Ben jij ook zo’n herfst- en winterfan?

Categoriën Lifestyle, Living

kaarsen

Eindelijk, het is weer herfst! Behalve de barre kou en de ellenlange regenachtige dagen hebben de herfst en de winter ook wel wat. Kijk je op tegen deze troosteloze dagen? Ik heb vijf tips voor je om de herfst en winter goed door te komen!

Ga winkelen
Winkelen! Het is tenslotte een nieuw modeseizoen, en daarbij hoort een nieuwe garderobe. En het is natuurlijk hartstikke leuk om cadeautjes te shoppen voor de feestdagen. Bij shoppen hoort natuurlijk ook online shoppen. Dit doen we steeds vaker, want online zijn er genoeg leuke kleinigheidjes te vinden. Denk bijvoorbeeld aan handige en trendy iPhone 5 accessoires of mooie Samsung Galaxy S4 accessoires. En heb jij zo’n nieuwe Sony Xperia ZR? Bescherm hem dan met één van de vele Sony Xperia ZR hoesjes. Ook heerlijke geurstokjes van Rituals en prachtige sieraden kun je perfect online shoppen!

In de winkels hangt er een warme sfeer, en is het eindelijk weer gezellig. Vind jij jezelf een echte fashionista? Dan mag je de nieuwste najaarstrends niet missen. De combinatie zwart-wit moet in je outfit absoluut naar voren komen. Daarnaast zijn de oversized kledingstukken ook nog steeds erg fashionable. Sommige trends uit de jaren ’80 komen ook weer om de hoek kijken, zoals de puntige pumps en schoudervullingen.

Lekker van The Voice genieten
Je kunt heerlijk met een dekentje op de bank The Voice kijken als het buiten regent. Niets is lekkerder dan lekker op de bank wegdromen en de regen op het raam horen tikken. Voor extra comfort kun je van die leuke sloffen kopen, er is genoeg keus tegenwoordig. De UGG-achtige sloffen zijn bijvoorbeeld heel warm en comfortabel. In 2013 gaan we met de woontrends terug naar een rustgevende inrichting, die ook huiselijk moet zijn. Je kunt je door omgevingen als het bos of het strand laten inspireren.

Naar de bioscoop
Ga naar de film. Het wordt al bijna winter, dus er worden binnenkort weer veel goede films in de bioscoop gedraaid! Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar de beste films worden meestal rond de feestdagen uitgebracht. The Hobbit deel 2 en het tweede deel van the Hunger Games worden bijvoorbeeld in dit najaar verwacht. Er komen ook veel leuke games op de markt, zet ze maar gauw op je verlanglijstje!

Kerststukje

Maak de feestdagen gezellig
Vier sinterklaas, kerst en oud en nieuw met vrienden en familie. Ook al duurt het nog even, we kunnen niet wachten tot de feestdagen beginnen. Het heerlijke eten, de gezellige kaarsjes, en (misschien) de sneeuw zorgen voor een paar knusse dagen. De meeste mensen kunnen om de feestdagen heen leuke uitjes plannen omdat ze kerstvakantie hebben. Je kunt een leuke kerstmarkt in Berlijn bezoeken of gaan shoppen in Antwerpen. En Parijs blijft natuurlijk een romantische stad om met je geliefde te bezoeken. Een weekje op wintersport is ook niet mis!

Streef je persoonlijke doelen na
Het bedenken van nieuwe persoonlijke doelen en de strijd ermee aan gaan is de ideale manier om de druilerige herfstdagen door te komen. We doen er vaak alles aan om er fashionable en verzorgd uit te zien. We volgen de laatste mode met accessoires en kleding, we gaan naar de kapper en we bezoeken de schoonheidsspecialiste om het beste uit onszelf naar boven te halen. Maar soms vergeten we dat een groot deel daarvan van binnenuit komt! Door de juiste voeding en vitamines te nemen zorg je goed voor jezelf en kun je je gewicht, uitstraling en je huid positief beïnvloeden. Tip: slik extra vitamine C in de herfst en de winter! Dit is goed voor je lichaam, waardoor je minder kwaaltjes krijgt.

Hou jij ook zo van de herfst en de winter?

Liefs, Laura

10 thoughts on “Ben jij ook zo’n herfst- en winterfan?

  1. Stiekem hou ik wel een beetje van de herfst en winter haha. Alleen niet van het weer. Maar wel de gezelligheid en knusheid in huis en natuurlijk de feestdagen!

  2. ja heerlijk ik geniet echt van de kaarsjes, geurkaarsjes, waxmelts en ga zo maar door maar ook de warme chocomel met slagroom of thee gaan er in deze tijd van het jaar met alle liefde erin haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.