Review + fototutorial: J Beverly Hills producten

Categoriën Haar, Testjes, Tutorial

In deze shoplog liet ik jullie al twee producten zien van J Beverly Hills die ik tijdens de John Beerens Bloggersdag kocht: de AddBody shampoo en de Lift Up volumizing spray foam. Ik was zo enthousiast over deze producten dat ik meer wilde van dit merk. Inmiddels heb ik ook de Crazy Curl en de Bodifier in mijn bezit. Vandaag vertel ik kort over ieder product wat het doet en wat ik ervan vind. Ook laat ik door middel van foto’s zien hoe je de producten kunt gebruiken en natuurlijk het eindresultaat.

De AddBody Shampoo heb je al voorbij kunnen zien komen in het artikel over parabenen, siliconen en sulfaten in shampoo’s. De J Beverly Hills AddBody shampoo bevat namelijk geen sulfaten en parabenen, en hij bevat plantaardige siliconen. Hij ruikt heerlijk naar een combinatie van Haagse hopjes en caramel. Daarnaast merk ik echt verschil wanneer ik deze shampoo gebruik; hij geeft instant volume. Een absolute aanrader!

Om nog meer volume te creëren gebruik ik na de AddBody shampoo de Lift Up volumizing spray foam. Dit is niet een mousse zoals ik gewend ben. De structuur is totaal anders, veel losser. Je brengt het aan bij de haaraanzet waar je volume wil. Wanneer ik het op mijn handdoekdroge haar gespoten heb, is het alsof het gesneeuwd heeft op mijn hoofd. Dit masseer ik even in, totdat alle witte druppels verdwenen zijn.

De Bodifier geeft, zoals de naam al zegt, meer body aan het haar. Voor mijn haar is dit product niet echt noodzakelijk, want ik heb al vrij dik haar van mezelf, maar toch gebruik ik het graag. Ik spray het een beetje door mijn vochtige haar en het zorgt voor nóg meer body. BOEM! Nog voller haar!

De Crazy Curl is misschien nog wel mijn favoriete product van deze vier, samen met de AddBody shampoo (ik kan niet kiezen!). Mijn haar heeft slag, alleen deze moet wel geactiveerd worden. Dat is precies wat de Crazy Curl doet. Ik breng een klein beetje van dit serum aan op mijn handen en verdeel dit van onder naar boven over mijn vochtige haar. Ik kneed het er als het ware in, zodat de slag geactiveerd wordt. Vervolgens föhn ik mijn haar droog met een föhn + diffuserkop. Eventueel kun je je haar ook zelf blijven kneden tijdens het föhnen als je geen diffuser hebt. Ook wanneer je al krullen van jezelf hebt is dit een fijn product want het zorgt voor een mooie gedefinieerde krul en controleert weerbarstig haar.

En dit is het resultaat van al deze producten:

Volume en slag! Ik breng nog haarlak aan om het geheel te setten en klaar! Ik moet er wel bij zeggen dat het aan het einde van de dag allemaal iets verder uitgezakt is, maar wanneer ik weer met mijn handen de slag erin kneed komt het al weer aardig terug.

Ik ben erg enthousiast over deze producten van J Beverly Hills. Vooral de AddBody shampoo en de Crazy Curl zijn wat mij betreft echte toppers, maar over de Lift Up en de Bodifier ben ik ook zeer tevreden. Mocht je meer willen weten over J Beverly Hills, neem dan even een kijkje op de site: www.jbeverlyhills.nl. Hier vind je meer info over het merk, over hoe de producten precies werken en de ingrediënten. Erg interessant! Mocht je deze of andere producten willen aanschaffen, dan kan dat o.a. in de webshop van John Beerens of bij haarsalons die met dit merk werken.

De producten zijn niet heel goedkoop, maar je merkt gewoon gelijk dat je met kwalitatief goede producten werkt en dat vind ik een heerlijk gevoel.

Pluspunten:

  • Producten doen wat ze beloven
  • Geur
  • Uitsluitend plantaardige ingrediënten en etherische oliën
  • Geen parabenen en sulfaten

Minpunten:

  • Het merk wil exclusief blijven en is daarom niet overal verkrijgbaar, dit heeft ook wel weer zijn charme
  • Niet goedkoop

Cijfer: 8

Liefs, Laura

9 thoughts on “Review + fototutorial: J Beverly Hills producten

  1. Ik ben geinteresseerd! Maar ik zou toch graag de hele ingredientenlijst willen weten. Is er een mogelijkheid dat je er een foto van zou kunnen bijplaatsen?

  2. Ik was er vergeten bij te schrijven dat ik t graag van de Lift Up volumizing spray foam zou willen weten, ik kan die lijst nergens vinden en er is geen winkel van in de buurt:) Xx

    1. Ik heb de ingrediëntenlijst van de Life Up Volumizing Spray Foam even voor je overgetypt :)

      Ingrediënten: Water (Aqua Purificata) Purified, Hydrfluorocarbon 152a, Dimethyl Ether, VP/VA Copolymer, PVP, Acrylates Copolymer, Panthenol, PEG-12 Dimethicone, Triethanolamine, Nonoxynol-12, PEG-75 Lanolin, Polyquaternium-4, Tetrasodium EDTA, Benzophenone-4, Diazolidinyl Urea, Fragrance (Parfum).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.