Lady Gaga weet de gemoederen de afgelopen dagen wel bezig te houden. Ze heeft een nieuw (opvallend) kapsel, een nieuwe tattoo én ze lanceerde tijdens een groot gala haar parfum Fame. Benieuwd naar foto’s en een video van dit alles? Lees dan gauw verder!

Afgelopen woensdag twitterde Gaga een foto van haar nieuwe kapsel, waarbij haar achterhoofd gedeeltelijk kaal geschoren is, met de tekst: “I did it for u Terry. I’m sorry about ure mommy. She has princess die, but were all princess high”. Lady Gaga verwijst hierbij naar goede vriend en fotograaf Terry Richardson, van wie de moeder onlangs overleden is.

Gisteren werd het parfum van ‘Fame’ van Lady Gaga gelanceerd tijdens een groot feest in New York. Lady Gaga arriveerde in een groot ei en de eerste paar uur sliep ze. Tijdens haar beauty sleep werd de video (zie hierboven) van het parfum Fame getoond, die ze maakte in samenwerking met Steven Klein. De video past helemaal bij Gaga en is op z’n minst apart te noemen. Toen Gaga eindelijk wakker was nam ze plaats op een stoel en werd op de achterkant van haar hoofd een tattoeage gezet. Gaga ‘kennende’ ging het hier natuurlijk niet om een plakplaatje maar om een echte tatoeage:

Ik vind het weer typisch iets voor Lady Gaga; hysterisch, shockerend en over the top. Maar zo kennen we d’r. Wat vinden jullie van Lady Gaga’s nieuwe kapsel, tatoeage en de short film?

Bron: ohnotheydidnt