New In: Ray-Ban Aviator Arista

Categoriën Accessoires

Rayban Aviator Arista

Al tijden stond hij op mijn verlanglijstje: een Ray-Ban Aviator zonnebril. Het Aviator model van Ray-Ban is al jarenlang populair en dus echt tijdloos. Veel celebrities worden met dit model gespot, maar je ziet hem ook overal op straat. Vroeger werd hij door piloten van het leger gedragen, vandaar ook de naam Aviator, en later droeg Tom Cruise hem in de film Top Gun. Sindsdien is het een wereldwijde hit. Het schijnt zelfs het meest verkochte model zonnebril ter wereld te zijn. En nu heb ik hem dan eindelijk ook! Ik laat hem dan ook graag aan jullie zien.

Rayban Aviator Arista

Sinds vorige zomer ben ik overgestapt van goedkope zonnebrilletjes, naar de iets duurdere designerzonnebrillen. Sinds ik mijn Ralph Lauren zonnebril heb, ben ik om. Die goedkope blijf ik ook wel kopen hoor, gewoon voor de fun, maar ik merk echt zo veel verschil tussen een zonnebril van H&M en eentje zoals die van Ralph Lauren of Ray-Ban zonnebrillen. Ze zitten fijner, kijken fijner en je merkt echt dat het goede kwaliteit is.

Hij staat ook eigenlijk iedereen goed, zo’n Aviator model. Man of vrouw, oud of jong, met een groot hoofd of een klein hoofd, het maakt niet uit. Toen ik hem voor het eerste probeerde in een winkel, dacht ik: nee, dit model is niets voor mij. Wat bleek? Ik had een model met veel te grote glazen gepast! Mijn hoofd is best smal en ik hou van brillen met grote glazen, maar té groot is niet mooi. Gelukkig is de Aviator verkrijgbaar in drie verschillende maten: 55, 58 en 62 mm. Ik heb de kleinste glazen, 55 mm.

Rayban Aviator Arista

Hoewel spiegelende glazen helemaal hip zijn deze zomer, ging ik voor een tijdlozer exemplaar. Om precies te zijn heb ik de Ray-Ban 3025 Aviator Arista 001/51 met Kristal Bruine Gradient glazen. In de glazen zit dus een gradient, een kleurverloop, van donker boven naar licht onder. Erg mooi, vind ik zelf. Die spiegelende glazen vind ik ook echt te gek, maar die zijn niet zo tijdloos als deze, denk ik. Zo’n zonnebril met spiegelende glazen koop ik misschien wel goedkoop bij H&M of zo, maar bij een duurdere zonnebril zoals deze, ga ik liever voor een tijdlozer exemplaar.

Deze zonnebril komt van SunglassesShop, waar ze een enorm aanbod aan zonnebrillen hebben. Werkelijk alle merken, maten, kleuren, monturen, dames zonnebrillen of heren zonnebrillen kun je daar vinden. Binnen 3 dagen had ik de zonnebril in huis. Als je je zonnebril via internet bestelt, kan het best lastig zijn om te bepalen welke maat je moet hebben en of de zonnebril je wel goed staat. Door te googelen naar ervaringen kom je al een heel eind, maar ikzelf ben naar een brillenzaak gegaan en heb er daar een aantal gepast. Vervolgens kun je hem via internet (goedkoper) bestellen. Misschien niet heel netjes, maar vaak wel een stuk goedkoper dan in de winkel.

Rayban Aviator Arista

De bril komt in een Ray-Ban brillenkoker met brillendoekje en echtheidscertificaat. Het geheel zat in een Ray-Ban doosje en die zat weer in een normale doos. Goed verpakt in ieder geval!

Rayban Aviator Arista

Natuurlijk ook nog even een foto waarbij ik de zonnebril draag. Ik vind hem echt te gek! Stoer, maar toch ook een beetje vrouwelijk door het gouden glanzende montuur en de gradient glazen. Ik ben er onwijs blij mee!

Liefs, Laura

12 thoughts on “New In: Ray-Ban Aviator Arista

  1. Hij staat je erg goed en past heel mooi bij jou gezicht! Ik heb er gister zelf ook een besteld, maar dan met de groen/grijze glazen en 1 maatje groter. Ben benieuwd :D
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.