Unboxing Glossybox Maart 2013

Categoriën Overig

Glossybox Maart 2013

De Glossybox van maart kwam hier een paar dagen geleden weer binnen, en hoewel je hem misschien al bij anderen gezien hebt, wil ik hem graag ook nog even unboxen met jullie. De inhoud van de box kan namelijk per persoon verschillen omdat ze hem zo veel mogelijk op jouw beautyprofiel proberen af te stemmen. Kijken jullie mee? Oh, en als je liever nog niet wil weten wat erin zit, dan moet je niet verder klikken ;)

Glossybox Maart 2013

De Glossybox is deze keer groen! Nee, niet van kleur, maar de producten die erin zitten bevatten natuurlijke ingrediënten! Leuk dat Glossybox dit thema ook doorgevoerd heeft in het verpakkingsmateriaal van de box en het kaartje dat erbij zit, want het is allemaal van gerecycled materiaal. Daar is over nagedacht! Goed, jullie zijn vast benieuwd naar de inhoud van de box, dus laten we snel kijken wat er deze maand in zit.

Glossybox Maart 2013

Ah, ik zie al een paar hele mooie producten! Hier word ik vrolijk van :)

Glossybox Maart 2013 LUSH Lemony Flutter

Wat ben ik blij dat LUSH Lemony Flutter in de box zit! Een paar weken geleden heb ik de mijne namelijk weg moeten gooien omdat hij (ver) over de datum was. Zo’n grote pot is ook eigenlijk veel te veel! Deze kleine sample is meer dan genoeg als je hem alleen op je nagelriemen gebruikt, zoals ik. Bovendien is deze ideaal voor in je tas! Lemony Flutter kun je trouwens ook op andere droge plekjes gebruiken, maar daar heb ik al zo veel andere producten voor dat ik Lemony Flutter daar eigenlijk niet zo vaak voor gebruik. Voor mijn nagelriemen is hij heilig! Beste nagelriemencrème ooit. Lees hier trouwens mijn review van Lemony Flutter, die ik 1,5 jaar geleden schreef. Een full size pot van 45 gram kost €10,65

Glossybox Maart 2013 The Body Shop Shea Body Butter

Een lekkere shea body butter van The Body Shop! Deze gebruik ik voor mijn droge benen, heerlijk! Dit potje van 50 gram kost €6,00.

Glossybox Maart 2013 Ginkel Summer Care Day Cream

Het merk Ginkel’s kende ik nog niet. Deze dagcrème beschermt tegen de zon (SPF), hydrateert, gaat huidveroudering tegen en is zelfbruinend. Ik ben hier best benieuwd naar, dus deze ga ik zeker nog eens uitproberen. Een full size van 50 ml kost €14,95.

Maart 2013 Da Vinci Shimmer Eye Shadow Earth

Maart 2013 Da Vinci Shimmer Eye Shadow Earth swatch

De producten van Da Vinci zijn 100% natuurlijk. Deze minerale oogschaduw in de kleur 08 Earth ziet er in ieder geval goed uit! Prijs: €14,00.

Glossybox Maart 2013 Casa dargane Musc Gueliz Lotion Tonique

Deze natuurlijke tonic van Casa d’Argane met bio-actieve ingrediënten werkt kalmerend en beschermend. Een full size van 100 ml kost €19,50

Glossybox Maart 2013 Tea Forte

Als extraatje zat er nog een theezakje van Tea Forté bij. Dit zou hét favoriete theemerk van Oprah zijn, met theebladeren en kruiden van hoge kwaliteit. Hij is inderdaad erg lekker! Voor 16 zakjes betaal je €6,50.

Ik vond het weer een erg leuke box deze keer, met een leuk thema. Wel veel sample size producten, maar soms is dat niet erg, zoals in het geval van Lemony Flutter.

Wat vind jij van deze ‘groene’ Glossybox?

De GLOSSYBOX kun je bestellen via www.glossybox.nl. Hij kost maandelijks €14,95 maar als je een abonnement voor meerdere maanden afsluit, wordt het goedkoper.

Liefs, Laura

7 thoughts on “Unboxing Glossybox Maart 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.