Unboxing: Beautybox September 2013

Categoriën Overig

Beautybox Oktober 2013

Ik vroeg me al af waar hij bleef: de Beautybox van september. Ik keek even op de Facebookpagina van Beautybox en het bleek dat hij vertraagd was doordat er producten uit het buitenland moesten komen. Gisteren kwam hij dan eindelijk binnen, mét een ‘Sorry, te laat!’ kaartje erbij. In dat kaartje stond ook nog een code waarmee je een gratis kaart kan versturen via Greetz. De septemberbox is dus inmiddels de oktoberbox geworden. Hoe dat zit met abonnementsgeld weet ik helaas niet, ik kreeg de box gratis toegestuurd voor mijn blog. Laten we hem gauw gaan bekijken!

Beautybox Oktober 2013

De box heeft als thema ‘beauty secrets of the world’ en bevat producten uit allerlei landen (vandaar de vertraging).

Beautybox Oktober 2013

De producten! Ook zaten er nog kortingsbonnen bij voor Sunday’s, LookX en Cloud Nine.

Beautybox Oktober 2013 roc multi correxion

RoC – Multi Correxion Day/Night Cream – full size € 33,50 voor 50 ml. 

Het eerste product dat ik uit de box pakte was deze RoC dag- en nachtcrème. De crème van dit Franse merk zou o.a. rimpels verminderen, slappe huid versterken, intensief hydrateren, bruine vlekken verlichten en de uitstraling verbeteren. Een echte anti-aging crème dus. Iets te rijk voor mijn huid, dus ik denk dat ik hem aan mijn moeder geef :).

Beautybox Oktober 2013 pedosan voetcreme

Pedosan Klinische voetcrème (preventief) – full size 100 ml  € 8,95

Eigenlijk zou er een flesje arganolie in deze box moeten zitten, volgens het kaartje dat erbij zit. Deze is echter vertraagd (vandaar ook de vertraging van de box) en verplaatst naar volgende maand. In plaats daarvan heeft Beautybox er deze voetcrème van Pedosan bij gedaan. Hij is speciaal voor diabetici maar je kunt hem ook gewoon gebruiken als je dat niet hebt.

Beautybox Oktober 2013 cloud 9 magical quick dry potion

Cloud Nine Magical Quick Dry Potion – full size 50 ml € 7,50

Deze spray van Cloud 9 zou de droogtijd tijdens het föhnen verminderen met gemiddeld 50%! Daarnaast beschermt het je haar ook tegen UV-straling en hitte van de föhn, krultang en stijltang. Wel even schudden voor gebruik want hij bestaat uit twee fasen.

Beautybox Oktober 2013

LOOkX Dip in Liquid Eyliner – full size € 17,35

Deze LOOkX eyeliner is geschikt voor iedereen. Oók voor lenzendragers en mensen met een gevoelige huid die snel reageert op oogmake-up. Hij heeft een vilten tip, wat ik persoonlijk altijd wel fijn vind werken. Ik ben erg benieuwd naar deze eyeliner!

Beautybox Oktober 2013 aleppo olijfoliezeep

Aleppo Olijfoliezeep – full size 160 gram € 3,95

Deze olijfoliezeep van Aleppo wordt gemaakt in zuid-Turkije en bevat 15% laurierolie. Laurierolie zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en doet wondjes sneller genezen. De zeep is zeer mild en daarmee perfect voor de gevoelige, beschadigde en geïnfecteerde huid. Het maakt iedere huid lekker zacht!

Deze box bevat weer lekker veel full size producten! Alleen de ROC crème is geen full size, de rest wel. Ik ben vooral erg benieuwd naar de Cloud Nine Magical Quick Dry Potion en de LOOkX eyeliner dus die ga ik als eerste proberen. Als jullie nog benieuwd zijn naar bepaalde producten uit deze box, laat het dan vooral achter in een reactie!

De BeautyBox kun je bestellen via www.beautybox.nl, alleen deze september-editie is niet meer te bestellen. Het is namelijk iedere maand een verrassing wat er in de box zit. De Beautybox kost maandelijks €14,95 incl. verzendkosten. Opzeggen kan ook iedere maand. Je zit er dus niet aan vast!

Liefs, Laura

6 thoughts on “Unboxing: Beautybox September 2013

  1. Ziet er uit als een leuke box! Ben vooral benieuwd of de spray van cloud 9 ook daadwerkelijk doet wat hij belooft! Lijkt me wel leuk om daar een review over te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.