WIN: Remington Pearl Wand!

Categoriën Winacties

Remington Pearl Wand

Een paar weken geleden schreef ik over mijn nieuwe favoriete krultang: de Remington Pearl Wand. Echt, ik ben verliefd op dit ding. Hij maakt met het grootste gemak prachtig krullen die ook nog eens 2 tot 4 dagen blijven zitten. Wat wil je nog meer? Oh, je wil er zelf ook één? Nou, dan kan, want ik geef er eentje weg!

Remington Pearl Wand resultaat

Het is de beste krultang die ik tot nu toe geprobeerd heb. Ik heb meer controle over hoe ik de krullen wil dan met een krultang met klep en bovendien blijven de krullen véél langer zitten. Mijn complete review van de Remington Pearl Wand en hoe je hem gebruikt lees je hier.

Remington Pearl Wand

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Laat in een reactie achter waarom juist JIJ deze krultang zou moeten winnen. Wil je krullen maken voor een speciale gelegenheid? Zit je haar altijd in je knoop na het gebruik van een krultang met klep? Zijn je krullen na 5 minuten altijd weer verdwenen? You name it. Laat het weten in een reactie.

Wil je meer kans maken? Dat kan!

  • Like de Facebookpagina van Beauty Addicts en deel deze winactie met je vrienden. Vermeld in je comment ook gelijk even je naam, zodat ik je deelname kan controleren. Hierdoor krijg je één extra entry. Remington zou het trouwens ook erg leuk vinden als jullie hun Facebookpagina liken!
  • Volg mij op Twitter (@LauraVissers) en tweet over deze winactie. Vermeld in je comment ook gelijk even je twitternaam, zodat ik je deelname kan controleren. Hierdoor krijg je één extra entry.
  • Volg mij op Instagram (@beautyaddicts) en like de foto van de Remington Pearl Wand. Vermeld in je comment ook gelijk even je username, zodat ik je deelname kan controleren. Hierdoor krijg je één extra entry.

Natuurlijk vind ik het ook hartstikke leuk als je Beauty Addicts volgt via Bloglovin‘ en deze winactie liked :).

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. JE KUNT NIET MEER DEELNEMEN. DE WINNARES HEEFT BERICHT GEHAD.

Je kunt meedoen tot en met 23 juli 2013. De winnaar krijgt na afloop van de winactie bericht via e-mail. Zorg dus dat je een geldig e-mailadres invult in het daarvoor bestemde vakje, zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.

Liefs, Laura

60 thoughts on “WIN: Remington Pearl Wand!

  1. Als jong meisje droomde ik al van krullen. Maar helaas. Ik heb wel een man met een bos krullen aan de haak geslagen, een zoon met een prachtige bos blonde krullen. En nu wil ik eindelijk ook een paar mooie krullen! Ik doe dus dolgraag mee?

    Op Twitter meegedaan (pepelien)
    Op Facebook meegedaan (Marianne Scholten)

    En nu hard duimen!

  2. Wauw die krullen zijn echt super mooi, echt princessen krullen haha. Ik steil mijn haar altijd omdat ik van mezelf hele rare golfjes heb. Maar die krullen wil ik ook wel een keer proberen. Zal het mooi staan bij lang blond haar ? Ik hoop dat ik win en net zulke prachtige krullen kan maken :).

    Liefs

  3. Waaahhh die lijkt me echt helemaal geweldig!! :D
    Ik heb pluizig rood haar met een soort rare kleine slag krulletjes die nooit echt goed zitten xD Ik probeer het soms te krullen maar ik heb momenteel een volgens mij al 5 jaar oude krultang met stekels ( heten ze zo? ) eraan en mijn haar blijft er steeds aan vast zitten waardoor ik steeds weer een stuk haar kwijt ben :l Echter vind ik krullen hartstikke leuk staan omdat mijn haar nu op stro lijkt omdat het pluizig en volumieus is, en dan zit het mooi in model ;) Omdat ik zo veel en lang haar heb zijn de krullen meestal na 10-20 minuutjes weer verdwenen echt heel jammer :/ Ik zou het dus echt helemaal geweldig vinden als ik deze zou winnen :D Ik heb natuurlijk een tweet geplaats : https://twitter.com/sannemolenaar13/status/356860309908103168. En ik volg je op facebook en bloglovin ;) Groetjes Sanne :)

  4. Ik heb vanwege haaruitval nu weave in mijn haar (soort extensions) die met zorg behandeld moeten worden.
    Met een gewone krultang met borstel of klep eindigd het haar vaak in een grote klit.
    Zou graag de Remington Pearl Wand willen proberen, want het ziet er zo makkelijk en handig uit.

    Als ik de Remington Pearl Wand niet win zal ik niet treuren maar het bestellen via de link die je aangaf in je bericht. Heb al 6 verschillende tangen hier liggen die het allemaal net niet zijn, misschien is dit dan wel waar ik naar opzoek ben.

    Mijn facebook naam is Maria Scheffer

  5. Omdat mijn haar altijd vol met klitten zit en ik vor mijn eerste jaar op de universiteit mooie haren wil hebben :)

  6. Mijn haar is erg tegendraads en doet nooit wat ik wil. Misschien Heb ik straks eindelijk mijn wilde haren onder controle en van die mooie glimmende lokken

  7. FB: Shannen Zandkuijl.

    wat een super actie.Hopelijk win ik deze mooie krultang en kan ik binnenkort eindelijk mooie en goede krullen maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.