Win een LUSH goodiebag!

Categoriën Winacties

De eerste in een rij van winacties ter ere van de verjaardag van Beauty Addicts is LUSH. En wat voor een winactie; je kunt een prachtige goodiebag met heerlijke LUSH Kerst goodies winnen! Lees verder om te weten te komen wat er in de goodiebag zit en wat je ervoor moet doen om kans te maken.

In de LUSH goodiebag zit 250 g Snowfairy showergel (mijn favoriete showergel van LUSH! Hij ruikt heerlijk naar snoepjes. Klik hier voor de review), Celebrate liptint (smaakt naar roze champagne en geeft een prachtige glans. Klik hier voor de review en swatches), Bûche de Noël gezichtsreiniger 100g (deze gezichtsreiniger is geschikt voor alle huidtypen en ziet eruit om op te eten! Daarnaast ruikt hij ook nog eens lekker naar amandel en cranberries. Klik hier voor mijn review van Bûche de Noël) en 100 g Northern Lights soap (fel geel en ruikt naar citrus). Dit alles heeft samen een waarde van meer dan €35,00!

Wat moet je doen om kans te maken op deze heerlijke goodiebag? Geef antwoord op de volgende vraag:

Wat is jouw ultieme LUSH ervaring?

Voor degenen die nog onbekend zijn met LUSH: Waaraan denk je dan bij LUSH? Wat zijn je verwachtingen?

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS GESLOTEN. DE WINNARES IS GEMAILD.

Laat jouw antwoord achter in een reactie op dit artikel. Je kunt meedoen tot en met 12 november 2011. De winnaar krijgt na afloop van de winactie bericht via e-mail. Zorg dus dat je een geldig e-mailadres invult in het daarvoor bestemde vakje, zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt. De winnaar zal tevens bekend gemaakt worden in een apart artikel waarin ik de namen van alle winnaars van de verjaardagswinacties nog even op een rijtje zet.

Natuurlijk zou ik het ook look vinden als je over deze winactie Twittert en/of deze post liked op Bloglovin’ en / of liked op Facebook.

Liefs, Laura

84 thoughts on “Win een LUSH goodiebag!

  1. Bij LUSH denk ik aan de natuurlijke ingredienten en de aparte en leuke namen de winkel met die geur BOM als je binnenkomt en de vriendelijke verkoopsters die onwijs goed helpen.

    oh dat was alleen voor de onbekende….
    ik ben er pas 1x geweest …
    uuhm mijn ultieme lush ervaring nou eigenlijk wat hier boven staat ik hou ervan… moet er weer is heen gaan ..
    maar in mijn stad is er geen winkel daarom…

    heerlijke winactie.:D
    groetjes margot
    en nog gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan ! in 2 jaar zo’n blog creeeren mijn complimenten! wat een leuke blog maar dat wist je al.:)

  2. Ik heb nog nooit iets van Lush geprobeerd, maar als ik aan Lush denk, denk ik aan heerlijk ruikende producten, prachtige producten en vooral hele goede producten!

    Ik heb trouwens ook geliked op bloglovin!

  3. Wat een leuke winactie! Bij het woord lush wordt ik al helemaal blij
    Mijn lush ervaring is dat ik altijd de winkel in wordt gezogen.. het ruikt zooo lekker dat ik altijd wel even een kijkje moet nemen ^-^ Het vriendelijke personeel en de heerlijk geurende en natuurlijke ingrediënten van de zepen, tonics en bruisballen.. lush is echt even een verwen momentje! (hihi en dat elke dag weer:D) Met lush is het gewoon altijd feest onder de douche :)
    xx

  4. Mijn ultieme LUSH ervaring is het mezelf volledig reinigen en verzorgen met producten van dit fantastische merk! ALs je dan ‘s avonds in bed ligt, na het douchen en smeren, en je zo heerlijk ruikt, kan een heerlijke slaap je niet meer afgenomen worden!

  5. mijn lush ervaring: als ik in amsterdam ben duik ik altijd even de lushshop in, en laat mijn hoestende moeder achter buiten, omdat zij de geur niet kan verdragen (SAY WHAT?!)
    En wil ik altijd even aan alle zeepjes snuffelen. Laatst heb ik mijn grote liefde gevonden: Lush snowfairy! hier zou ik nog wel 100 liter van willen hebben, maar een begin van 250 gr is ook goed hoor haha, en naar de rest ben ik errug benieuwd

  6. Ik ben zooo fan van de Lush spulletjes, de maskertjes, de manier waarop dingen gemaakt worden, de sfeer in de winkeltjes. Ik vind het echt heerlijk.

