Review Clarisonic Mia 2

Categoriën Huidverzorging, Testjes

Clarisonic Mia 2

Ik weet eigenlijk niet eens waar ik dit artikel moet beginnen want er valt zó veel te vertellen over dit apparaat. En zoals jullie wel weten, houd ik niet van langdradige reviews dus laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: ik ben verliefd op dit ding. Het is de Clarisonic Mia 2; een reinigingsborstel die supersnelle sonische bewegingen maakt om je gezicht grondig te reinigen en te verzachten. In deze review probeer ik in zo weinig mogelijk woorden uit te leggen hoe het werkt en wat hem zo geweldig maakt.

Clarisonic Mia 2

In de doos zit de Clarisonic met een borsteltje voor de normale huid, een handig doosje om je Clarisonic in mee te nemen op reis, een oplader en een refreshing gel cleanser (maar je kunt ook je eigen reiniger gebruiken).

Er is veel onderzoek gedaan naar de Clarisonic waaruit bleek dat hij make-up en onzuiverheden beter verwijdert dan reinigen met de hand en dat hij poriën minder zichtbaar maakt.

Clarisonic Mia 2

Je krijgt standaard een borsteltje voor de normale huid erbij geleverd, maar er zijn ook borsteltjes voor de extreem gevoelige, gevoelige en de huid met grove poriën verkrijgbaar. Als je de Clarisonic iedere dag twee keer gebruikt, wordt het aangeraden om het borsteltje na drie maanden te vervangen. Een nieuw borsteltje kost 25 euro. Ook wordt het aangeraden om het borsteltje één keer per week eraf te halen en grondig te reinigen met water en zeep. Na ieder gebruik maak ik hem trouwens ook nog even snel schoon onder de kraan om viezigheid eraf te spoelen.

Clarisonic Mia 2

De oplader vind ik echt geweldig. Door middel van een magneet ‘klikt’ deze zich vast en laadt hij de Clarisonic op. Zo is de Clarisonic waterdicht en kun je hem ook onder de douche gebruiken, handig! Het opladen duurt trouwens wel erg lang, bijna een hele dag, maar daarna gaat hij ook wel 24 minuten mee. Genoeg voor 12 dagen, als je hem twee keer per dag gebruikt. Ikzelf gebruik hem 1 keer per dag dus ik doe 24 dagen met een volle accu.

Clarisonic Mia 2

Hoe werkt het? Nou, heel simpel. Verwijder eerst je oogmake-up met een oogreiniger. Daarna maak je de Clarisonic vochtig (niet te nat, dan duipt het water zo langs je gezicht en dat werkt niet prettig) en brengt een klein beetje van je favoriete reiniger (zonder scrubdeeltjes) aan op de borstel. Vervolgens zet je hem aan waarbij je kunt kiezen voor een harde en zachte stand. Ik ga altijd voor de zachte stand, waar hij standaard op ingesteld staat. Ik begin op mijn voorhoofd en na 20 seconden hoor je een biepje, wat aangeeft dat het tijd is om naar een andere zone te gaan; de neus en kin. Na 20 seconden hoor je weer een biepje. Nu ga je na één van de wangen. Na 10 seconden hoor je weer dat biepje en ga je naar de andere wang die je ook in 10 seconden reinigt. De Clarisonic eindigt met drie biepjes en stopt automatisch na 1 minuut. Dan weet je dat je klaar bent. Spoel je huid en de Clarisonic af met water en ga eventueel nog over je gezicht met een tonic en breng je favoriete dag- of nachtverzorging aan.

Clarisonic Mia 2

In het begin moest ik wennen aan het trillende gevoel, maar eigenlijk is het best lekker en ontspannend. Mijn huid is verbeterd door het gebruik van de Clarisonic. Hij is superzacht, heeft een mooie gezonde glans gekregen en is héél erg goed gereinigd. Toen ik mijn gezicht nog met mijn handen reinigde, kwam er vaak nog make-up en viezigheid af als ik er met een tonic overheen ging. Nu ik de Clarisonic gebruik, komt er eigenlijk niets meer vanaf. Van onzuiverheden en grove poriën heb ik eigenlijk nooit last gehad, dus ik kan niet beoordelen in hoeverre de Clarisonic daarvoor doet wat hij belooft. Ik heb hem, ondanks het handige reiskoffertje, niet meegenomen op vakantie om te kijken of ik hem zou missen. En inderdaad, mijn huid voelde niet meer zo zacht en ik mistte dat écht schone gevoel. Vanaf nu gaat hij al-tijd mee!

De Clarisonic Mia 2 kost €149. Ja, dat is een hoop geld maar je doet er járen mee en er zit drie jaar garantie op. De losse borsteltjes kosten €25 en aangeraden wordt om die om de drie maanden te vervangen. Dat is als je de Clarisonic twee maal per dag gebruikt. Als je hem één maal per dag of een paar keer in de week gebruikt, kun je veel langer met zo’n borsteltje doen. Ik ben in ieder geval enorm enthousiast over de Clarisonic Mia en vind het, ondanks de flinke aanschafsprijs, een echte aanrader.

De Clarisonic Mia 2 en borsteltjes zijn te koop bij ICI Paris XL. Kijk ook eens op www.clarisonic.nl voor nog meer uitleg en achtergrond informatie (zeer informatief en leuk om te lezen!).

Liefs, Laura

10 thoughts on “Review Clarisonic Mia 2

  1. Ik ga toch voor een budgetversie die ik voor meer dan 100 euro minder ergens anders heb gezien, ook de borstels zijn bij deze een stuk goedkoper.

  2. Ik zou deze ook graag hebben, mijn huid kan dit echt wel gebruiken. Maar de prijs houdt me toch tegen. Misschien komen binnenkort nog andere merken met een betaalbare ‘Clarisonic’.

  3. Heb jij ook ervaring met de visapure? Die gebruik ikzelf. Welke vind jij beter? Ik weet wel dat het ietsje anders werkt maar welke van de twee zou jij aanraden?

  4. Mijn eerste clarisonic plus in november ’13 gekocht, na 2 weken werkte de functie body niet meer. Bij ICI Paris kon men mij, na eigen zeggen niet helpen, na heeeel veel telefoontjes met de klantendienst clarisonic teruggestuurd, het toestel zou door een nieuwe worden vervangen. Niets was minder waar ik kreeg gewoon het oude, niet werkende toestel terug. Terug naar ICI Paris, na lang argumenteren werd het toestel vervangen door een nieuwe. Ik blij maar niet voor lang ! De batterij van de nieuwe Clarisonic plus is na 6 minuten gebruiken al leeg.
    Een probleem wat zich ook bij de clarisonic Mia van mijn dochter stelde. Zij heeft haar toestel begin december ’13 teruggestuurd en tot vandaag nog niet teruggekregen.
    Ik zou zeggen: bezint eer je begint want het is niet allemaal rozengeur en maneschijn met de clarisonic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.