GLOSSYBOX juni

Categoriën Overig

 De GLOSSYBOX van de maand juni zit vol met allemaal zomerproducten. Ik was enorm nieuwsgierig en kon haast niet wachten met openmaken. Natuurlijk pakte ik mijn camera erbij en maakte foto’s om met jullie te delen. Kijken jullie mee?

Tadaa!

Toni & Guy casual sea salt texturising spray 75 ml sample (200 ml fullsize, €12,99): Dit product zorgt voor textuur en volume in je haar. Alsof je een dagje naar het strand bent geweest. Je haar voelt dan meestal wat stug aan, maar heeft vaak veel volume! Je brengt de sea salt spray gelijkmatig op handdoekdroog haar aan en krijgt gelijk een mooie beachy summer look. De spray ruikt trouwens erg lekker is in zuinig in gebruik, dus met deze sample kun je wel even vooruit.

Figs & Rouge Balm 8 ml full size (€3,95). Deze natuurlijke balsem is zowel geschikt voor de lippen als het gezicht. Hij bevat organische essentiële oliën en pure shea boter en hij ruikt naar rozen. Nu houd ik wel van rozengeur…. alleen niet op mijn lippen. Hetzelfde heb ik bijvoorbeeld met Rosebud Salve: een heerlijke lippenbalsem, maar een continue geur van rozen onder mijn neus vind ik niet echt lekker. Dit is natuurlijk heel persoonlijk, dus ik denk dat ik vast wel iemand kan vinden die deze balsem wél lekker vind.

Biotherm lait solaire SPF30 30 ml sample (fullsize 200 ml, €27,00): deze milk beschermt je huid tegen UVA en UVB stralen. Hij ruikt subtiel naar frisse citrusgeuren, trekt lekker snel in en voelt zacht aan. Zo’n kleine verpakking is ideaal voor in je handtas! Zit je lekker op een terrasje en begint de zon ineens te schijnen? Dan heb jij deze handige kleine verpakking zonnebrand bij je!

Alessandro Heel Rescue Balm 30 ml full size (€7,95): Ik moet zeggen dat ik vaak vergeet om mijn voeten te verzorgen. In de winter al helemaal, want dan zitten ze toch in lekker dikke sokken en is er niemand die het ziet. In de zomer loop ik echter lekker op slippertjes en sandaaltjes en dan zijn verzorgde voeten wel erg belangrijk! Deze rijke voetcrème regenereert en vitaliseert, voor heerlijk zachte poezelige voetjes!

Ten slotte de Herôme teenspreiders fullsize (€2,50). Een handige tool tijdens het lakken van je teennagels. Ik had al teenspreiders, maar deze van Herôme zijn een stuk flexibeler en daarom gemakkelijker tussen mijn tenen te plaatsen.

Al met al een leuke box. Als toevoeging had ik het persoonlijk wel leuk gevonden als er een nagellakje in had gezeten, waarmee je gelijk je teennagels kon lakken.

De GLOSSYBOX kun je bestellen via www.glossybox.nl. Hij kost maandelijks €12,50 incl. verzendkosten. Opzeggen kan ook iedere maand. Je zit er dus niet aan vast!

Met de code GBNU2012 krijg je tot 31 augustus 10% korting op je eerste GLOSSYBOX!

Liefs, Laura

9 thoughts on “GLOSSYBOX juni

  1. Ik heb hem ook, alleen heb ik de tony&guy spray en de herome hetzelfde, verder heb ik andere dingen.
    Er staat alleen een klein foutje in je tekst ”maar een continue geur van rozen onder mijn lippen” het is of OP MIJN LIPPEN of ONDER MIJN NEUS haha ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.