    Ik vind dit een leuke winactie, ik heb geen 1 van deze producten eens geprobeerd, dus dit zou een leuke kans zijn!

  7. Mijn ultieme Lush ervaring was toen ik voor het eerst in de LUSH winkel kwam. Het was echt een heel klein schattig winkeltje en het rook zo lekker! :| Ik wilde ALLES hebben! En het was een heel klein winkeltje, maar er was zo veel om naar te kijken! Uit eindelijk liep ik de winkel uit met Rock Star en Tropical Jungle.

    Ik ben een echte LUSH Fan!! :D

  8. mijn ultieme lush ervaring heb ik altijd gedeeld met m’n beste vriendin, die 1,5 jaar geleden is overleden! Met haar kocht ik rond kerst m’n eerste Snowfairy, en die geur zal me dan ook altijd aan haar doen herinneren. Ik kwam voor het eerst de Lush met haar binnen, en we wilden testen of alles zo lekker was als dat mensen op internet zeiden. Bij binnenkomst waren we meteen overtuigd: de geur, de kleurtjes, de aardige verkoopsters… Maar deze drie dingen zijn niet alleen de dingen die mijn ervaring met Lush ultiem hebben gemaakt, maar ook de gedachte aan m’n beste vriendin telkens als ik weer de lushwinkel binnen loop.

  9. Mijn ultieme Lush ervaring is een chill avondje met Lush producten! Eerst neem ik een lekker haarmasker Marilyn! Ook doe ik mijn lievelings hydraterende masker Oatfix op mijn gezicht. Dan stap ik onder de douche en gebruik ik een lekkere douchegel, genaamd snowfairy. Dan krijg ik een heerlijke massage van mijn knappe vriend en ruik ik heerlijk naar de geur van de zwoele massagebar Each Peach and Two’s A Pear! Ook is mijn huid gelijk heerlijk verzorgd! Op deze manier kan ik zo mijn bedje inkruipen met dikke sokken aan, nog even mijn nagelriemen verzorgen met de heerlijk geurende Lemony Flutter! Dat is voor mij de ultieme Lush Ervaring!

  10. Langs de Lush winkel lopen, een vlaag zoetigheid in je neus krijgen en gewoon naar binnen moeten gaan om iets te kopen! Het ruikt er zo heerlijk en het ziet er allemaal heel origineel, mooi en creatief uit. Maar een Lush in Groningen zou natuurlijk wel het meest ultieme moment zijn ;)

  11. Mijn ultieme Lush-ervaring was vorig jaar, toen ik als Snowcake-maagd voor de eerste keer met dit heerlijke zeepje onder de douche ging! Dat heerlijk romige schuim, die geur… Ik bleef mezelf inzepen, haha! (en liet mijn huisgenootjes eraan ruiken, rook er elke keer aan als ik de badkamer inkwam… ik kon er echt geen genoeg van krijgen ;) )

  12. Ik ga gelijk mee doen!
    Toevallig was ik gister in den haag en zag ik de lush, alleen ben ik er niet in gegaan ???? Hahaha echt dom ik durfde niet ik had echt het gevoel dat als je er binnen komt die verkoopsters gelijk op je afstormen ofzo;p waar ik in ieder geval aan denk bij lush natuurlijke producten en de kleur groen denk ik erbij. Verder kan ik er nog niet veel overzeggen ben er dus nog nooit in geweest. Wel lijkt mij die lemony flutter fijn! Volgende keer moet ik er wel in gaan uhuhu! Nogmaals gefeliciteerd!! Xxx

  13. Lush…….. dan denk ik aan heeeeeeerlijke geuren!

    al heb ik zelf ooit 1 lush zeepje gehad, en meer nog niet, en zou ik er heeel graag meer mee in aanraking willen komen, want volgens mij is dan elke dag een feestej!

