Catrice “Cruise Couture”

Categoriën Nieuwe Collecties

Oh, wat hou ik toch van de prachtige Côte d’Azur in Frankrijk. Ik kijk mijn ogen uit in plaatsen als Nice en Saint Tropez. De mooie blauwe zee, de luxe jachten en stiekem hopen een celebrity te spotten. De nieuwe Limited Edition “Cruise Couture” van Catrice neemt je in juni 2012 mee op een trip naar de Côte d’Azur met navyblauwe tinten gecombineerd met frisroze en koraalnuances. In de mode-industrie wordt deze kleurencombinatie “French New Wave” genoemd. De marinestijl is elk seizoen een terugkerend fenomeen, maar dit jaar hebben high-end fashion designers meer luxe toegevoegd dan ooit tevoren. Bikini’s en badpakken worden gecombineerd met elegante accessoires en vormen zo een perfecte mix van strandmode en stijlvolle city looks. En daar speelt Catrice mooi op in! Kijk mee naar de Cruise Couture collectie!

Eye Shadow Palette (€4,99)

Het Eye Shadow Palette bevat zomerse, fruitige roze- en abrikoostinten, twee navyblauwe tinten en glanzend witte tint.

Gel Eyeliner (€3,99)

De gel eyeliner is nu ook tijdelijk verkrijgbaar in een zeer expressieve diepe oceaanblauwe kleur.

Lashes To Kill Waterproof Volume Mascara (€3,99)

Een mascara die voor adembenemend volume, sensationele lengte en een unieke krul zou moeten zorgen. Verkrijgbaar in 010 Black.

Lip Appeal Lip Gloss (€3,79)

Lippen zijn glossy eye-catchers met de zomerse tinten abrikoos en roze! Verkrijgbaar in de frisse tint 060 Coralista, ook in het vaste assortiment, en de zomerse limited kleur C01 Welcome To Pink Tropez.

Ultimate Shine Lip Colour (€3,99)

Ultimate Shine Lip Colour zou intensieve hydratatie en verzorging bieden met medium dekking en ultieme glans. Verkrijgbaar in 110 Shy Flamingo en 220 Mrs. Brightside.

Defining Duo Blush (€3,49)

Defining Duo Blush bevat twee zomerse tinten om de gezichtscontouren te benadrukken: één met een semi-matte en één met een glanzende textuur. Verkrijgbaar in 050 Apricot Smoothie.

Ultimate Nail Lacquer (€2,49)

De limited kleureditie neemt je direct mee naar de zomerse en kleurrijke Côte d’Azur: van warme koraal- en abrikoostinten tot heldere roze- en marineblauwkleuren. Met deze Ultimate Nail Lacquers worden de dagen aan de mooiste Franse kust chic en onvergetelijk. Het nieuwe extra brede kwastje garandeert een nog professionelere applicatie op de gehele nagel met slechts één streek. Verkrijgbaar in C01 Hi, Society!, C02 Jetsetter, C03 Welcome To Pink Tropez, C04 Feel The Yacht Beat en C05 Nautica.

Beauty Bag (€3,49)

En tenslotte een handig toilettasje.

Ik moet zeggen dat ik niet echt weg ben van deze collectie. Alleen de nagellakjes lijken me wel leuk. De oogschaduwkleuren zijn niet echt mijn ding en veel producten heb ik al eens eerder gezien in een andere limited edition of in de vaste collectie zoals de Lashes to Kill mascara, de liploss in Coralista en de duo blush. Persoonlijk vind ik dat een beetje jammer…

“Cruise Couture” is in juni 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

14 thoughts on “Catrice “Cruise Couture”

  1. Oohh die nagellakkleuren zijn echt super leuk. Inderdaad jammer van de producten die niet echt uniek zijn. De kleuren van het paletten zijn leuk, echt wel iets voor mij. Wat heb je een leuke blog!

    Xx

  2. Ik ben vooral benieuwd naar de nagellak, lipgloss en lipstick, op de plaatjes zien ze er mooi uit maar het is altijd even afwachten hoe ze in het echt uitvallen :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.