Lancôme Définicils mascara set

Categoriën Ogen

Lancome definicils

Soms heb je gewoon zin in een luxe product. Zoals een mascara van Lancôme bijvoorbeeld. En als je dan ook nog leuke extraatjes erbij krijgt, is dat helemaal mooi. Deze Définicils mascara set van Lancôme komt van Parfumswinkel.nl. Ik zag dat deze set nog goedkoper is dan een losse mascara, dus de keuze was snel gemaakt. Benieuwd naar mijn review? Lees dan verder!

Lancome definicils

De Lancôme Définicils Mascara giftset kost bij Parfumswinkel €23,25. Voor enkel de mascara betaal je een euro meer. Geen idee waarom, misschien is het een foutje. Voor een mascara vind ik bijna 25 euro veel geld, maar de leuke extraatjes én het feit dat het een Lancôme mascara is, maakt het weer goed.

Lancome definicils

In de set zit, naast de mascara natuurlijk, ook een mini Génifique Yeux oogcrème (5 ml) en een kleine Bi-Facil oogmake-up remover (30 ml).

Lancome bi-facil

De Bi-Facil is mijn favoriete oogmake-up remover ever, maar (wederom) vanwege de prijs koop ik hem niet zo heel vaak. Ik ben dan ook enorm blij dat er een mini in deze set zit, want met 30 ml kun je best een tijdje vooruit. De Bi-Facil is een 2-fasen remover die je voor gebruik even moet schudden zodat de twee fasen mengen. Hij verwijdert oogmake-up zo gemakkelijk en ook waterproof make-up is geen probleem. Ook laat hij geen vettig laagje achter. Topspul.

Lancome genifique yeux

De Génifique Yeux oogcrème had ik nog nooit geprobeerd, dus dit was een mooie kans om deze eens te testen. Ik moet eerlijk toegeven dan ik zelden oogcrème gebruik, maar misschien zou ik het maar eens in moeten bouwen in mijn routine. Deze is in ieder geval best fijn. Ik merk dat de huid rond mijn ogen een stuk minder droog is. Deze oogcrème zou ook wallen en donkere kringen verminderen, maar daar heb ik nog niet veel van gemerkt. Misschien dat ik de crème daar nog niet lang genoeg voor gebruik. Overigens gaat zo’n potje van 5 ml ook behoorlijk lang mee, want per oog heb je maar een speldenkop nodig.

Lancome Definicils mascara

Lancome Definicils mascara borsteltje

Dan de Définicils mascara, waar het natuurlijk allemaal om draait. De Définicils mascara van Lancôme bestaat al een hele tijd en dat is niet voor niets. Wát een fijne mascara is dit! Hij verlengt en scheidt mijn wimpers erg goed. Normaal ben ik meer van de siliconenborsteltjes, maar dit vezelborsteltje van Lancôme is een uitzondering. Afijn, de voor- en nafoto’s hieronder zeggen genoeg.

Lancome Definicils mascaravoor en na

links voor, rechts na

Lancome Definicils mascara resultaat

Nu moet ik erbij zeggen dat ik ‘gemakkelijke wimpers’ heb. Ze zijn van zichzelf al best lang en gekruld, maar dat wil niet zeggen dat iedere mascara wel prima is voor mij. Ik vind het belangrijk dat hij mijn wimpers goed scheidt, dat doet deze, en ook het gemak waarmee ik dit resultaat krijg speelt een grote rol. Ben ik 10 minuten bezig met mijn wimpers of is het binnen een paar minuten helemaal goed? Dat laatste is gelukkig het geval met deze Définicils mascara van Lancôme. Voor mij is deze mascara perfect. Ik kan eigenlijk niets negatiefs opnoemen. Oke, misschien de prijs dan. Maar met die oogmake-up remover en oogcrème erbij valt dat best mee toch?

De Lancôme Définicils mascara set is verkrijgbaar bij Parfumswinkel.nl voor €23,25.

Liefs, Laura

7 thoughts on “Lancôme Définicils mascara set

  1. Ik koop al jaren mascara’s van Lancome en de Hypnose Drama is mijn favoriet. Ik koop ze meestal bij DA, ook in zo’n set maar dan met een oogpotlood erbij i.p.v zo’n oogcreme. Ik moet zeggen dat deze mascara er ook goed uit ziet en hij is een stuk goedkoper dan de Hypnose Drama in setvorm. Wie weet bestel ik deze mascara de volgende keer.

  2. Wauw die mascara ziet er echt wel heel erg goed uit! Ik zou bijna naar de winkel rennen om hem te halen (maar dat doe ik nu (nog) maar even niet) ^_^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.