Onlangs bracht ik voor het eerst een bezoekje aan ‘de negen straatjes’ in Amsterdam. In de negen straatjes vind je onder andere charmante boetiekjes, vintage kledingwinkeltjes en gezellige eetgelegenheden. De negen straatjes zijn zijstraten van de Prinsengracht, Keizersgracht en Herengracht. In een van die zijstraatjes, de Runstraat op precies te zijn, zit sinds kort een enorm leuk winkeltje: By Fabrio. Alle items (broeken, shirts, jurkjes, schoenen…) zijn hier €29,95 dus ook nog eens betaalbaar. De jasjes zijn iets duurder; die kosten €34,95. Ik kocht een nieuw groen jasje en een zwart colbertje. Kijk mee naar meer foto’s.

Dit groene jasje vond ik lekker fel! Dat is weer eens wat anders dan al dat zwart, grijs en bruin dat ik in mijn kast heb hangen. Ik heb er al veel complimentjes over gehad! De schuine goudkleurige ritsjes en grote (nep)lederen kraag vond ik erg leuk.

Tja, tóch weer een zwarte blazer erbij. Maar deze is anders dan al die andere die ik in mijn kast heb hangen. Ik vond de combinatie van stof en (nep)lederen mouwen supertof. Netjes, maar toch ook stoer. En de gouden knoopjes zijn ook leuk.

By Fabrio vind je niet alleen in de Runstraat in Amsterdam, maar ook o.a. in Bussum, Zwolle, Utrecht en Heemsteede. Kijk op de site voor alle filialen. Helaas zit By Fabrio niet bij mij in de buurt, maar gelukkig opent binnenkort de webshop! Op de Facebookpagina van By Fabrio vind je iedere week de nieuwe collectie, handig! Ja, iedere week. Blijkbaar wisselt de collectie nogal gauw?

Ik ben helemaal blij met mijn jasjes en draag ze erg vaak. Ik kan niet wachten tot de webshop opent zodat ik vanuit m’n luie stoel kan bestellen.