  14. Hai hai!

    Eerst en vooral: een very happy blogjes b – day!! Hopelijk volgen er nog vele jaren, vele leuke posts en vele volgers! :)

    Ik doe graag mee met deze superwinactie want ik heb nog niet de kans gehad om veel van Lush te proberen, enkel een sample van een showergel en ik weet zelfs niet meer dewelke dat was, dus I’m in! :)

    Waar ik aan denk als ik aan Lush denk, dat zijn eigenlijk de leuke namen die ze aan hun producten geven! :) Die vallen me ook altijd het eerst op. Verder denk ik aan natuurlijke ingrediënten die goed voor het milieu en goed voor je lichaam en welzijn zijn en aan, helaas, vrij dure prijzen… En de heerlijke en frisse geuren en leuke kleurtjes van de producten! Ik ben nog maar een keer of twee bij Lush binnen geweest, maar dit alles vergeet ik nooit! :) Verscheidenheid aan producten, dat viel me ook op, zowel voor mannen als voor vrouwen. Mijn indruk van Lush is dus helemaal niet slecht, ik weet alleen niet hoe het aanvoelt om jezelf met deze producten te verwennen! ;)

    Mijn ultieme Lush ervaring zou dan ook, zonder twijfel, het winnen van én het uitpakken van deze kerst goodiebag zijn! ;)

    Ik volg je via Bloglovin, Twitter (@Natje_9999), Facebook (Nathalie Madsen) en Youtube (BarbieliciousBeauty) en ik heb je FB post geliked en geshared (https://www.facebook.com/Natje9999/posts/143281819105263) je Tweet geretweet en deze post op Bloglovin geliked.
    Op mijn blogje in de linkersidebar (onder het kopje “Win”) vind je deze winactie ook nog eens terug en mijn blogje vind je hier: http://www.barbieliciousbeauty.blogspot.com

    Voila, fingers crossed! :)

    Liefs,
    Nathalie

  15. Bij lush denk ik aan de heerlijke, natuurlijke geuren die al hun producten hebben. Niet to much, maar gewoon lekker. En wat leuk is: heel je badkamer ruikt nog minstens een dag naar een heerlijke geur :)

  16. I have only tried one of the lush products, it’s the Honey I washed the kids soap and it was amazing. Although it is on the high end price, its definitely worth a try! I would love to get my hands on the Christmas products and get a little bit more in the Lush world!
    X

  17. Bij Lush denk ik aan bloed, zweet, tranen maar vooral heel veel liefde. Omdat alle producten natuurlijk zijn (toch?) zit er meer moeite in dan bijv. L’oreal. Mensen die met liefde iedere dag opstaan om die lekkere Northern Lights zeep voor te bereiden. Bloed, zweet en tranen vanwege de moeite en hoeveel tijd dit kost. Ik weet niet ofdat dit ook echt zo is maar dit is mijn eerste ingeving (:

  18. Als eerst natuurlijk gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van je blog!

    Wanneer ik langs de Lush winkel loop MOET ik gewoon naar binnen! De producten zijn stuk voor stuk heerlijk. Mijn ultieme Lush ervaring is lekker met een maskertje op Gtst kijken, lekker in bad gaan met een fijne bruisbal of douchen met de zepen, douchegels of die gekke showerjellies!

  19. Mijn ultieme lush ervaring was toen ik mijn schoonbroertje een Candy bubblebar mee in bad gaf,
    en hij dus vervolgens de hele dag superzoet rook. Gaf hele rare blikken moet ik zeggen..

    Groetjes Melissa

    Ik heb je trouwens overal geliked en gevolgd.

  20. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Beauty addicts !!

    Zelf ben ik nog niet zo heel bekend met Lush, maar ik ben zeker al eens in de winkel geweest. Als ik daar aan denk.. Dan denk ik aan de grote zeepbel die je instapt, zodra je de winkel binnen loopt.. Al die lekkere geurtjes, kleurtjes en mooie producten! En wat zou ik graag zo een heerlijke zeepbel willen creëren in mijn badkamer :)!!

  21. Van harte gefeliciteerd met de b-day van je blog. 2 jaar verblijd je ons alweer met allerlei leuks, keep up the good work! :)

    Mijn ultieme Lushervaring…Ik kwam voor het eerst in aanraking met Lush toen ik zo’n 8 jaar geleden in Engeland was. Wandelend door het Londense Covent Garden rook ik een heerlijke mix van geuren. De geur trok me een winkel in en vervolgens werd ik overdonderd door een zintuiglijk feestje. Ik vond er handgemaakte, verse producten zoals grote blokken zeep, bruisende badballen en maskers met bijzondere ingrediënten die je vers kunt laten scheppen. Met een lading aan verrukkelijke producten kwam ik pas een uur later weer naar buiten. Verslaafd voor het leven…

    De werking van de producten is fantastisch! Ik heb zelf een héle gevoelige, droge huid, waardoor veel cosmetica niet voor mij geschikt is. Lushproducten voor mijn huidtype, leveren daarentegen geen enkele irritatie op en voeden goed. Ook voor je haar en hoofdhuid is Lush een geschenk! Dankzij verschillende Lushproducten is mijn haar stukken gezonder geworden.

