Catrice Revoltaire Swatches

Categoriën Testjes

Oh, wat had ik een geluk vorige week! Ik las veel teleurgestelde berichtjes op Twitter over de Catrice Revoltaire collectie die voor een groot deel op veel plaatsen al helemaal uitverkocht was. Ik racete snel naar het Kruidvat filiaal in een winkelcentrum bij mij in de buurt, in de hoop dat ze hier nog wel iets hadden. Ik stormde de winkel binnen, sprintte naar het Catrice schap en tot mijn grote verbazing zag ik dat deze nog zo goed als vol was. Ik swatchte snel enkele producten en nam een oogschaduwpaletje, de blush en een lipstick mee. Vandaag voor jullie de swatches van deze producten en binnenkort een look.

Ik kocht het oogschaduwpaletje in de kleur C02 Explosive Combination, de lipstick in de kleur C01 Colour Bomb en ook de Colour Bomb blush.

Het paletje zag er op de persfoto’s al erg mooi uit, en in het echt vind ik hem ook erg mooi. Goed, hij is van plastic, maar zo ziet het er niet uit!

Ik ging voor C02 Explosive Combination omdat deze kleuren beter gepigmenteerd waren dan die uit het andere paletje, wat ik opzich een beetje vreemd vind. In het doosje zit ook nog een duo-applicator met sponsje en (eyeliner)kwastje.

In het paletje zitten 3 oogschaduws en een cake eyeliner. Ik was eerst in de veronderstelling dat het vier oogschaduws waren en vond het al raar dat er totaal geen kleur afkwam van de donkerbruine kleur. Toen keek ik pas op de achterkant van het doosje en zag dat het een eyeliner was die je nat aan moet brengen. Tip: zorg ervoor dat je kwast goed nat is. De oogschaduws zijn mooi shimmery en vooral de highlighter vind ik erg mooi. De felle koraalroze kleur geeft je look net wat meer pit en de bruine kleur kun je mooi als schaduw in je arcadeboog aanbrengen.

De swatches. De pigmentatie is oké, hoewel de koraalroze kleur wel iets minder gepigmenteerd is dan de andere twee oogschaduwkleuren.

De blush is wat mij betreft de topper uit deze collectie!

Hij heeft een prachtig ‘ombre’ kleurverloop van licht peachy naar koraalroze en een kleine shimmer. Love it!

Close-up van de blush

Deze swatch heb ik gemaakt door met mijn vinger over de hele blush te gaan zodat ik een combinatie kreeg van alle kleuren. Dat vind ik toch vaak het mooist bij dit soort blushes. En wow, ik ben verliefd op deze kleur!

De lipstick in de kleur ‘Colour Bomb’. Mooie verpakking ook!

Ik heb me laten vertellen dat deze lipstick ‘C01 Colour Bomb’ qua kleur erg lijkt op de MAC ‘Watch Me Shimmer’ lipstick uit de ‘Shop/Cook’ collectie, maar dan zonder de shimmer. Wanneer je zoekt naar swatches van beide lipsticks zie je dat ze qua kleur inderdaad vrijwel identiek zijn, maar ze hebben dus een andere finish. Deze lipstick van Catrice is namelijk mat. Je zou eventueel wel wat glans en/of shimmer toe kunnen voegen door er een lipgloss overheen aan te brengen. Colour Bomb is niet heel romig, maar blijft hierdoor wel beter zitten. Zorg dat je geen velletjes op je lippen hebt, want die vallen met deze lipstick extra veel op.

De lipstick is goed gepigmenteerd en heeft een felle koraalroze kleur. I like!

Binnenkort dus een look met deze producten uit de Revoltaire collectie van Catrice. Wat vind jij van deze collectie?

Liefs, Laura

16 thoughts on “Catrice Revoltaire Swatches

  1. Na alle blogposts over de colour bomb lipstick was ik zo enthousiast dus ik was ook dan ook superblij toen ik hem van het weekend in de kruidvat vond. Maar toen ik eenmaal ging proberen viel het me toch wat tegen. De kleur was wat anders dan op de foto’s die ik had gezien. Op mijn lippen dekt hij niet goed en hij trekt erg in de lijntjes, en inderdaad velletjes zijn een no-go. Ik heb hem toch de hele dag laten zitten en als je niet te dichtbij staat dan zie je de imperfecties niet, van veraf is hij best mooi ;-)

  2. Heb al deze producten ook en ben er eigenlijk wel tevreden over! Die cakeliner vind ik wel een beetje crap maar bon, de oogschaduws zijn leuk :) Die blush is mooi met dat ombre effect!

  3. De producten zien er erg mooi uit. Helaas vind ik de pigmentatie van het oogschaduwpalette wel wat tegenvallen. De lipstick ‘colour bomb’ ziet er echter wel prachtig uit, hopelijk vind ik deze nog ergens!

  4. vandaag bij de kruidvat in zwolle heb ik er toch weer bij staan kijken en alles toch weer terug gelegd. Onder de noemer ik heb al zoveel make up. Hmm maar nu ik jouw foto’s zie gaat het toch weer kriebelen. Die lipstick, die blush :)

  5. Ik was vanmiddag in de kruidvat.. tot mijn grote verbazing was het schap ook nog aardig vol! Ik had het palletje niet gezien maar de kleuren zien er mooi uit.. toch morgen maar even langs gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.