Ik hou van lekker eten, maar lekker eten is bij mij vaak ook vet eten. Hoe fijn zou het zijn om af en toe vette dingen te kunnen eten, zonder je schuldig te voelen? Een tijdje geleden kreeg ik mailtje of ik Lineatabs wilde testen. Deze bruistabletten zouden ervoor zorgen dat het vet niet wordt opgenomen in het lichaam. Zo zou je gemakkelijk op gewicht kunnen blijven of zelfs een paar kilo af kunnen vallen. Dat klonk mij als muziek in de oren! Ik heb ze de afgelopen twee weken getest en vandaag deel ik mijn ervaringen met jullie.

“Het werkende bestanddeel van Lineatabs is Solusitan, een samenstelling van natuurlijke voedingsvezels die worden gewonnen uit schaaldieren.  Solusitan trekt vet aan als een magneet en creeërt een vloeibare massa die het lichaam niet kan opnemen. Zo wordt het vet uitgescheiden zoals al het verteerde voedsel, zonder dat het opgeslagen wordt op de buik, heupen en dijen. Het absorbeert geen vitaminen en mineralen”

Ingrediënten: Zuur (citroen zuur), zuurteregelaar (natrium bicarbonaat), Solusitan complex 500 mg/tablet (Chitosan, vitamine C, tartaarzuur), zoetstoffen (sorbitol, aspartaam, saccharine), aroma (lemon, lime), inuline (10 mg/tablet), kleurstof (riboflavine (vitamine B2)).

Lineatabs kun je gebruiken voor of tijdens de maaltijd of snack. Aangeraden wordt om Lineatabs te gebruiken bij vette maaltijden en snacks als frietjes, shoarma, hamburgers, varkensvlees, kaas, worst, sauzen, slagroom, chips, ijs, amandelbroodjes enzovoorts. Je doet een bruistablet in een glas koud water, wacht tot de bruistablet volledig is opgelost en daarna drink je het glas leeg. Ik vind het niet echt vies smaken, maar ook niet echt lekker. Er zit een limoensmaakje aan wat het een beetje verfrissend maakt.

Er wordt geadviseerd om minstens één maaltijd per dag te nuttigen zonder het gebruik van Lineatabs. Het lichaam heeft namelijk ook goede vetten nodig om te functioneren. Lineatabs bevat sporen van schaaldieren, dus als je een schaaldierallergie hebt kun je ze beter niet nemen. Ook kun je ze beter niet gebruiken bij zwangerschap of bij het geven van borstvoeding.

Goed, genoeg info. Jullie willen natuurlijk weten of het werkt. Ik heb de afgelopen twee weken de Lineatabs gebruikt. Ik nam ze twee keer per dag: één keer bij het ontbijt of de lunch en eentje voor het avondeten. De Lineatabs zijn gemakkelijk mee te nemen. Zo heb ik de afgelopen twee weken een paar keer buiten de deur gegeten en dan nam ik gewoon het kokertje met tabletjes mee, of een losse bruistablet. Niemand kijkt er raar van op als je een bruistablet in een glas water gooit. Ik ben helaas niet afgevallen, maar zelfs aangekomen. Ik denk dat dit komt doordat ik nu fanatiek aan het hardlopen ben, zoals jullie in dit artikel al hebben kunnen lezen.

Lineatabs kosten €24,95 voor een kokertje met 20 bruistabletten. Ze zijn te bestellen via www.lineatabs.nl en je betaalt geen verzendkosten. Op de website vind je ook meer informatie over Lineatabs.

Wat vind jij van dit soort middeltjes die zouden helpen bij het afvallen?