    En dan heb nog niet eens de superlieve verkopers en de geweldig leuke namen van de producten genoemd… Je kunt wel stellen dat Lush for live een beautymoto van mij is ;)

    Ik volg je via Bloglovin, Twitter en Facebook en heb de post op FB geliked.

  22. Ik heb maar 1 product van lush, en die vind k geweldig. Het maakt me haar heerlijk zacht.. Ik vind sommige spullen een beetje aan de dure kant, dus ik zou het graag willen winnen om het te testen..

  23. Ik heb nog geen ervaring met Lush (erg!) en ik verwacht héérlijke geuren zodra ik in de buurt kom van een product, en dat je het niet kan laten om er steeds even aan te ruiken (ookal heb je het net gebruikt), en ja, één en al verwennerij verwacht ik :)

  24. Waarbij ik denk aaan lush :
    Het is eeen saaie zondag, lekker beauty- verveel- tv- en huiswerk ( bah, wat haat ik het toch ) dagje voor mij.
    Natuurlijk, moet je er wel weer goed uitzien voor de volgende schoooldag.
    duss, why not even de badkamer in ?
    ik doe een kast open, en kom de heerlijke geuren van lush tegemoet. ik kan niet wachten om ze uit te proberen! Heerlijk in bad,
    met de producten van Lush.
    na het bad, ruik je nog steeds de heerlijke lushgeuren en is je huid perzikzacht.
    maar, het beste is de volgende dag.
    je wordt wakker, en ruikt heerlijke geuren.
    wat ruik ik toch? :O het is lush!
    wat een geweldig begin van de schooldag,
    mijn dag kan niet meer stuk.

    hihi, ik heb nog geen ervaringen met lush. maar hierbij denk ik aan lush. :)

    xxx, Carien

  25. Bij lush denk ik aan de winkels die er , volgens de plaatjes, altijd super mooi uitzien. Ikzelf ben er nog nooit geweest want er zit hier geen lush in de buurt. maar wat ik lees is dat het zo lekker ruikt dat je eigenlijk wel naar binnen moet. Oh wat zou ik dat graag willen ervaren thuis.
    groetjes

  26. Bij Lush denk ik aan badkamerplezier in het kwadraat,
    bij Lush denk ik aan genieten, inderdaad.
    Lush prikkelt al mijn zintuigen,
    en dat is reden om te juichen.
    Zoals Lush is er maar één,
    Lush is gewoon een fenomeen!

  27. Ik heb helaas nog geen een product van Lush gebruikt, maar ik had het wel … bijna dan … Vorig jaar met oud&nieuw was ik in Londen en daar kwam ik het eindelijk tegen; een Lush-winkel! Mijn vriend wilde niet mee naar binnen (waarom niet?!!) en hij besloot even buiten te blijven staan. Maar mijn “eventjes” kijken werd natuurlijk heel lang kijken omdat ik gewoon echt zo snel niet kon kiezen: wat een heerlijke geuren en alles ziet er super uit! Ik moest echt alles even oppakken, bekijken en beruiken :-). Ondertussen werd vriend buiten een beetje ongeduldig, dus ben ik zonder lush-product weer naar buiten gegaan (stom!). Eenmaal thuis toch een beetje spijt, want heb geen Lush in de buurt :-(. Dus zou graag nog eens iets van Lush willen gebruiken! Groetjes

  28. Waanzinnig leuke actie, ik doe mee!
    Ik ken Lush wel van naam en de geuren (als ik langs de winkel loop) en ik denk dan aan de dierproefvrije producten met natuurlijke ingrediënten, leuke, gevatte namen voor hun producten en lekker zacht schuim. Ik lees veelal de recensies op blogs en deze zijn eigenlijk altijd positief! Volgens mij krijg je van Lush een heerlijk gevoel door de geur en het lekkere zachte huidje en mooie glanzende haren!

