Shoplog Mallorca 2013 tas

Een paar weken geleden ging ik een weekje met mijn moeder naar Mallorca. Ik heb daar heerlijk kunnen ontspannen maar natuurlijk heb ik ook geshopt! Ik twijfelde even of dat ik het met jullie moest delen, want veel is het niet, maar het zijn toch dingen waar ik heel erg blij mee ben ik die ik graag even aan jullie wil laten zien. Benieuwd naar mijn aankoopjes? Lees dan verder!

Shoplog Mallorca 2013 Tas

Shoplog Mallorca 2013 Tas

Laat ik beginnen met hetgeen waar ik het meest blij mee ben: deze zwart lederen tas! Het is een shopper model en aan de zijkanten zitten gouden ritsen wat hem niet alleen wat stoerder maakt, maar waarmee je hem ook nóg groter kun maken. In de tas zit nog een tas, een bag-in-bag idee dus, die je eruit kunt halen. Eventueel zou je die tas ook apart kunnen gebruiken, want er zit een hengsel aan. Ik vind hem zo gaaf en ben er enorm blij mee! Ik heb er ook al zo veel complimentjes over gehad! Leder is op Mallorca trouwens helemaal niet duur. Voor deze tas, die helemaal van leder is (ook die ‘binnentas’), betaalde ik slechts 25 euro. Als ik twee tassen bij Primark zou kopen van, laten we eerlijk zijn, een stuk mindere kwaliteit dan zou ik hetzelfde kwijt zijn. Score!

Shoplog Mallorca 2013 Statement Necklaces

Waar ik ook erg blij mee ben, zijn deze twee statement necklaces. Ik kocht de zwarte eerst en later zag ik de turquoise/koraalroze en die vond ik eigenlijk nog leuker. Voor de prijs hoefde ik het niet te laten, dus die nam ik ook mee.

Shoplog Mallorca 2013 Statement Necklace zwart

De goudkleurige ketting met zwarte stenen kostte 7 euro.

Shoplog Mallorca 2013 Statement Necklace turquoise koraal

En deze met turquoise en koraalroze steentjes kostte 6 euro. Een koopje en superleuk voor de zomer!

Shoplog Mallorca 2013 Sinful Colors Rare

Als laatste kocht ik nog drie nagellakjes. Eentje van Sinful Colors in de neonoranje kleur Summer Peach (€2,95). Geen idee waarom ‘peach’ in de naam zit trouwens, want het is echt een neonoranje kleur die van je nagels knalt! Ook kwam ik het – voor mij nog onbekende – nagellakmerk RARE tegen, waar ik twee nagellakjes van kocht (€2,99 per stuk, cheap!). Een koraalrode kleur in 047 Cherry Pie en een paarse shimmey kleur in 049 Thief.

Dat was ‘m alweer! Zoals ik al zei, heb ik niet heel veel gekocht maar het zijn wel allemaal dingen waar ik erg blij mee ben. Als jullie swatches van de nagellakjes of een outfitpost met de tas en/of statement necklaces willen zien, let me know!

Liefs, Laura

22 thoughts on “Shoplog Mallorca

  1. Laura,

    Kan je me vertellen waar je de tas gekocht hebt??
    Ik ga in september weer naar Mallorca, en ben echt weer toe aan een nieuwe tas!
    (ik ben altijd toe aan een nieuwe tas op vakantie hahaha.)
    Alvast bedankt.

    1. Ik heb hem in het plaatsje Calas de Mallorca gekocht, in één van de winkeltjes recht tegenover ons hotel (Palia Maria Eugenia). De naam van het winkeltje weet ik helaas niet meer.

      Veel plezier op Mallorca!

  2. Ik ben verliefd op die gekleurde statement ketting! Kan je daar op een of andere manier nog aan komen? Ik zou er zo het dubbele voor betalen!

    1. Hoi Anne,

      Bedankt voor je berichtje. Er zit helaas geen merknaam of labeltje in de tas dus ik kan je niet verder helpen :(. Hopelijk kom je hem toevallig ergens tegen!

      Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.