Catrice SpectaculART

Categoriën Nieuwe Collecties

Vanaf november tot en met half december ligt er weer een prachtige limited edition van Catrice in de schappen: SpectaculART. SpectaculART is geïnspireerd op de cross-over couture en de Indiase bindi-look. Het accent ligt op de ogen. De kleuren goud, zilver, bordeauxrood en roze domineren. Benieuwd naar de producten? Kijk dan snel verder!


Pure Chrome eyeshadow (€3,99)

Hoog gepigmenteerde oogschaduw gevat in een 3D design. De zachte poedertextuur is extreem krachtig en blijft urenlang prachtig zitten. Voor verleidelijke en intense oogmake-up. Verkrijgbaar in C01 So Precious, C02 Bombay Bauble, C03 Treasure It en C04 Artfully Lustrous.

Lashes To Impress (€3,99)

De individuele wimpers, in drie verschillende wimperlengtes, breng je tussen je eigen wimpers aan met wimperlijm. Het resultaat: langere, vollere wimpers die er indrukwekkend natuurlijk uitzien!

Superfine Eyeliner Pen (€2,99)

Superfine Eyeliner Pen heeft een superdunne vilten tip en creëert professionele, langhoudende eyelinerlooks. Je kunt de pen ook gebruiken om prachtige, sierende patronen te creëren die bij je bindi-look passen. Verkrijgbaar in C01 Black Bindi.

Highlighting Powder (€4,59)

Rechtstreeks uit 1001 nacht: deze highlighter heeft een zijdezachte poedertextuur en bevat lichtreflecterende pigmenten om prachtige accenten op het gezicht en hals aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Artfully Lustrous.

Mousse Blush (€3,99)

De zachtroze Mousse Blush met medium dekking geeft wangen een natuurlijke glow. De innovatieve textuur is gemakkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Holi Hai.

Sheer Lip Colour (€3,99)

Sheer Lip Colour heeft een transparante geltextuur en geeft lippen een subtiele glans. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat rimpeltjes rond de lippen minder zichtbaar worden. SPF 10 beschermt  lippen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Het resultaat: zachte en verzorgde lippen. Verkrijgbaar in C01 Artfully Lustrous, C02 Revel The Red en C03 Soulful.

Ultimate Nail Lacquer (€2,69)

De kleuren: van nude en roze tot bordeauxrood. De effecten: spannende glans, met of zonder glinstering. Het kwastje: extra breed en ideaal voor het professioneel en eenvoudig aanbrengen van nagellak op de gehele nagel. Verkrijgbaar in C01 Artfully Lustrous, C02 Holi Hai, C03 Revel The Red en C04 Soulful.

Gold Leaf Topcoat (€2,99)

De transparante Gold Leaf Topcoat biedt een gouden bladstructuur voor een spectaculaire finish. Het aanbrengen van de topcoat over de nagellak is eenvoudig dankzij het platte, extra brede kwastje. Gegarandeerd een eye-catching effect!

Op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst komen zeker een aantal producten uit deze prachtige limited edition te staan. Ik ben erg benieuwd naar de oogschaduws, de eyeliner pen, de highlighter, de blush, de lakjes en de topcoat. Eh… ja, bijna de hele collectie dus. Welke SpectaculART producten komen er op jouw verlanglijstje te staan?

SpectaculART van Catrice is vanaf november t/m half december 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

9 thoughts on “Catrice SpectaculART

  1. Ik vind het echt een hele mooie collectie! Ik wil graag de oogschaduws, de mouse blush en de sheer lip colours in mijn handen krijgen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.