduwpalet die zeker de moeite waard is om even te gaan bekijken. 

Liefs, Laura

10 thoughts on “Bobbi Brown Rich Chocolate Collection

  1. Wat een mooie foto’s van jezelf! Je outfit gemixt met die prachtige lipstick.. Mooi hoor, dit willen we vaker zien!

    Heb ik ‘t gemist, of staat de prijs van die lipstick er niet bij? Daar ben ik namelijk wel benieuwd naar :)

    1. Thanks voor je compliment Annelore! In mijn enthousiasme ben ik helemaal vergeten de prijzen erbij te zetten. Inmiddels heb ik die toegevoegd. De lipstick kost 25 euro, de blush 28 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.