Catrice Feathers & Pearls

Categoriën Nieuwe Collecties

caprice feathers pearls

Catrice neemt je in hun kerstcollectie mee terug naar de jaren ’20! Denk aan spectaculaire revues, burlesque danseressen, Hollywoodiconen, speelse charlestonjurkjes met pailletten, glitters en veren.  Met de Limited Edition “Feathers & Pearls” van Catrice (vanaf december 2013 t/m half januari 2014 verkrijgbaar) kun je alledaagse looks maken maar ook flink uitpakken met goud en zilveren glitters. Kijk je mee naar de producten?

Catrice Feathers&Pearls Eye Palette

Feathers & Pearls by CATRICE – Eye Palette (€ 4,99)

Het Eye Palette bevat vijf oogschaduws, een cake-eyeliner die wordt aangebracht met een vochtig kwastje en een duo-applicator. De oogschaduwtinten met glittereffect variëren van antraciet tot zilver, goud en diamant. Verkrijgbaar in C01 Hollywood’s Golden Age.

Catrice Feathers&Pearls Clear Brow Fixing Pen

Feathers & Pearls by CATRICE – Clear Brow Fixing Pen (€ 2,89)

Mooi gevormde Hollywood style wenkbrauwen zijn gemakkelijk te creëren met de Clear Brow Fixing Pen. Deze slimme pen bevat een transparante textuur die niet plakt en waarmee je alle haartjes in bedwang houdt.

Catrice Feathers&Pearls Lashes For Gold

Feathers & Pearls by CATRICE – Lashes for Gold (€ 3,99)

Dé twenties look: extravagante, perfect gevormd wimpers, gitzwart met subtiel gouden accenten. Combineer deze fantastische wimperlook met een weelderig golvend kapsel en een charlestonjurkje en laat het feest maar beginnen! Bevat ook een tubetje wimperlijm.

Catrice Feathers&Pearls Lash&Eye Sparkling Gel

Feathers & Pearls by CATRICE – Lash & Eye Sparkling Gel (€ 3,39)

Met de transparante textuur van de Lash & Eye Sparkling Gel geef je de puntjes van je wimpers of de binnenkant van de ooghoeken een sprankelend accent.

Catrice Feathers&Pearls Skin Pearls

Feathers & Pearls by CATRICE – Skin Pearls (€ 3,59)

Met de Skin Pearls kun je je eigen juweel op de huid creëren. De strengen zijn zelfklevend en kunnen als armband of huidsieraad worden gebruikt. Je kunt ze ook individueel gebruiken.

Catrice Feathers Pearls lipsticks

Feathers & Pearls by CATRICE – Roaring Lip Colour (€ 3,99)

Deze superelegante lipsticks met een semi-matte finish komen in klassieke kleuren als lichtroze en rood. De crèmige textuur geeft lippen een fabuleuze 1920’s look! Verkrijgbaar in C01 Charleston’s Fame, C02 Roaring Red en C03 Josephine’s Joy.

Catrice Feathers&Pearls nagellak

Feathers & Pearls by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer (€ 2,99)

Deze Ultimate Nail Lacquers met een stijlvolle dop in art deco design komen in de mooiste kleuren van het seizoen: zilver, goud, roze, rood en zwart – sommige met crème finish, andere bevatten ultrafijne glittertjes. Verkrijgbaar in C01 Flapper Style, C02 Golden Twenties, C03 Charleston’s Fame, C04 Roaring Red en C05 Running Wild.

Catrice Feathers&Pearls Nail Sequins

Feathers & Pearls by CATRICE – Nail Sequins (€ 2,99)

Gouden regen! Deze elegante pailletjes in feestelijk goud en chique zwart geven deze ’20 look een ultiem trendy 3-D accent van nu. Breng ze aan over de nagellak terwijl deze nog niet droog is. Je kunt ze heel gericht plaatsen, ze over de nagel strooien of je nagels er compleet in dopen! Verkrijgbaar in C01 Golden Twenties and C02 Running Wild.

Wat een feestelijke collectie van Catrice! Perfect voor kerst, lijkt me. Ik vind het oogschaduwpaletje erg mooi en de nail sequins geven een leuk feestelijk effect aan je nagels. Ook ga ik even kijken naar de lipsticks want de Ultimate Colour Lipsticks van Catrice vind ik altijd erg fijn! Wat vind jij van de Feathers & Pearls collectie van Catrice?

Catrice “Feathers & Pearls” is vanaf december 2013 t/m half januari 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

7 thoughts on “Catrice Feathers & Pearls

  1. Ik ben zeer benieuwd naar de oogschaduw, nepwimpers en donkerrode lipstick.

    Zou jij misschien een review willen doen van het palletje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.