  29. Mijn ultieme Lush ervaring is om met lekkere lush zepen en douchegels in de douche te gaan. En ze dan allemaal een voor een gebruiken. Dan wisselt steeds de geur van je badkamer en daar kan ik echt van genieten. En na het douchen natuurlijk de handen insmeren met handy gurugu en lemony flutter. I like! ;D

  30. ik heb zelf nog nooit iets gehad van lush, omdat ik het gewoon simpelweg te duur vind. maar mijn tante heeft altijd heel veel lush producten en als ik daar ga oppassen sta ik altijd wel een uur in de douche om alles uit te proberen ! dat is mijn ultime lush ervaring en daarom zou ik dat in mijn eigen douche ook wel willen doen !!

  31. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Wat heb je in 2 jaar tijd een geweldige blog weggezet, complimenten hoor!

    Mijn lush-ervaring was de allereerste, een VIP party in Amsterdam. Door alle dames werd ik heerlijk in de watten gelegd, ze hebben me overal mee geholpen aangezien ik niet overal bij kon (valt niet mee met rolstoel en 2 trappen ;)). Het was mijn eerste ervaring/bezoek aan Lush en om nooit te vergeten!

    Wat ook heerlijk is, is als mijn dochtertjes gewassen zijn met Lush HIWTK. Ik noem ze altijd ‘bijtjes’ en als ze dan bij me komen liggen, ben ik de hele tijd aan het snuffelen :).

  32. Ooo wat een super mega toffe winactie , ik doe dolgraag mee!
    Bij lush denk ik direct aan mijn lekker warm bad met heel veel schuim dat heerlijk ruikt. Ik vind de producten van lush echt top op te kunnen ontspannen en tot rust te kunnen komen. I love LUSH. <3

    En gefeliciteerd met je 2 jarige bestand van je blog! :D
    Liefs Elke

  33. een fantastische actie!!! Ik doe natuurlijk mee.

    waar ik meteen aan denk bij lush is mijn verjaardag (vandaag) waarbij ik leuke lush goodies heb gekregen:)snowfairy douchegel, zeepje the godmother, snowfairy liptint, en twigliht badbruisbal. mmm

    waar ik ook van moest lachen was toen ik met mijn beste vriendin ging shoppen in den bosch en dat we zo super graag naar de lush wouden, we een kaartje van google maps hadden uitgeprint, het niet vonden en na een half uur ofzo zien dat we al die tijd vóór de lush stonden. :’)
    toen we daar binnen kwamen rook het zó heerlijk en hebben we heerlijke spullen gekocht. En we kregen er een heerlijk chocolademaskertje bij. Dat was zo leuk!

  34. Wat een super leuke winactie.
    Wel toevallig want ik ben pas voor het eerst bij lush geweest in amsterdam. Ze hebben er bij ons in de buurt geen dus dat was voor mij heel speciaal.
    Zoiezo is mijn ultieme lush ervaring dat ik in de winkel ben en vanalles kan proberen, aanraken en ruiken. Ik zou graag gewoon een hele collectie verzorgingsdingetjes van lush hebben zoals: een reiniger, toner, creme, masker, scrub, etc.
    Ps: Een leuk pakketje is er samengesteld.
    xxx

  35. Wat een leuke winactie

    Mijn ultieme lush ervaring is de eerste keer dat ik de winkel binnen stapte! De geur van de producten zijn gewoon geweldig! En daarom stap ik nog elke keer de winkel binnen! Omdat het me blij maakt en een goed gevoel bezorgt als ik een moeilijke dag gehad heb.

    Groetjes xxx

  36. Mijn ultieme lush ervaring was mijn virgin ervaring. Ik had al zoveel van de winkel gehoord maar was er nog nooit binnengeweest. Ik ging in Maastricht shoppen met mijn moeder er toen we bijna naar huis gingen stond zij schoenen af te rekenen in een winkel dichtbij de lush. Er stond best een rij dus zag ik mijn kans schoon. Ik ging snel even de lush binnen, snoof al die heerlijke geuren op en kocht mijn eerste lush object: buffy! Ik was helemaal trots met dat kleine gele zakje :D

  37. Wanneer ik denk aan LUSH, denk ik verwennerij. Een avondje badderen met favoriete badproducten en een maskertje, Lemony flutter, nagels lakken en je tandenpoetsen met de relaxte toothytabs.
    Een hele avond jezelf verwennen, die heerlijke geuren in de badkamer. DELICIOUS!

