Scents of Beauty

Categoriën Webshops

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik met jullie een webshoptip heb gedeeld. Een webshop die het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden. Ik vond het wel weer eens tijd daarvoor en daarom vertel ik jullie vandaag graag iets meer over een fijne webshop die ik een tijdje geleden ontdekt heb: Scents of Beauty. Deze webshop (her)opende ongeveer twee maanden geleden zijn virtuele deuren en om dat te vieren ontving ik een pakketje met allerlei kleine goodies, die ik vandaag ook aan jullie laat zien.

De webshop van Scents of Beauty bestaat al een tijdje, maar is recentelijk vernieuwd. De shop heeft een nieuwe, frisse uitstraling gekregen en is een stuk overzichtelijker geworden. Scents of Beauty is de webshop van Parfumerie Pascale, wellicht wel bekend bij de Belgen onder jullie. Je vindt er een ruim assortiment aan parfums en huidverzorgingsproducten, waarvan er veel net iets goedkoper zijn dan in de winkel. Da’s altijd fijn. Enne, in de outlet zijn vaak ook leuke koopjes te scoren.

In het pakketje dat ik ontving zaten goodies van verschillende merken die in de shop verkocht worden, zoals dit toilettasje Yves Saint Laurent.

Deze armband van BlackXS vind ik echt onwijs gaaf! Jammer dat deze goodies niet in de shop verkocht worden, maar het is en blijft natuurlijk een parfumerie en geen accessoiresshop ;).

Een mini van Lancôme Hypnose Star. Ik heb hem al een paar keer geprobeerd en vind hem wel oké, maar niet geweldig.

Ten slotte nog deze twee luxe miniaturen van Lancôme La Vie Est Belle en Thierry Mugler Alien. Lekker!

Betalen kan bij Scents of Beauty via creditcard, Bankcontact, Bankoverschrijving, iDeal of Ogone. Genoeg mogelijkheden dus. Bij elke bestelling krijg je 3 gratis proefjes, altijd leuk. Voor een bestelling van minder dan €60 betaal je €4,95 verzendkosten, zowel voor België als voor Nederland. Bestellingen boven dit bedrag worden gratis verzonden. En mocht je toch niet tevreden zou zijn over je bestelde producten, dan kan je binnen 14 dagen je geld terug krijgen.

Was jij al bekend met Scents of Beauty? Wat vind je van deze webshop?

Liefs, Laura

3 thoughts on “Scents of Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.