Favorieten van 2012

Categoriën Favorites

Philosophy The Microdelivery Peel

Kan het nog, een artikel over mijn favoriete beautyproducten van 2012? We zitten immers al weer bijna 3 weken in het nieuwe jaar… Eigenlijk was het ook de bedoeling om hier een filmpje voor op te nemen, maar door tijdsgebrek en de weersomstandigheden wilde dit maar niet lukken. Een fotoartikel dan maar! Da’s hopelijk net zo leuk :). Ik heb 10 favoriete producten uitgekozen die het afgelopen jaar uitgekomen zijn of die al eerder uitgekomen waren maar die ik pas in 2012 ontdekte. Kijken jullie mee naar mijn favorieten van 2012?

Philosophy The Microdelivery Peel

1. Philosophy The Microdelivery Peel

Deze favoriet van 2012 is zelfs een holy grail geworden. Ik kan niet meer zonder! Het maakt mijn huid babyzacht en egaal waardoor mijn make-up er ook gelijk mooier uitziet. Voor mij de beste exfoliant die er bestaat.

Lady Speed Sticks

2. Lady Speed Stick

Na zo veel positieve berichten erover gelezen te hebben, moest ik hem natuurlijk wel meenemen toen ik afgelopen zomer op vakantie was in de VS. En inderdaad, het is een fantastische deodorant die zijn werk goed doet.

Sally Hansen Insta-Dri Anti-Chip Top Coat

3. Sally Hansen Insta-Dri

Wat is het toch een geweldige uitvinding: sneldrogende topcoat. Niet meer urenlang wachten tot je nagellak droog en uitgehard is, maar na een paar minuten gewoon doorgaan waar je mee bezig was. Deze van Sally Hansen maakt nagellak supersnel droog en hard en heeft een mooie glans.

J Beverly Hills AddBody

4. J Beverly Hills Add Body Shampoo

Ik ontdekte ik 2012 een nieuw haarverzorgingsmerk: J Beverly Hills. Eigenlijk vind ik alle producten die ik geprobeerd heb van dit merk erg fijn, maar de AddBody shampoo is toch wel echt een topper. Hij ruikt heerlijk naar Haagse Hopjes en caramel en geeft mijn haar echt meer volume. Daarnaast bevat hij geen sulfaten en parabenen. Je doet er ook nog eens superlang mee, want hij is erg zuinig in gebruik. Ik ben net aan mijn tweede flacon begonnen.

Urban Decay Naked 2 Palette

5. Urban Decay Naked 2

Als ik uit mijn stash 1 oogschaduwpalet zou moeten kiezen en de rest weg zou moeten doen, dan zou ik zonder twijfel dit palet houden. Ik gebruik vaak bruintinten en naturelle kleurtjes dus dit palet is ideaal voor mij. De oogschaduws zijn zeer goed gepigmenteerd, brengen gemakkelijk aan en je kunt er vele kanten mee uit. In het palet zit ook nog een kwast en een spiegeltje, dus hij is ideaal om mee te nemen op reis!

Biodermal dagcreme nachtcreme gevoelige vochtarme huid

6. Biodermal dag- en nachtcrème voor de gevoelige, vochtarme huid

Producten die doen wat ze beloven, daar hou ik wel van. Biodermal is een lekker nuchter Hollands merk dat geen wonderen belooft maar wel fijne producten heeft, zoals deze dagcrème en nachtcrème.

Look Kerst Foundation

7. La Prairie Skin Caviar Concealer & Foundation

Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Deze foundation met concealer bovenop van La Prairie vind ik echt geweldig. Hij brengt fijn aan, dekt prima, blijft de hele dag goed zitten en geeft een natuurlijk resultaat.

 Miss Dior EDP

8. Dior Miss Dior

Miss Dior kreeg ik voor mijn verjaardag. Ik heb alle Miss Dior varianten geroken: Miss Dior Cherie, Miss Dior Eau Fraîche, Miss Dior Originale, de eau de toilette, de eau de parfum en ga zo maar door. Uiteindelijk was er geen twijfel over mogelijk: Miss Dior Eau de Parfum is mijn geur. Ik probeer hem te bewaren voor speciale gelegenheden maar ik merk dat ik hem steeds vaker pak omdat hij gewoon zo lekker is en eigenlijk altijd kan!

MAC Heavenly Creature Star Wonder MSF

9. MAC Mineralize Skin Finish Star Wonder

Deze prachtige Mineralize Skin Finish van MAC komt uit de limited edition Heavenly Creature. Wanneer je de roze, paarse en gouden kleur met elkaar mengt, krijg je een prachtige rozegouden kleur. Erg mooi als blush! Wanneer je de paarse kleur iets minder gebruikt is hij ook erg mooi al highlighter. Love it!

Tweezerman Mini Slant Flamingo Pink

10. Tweezerman pincet

In 2012 kocht ik ook ein-de-lijk een Tweezerman. Deze stond al jarenlang op mijn wishlist, maar toch twijfelde ik of hij echt zo goed was als iedereen beweerde. Is hij echt zo veel beter dan andere pincetten? Op die vraag kan ik inmiddels volmondig ‘ja’ antwoorden. Hij is nog steeds vlijmscherp en pakt zelfs de hele kleine haartjes met gemak. Ik had hem eigenlijk veel eerder moeten kopen.

Dat waren ze! Nog steeds gebruik ik al deze producten erg vaak en met veel plezier. Wat waren jouw favoriete producten van 2012?

Liefs, Laura

13 thoughts on “Favorieten van 2012

  1. Echt super mooie producten. Ik zou graag de producten van Philosophy testte. Maar ik vind ze voor mij nog iets te duur. Ze passen jammer genoeg nog niet in mijn budget ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.