  38. Heey,
    Wat een super, super, super winactie!!!
    Mijn Ultieme Lush Ervaring is…
    Eerst een paar heerlijke spulletjes halen,(bij Lush, natuurlijk;))
    Dan, als ik thuis ben,
    Heerlijk onder de douche met de Ultimate Shine, Shampoo-Bar en Whoosh,
    Daarna m’n gezicht reinigen met Angels On Bare Skin.
    En natuurlijk m’n handjes wassen met een heerlijk zeepje (hangt af van m’n bui;))
    Dat is MIJN Ultieme Lush Ervaring!
    Ik wens je heel veel succes met het uitzoeken van de winares! Er zijn zoveel goede inzendingen.
    En, O ja.
    Gefeliciteerd met je 2-jarig bestaande blog!
    Nog heel vele jaren toe gewenst!

  39. Leuk ik doe graag mee! Wat mij een ultieme lush ervaring lijkt: Is een heelrijke superzoete sfeer om je heen en dat je helemaal zweeft als je met een bruisbal in bad ligt en alles heerlijk zacht aanvoelt (:

  40. ik heb nog geen ervaringen met Lush maar ik denk dat hun producten erg kleurrijk zijn en vooral érg goed ruiken!! volgens mij is het echt fantastisch om in hun winkel rond te lopen!
    liefs,

  41. Een ultieme ervaring.. Ik heb helaas slechts twee producten van Lush, namelijk Lemony Flutter en de Snow Fairy lipscrub, ik denk dat je een ultiemere ervaring hebt met badproducten, die lijken me heerlijk! Mijn ultieme ervaring is dan denk ik toch je nagelriemen en nagels insmeren met een dikke laag lemony flutter, dit een half uur tot een uur laten intrekken (en ondertussen overal vette vingerafdrukken achterlaten :P), daarna de restanten inwrijven en bekijken hoe mooi en gezond je nagels en nagelriemen er daarna weer uitzien!

  42. Bij Lush denk ik in eerste instantie aan de gezellige winkels, lekkere geurtjes (zo heb ik wel eens een Lush winkel gevonden, gewoon de neus achterna gelopen ;P), aardige, licht excentrieke, verkopers en de al slinkende portemonnee als je de deur weer uit loopt ;)
    Misschien is het wel een geluk dat ik in Noord-Nederland woon, waar (nog) geen Lush in de buurt is, anders kwam ik waarschijnlijk niet toe aan de huur :(

  43. Veel succes iedereen!
    Ik doe niet mee, ik weet zeker dat ik het bijna tot niet zal gebruiken,, ik ga voor de Trind winactie, is meer iets voor mij!

    Trouwens, leuke comments.

  44. Mijn ultieme LUSH ervaring (tot nu toe):
    Ik woon al een tijd op mezelf en ben vorig jaar na een drukke tijd een weekje met mn moeder, zusje en een tante naar België op vakantie geweest. Daar zijn we natuurlijk ook gaan shoppen en ben toen voor het eerst in mn leven in een LUSH winkel geweest! Wat een heerlijke winkel, we zijn er erggg lang geweest en wilden aan alles ruiken. Uiteindelijk kon ik de zeepbar “SexyPeel” niet laten liggen en kocht ik die. Heerlijk zeepje met stukjes schil van een citroen, waardoor je huid een lichte peeling krijgt. Gelijk in het vakantiehuisje getest, jammie! Nu heb ik het zeepje nog steeds en bij elke keer dat ik m ruik of gebruik denk ik terug aan de leuke tijd op vakantie. Aan elke geur zit een herinnering. Dat maakt Lush voor mij een ultieme ervaring! Helaas zit er bij mij in de buurt geen filiaal.

  45. Mijn ultieme Lush ervaring is toch wel lekker een avondje voor mezelf alleen in de badkamer! Kaarsjes aan en wat Lush spulletjes uitstallen. Niet alleen een bath bomb in je bad doen maar er ook gewoon een showergel bij doen. Lekker luxe! Fresh face mask erbij. Daarna mijzelf lekker insmeren met zo een lekker smeltende massagebar Each peach tree is favoriet! Ook doet Lush mij aan me vriendje denken aangezien we er graag komen met z’n tweeen. Hij is ook fan en dat is natuurlijk super leuk! Ik ben erg benieuwd naar de kerstspulletjes al weet ik dat Snowfairy natuurlijk een topper is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.